Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nevím, jak vypadá tromboza pupečníku, ale Fraxiparin jsem si píchala celé poslední těho- od 5 tt kvůli tomu, že jsem otěhotněla na svoji trombozu žil a ta mně neminula ani během těhotenství. Píchala jsem vysoké dávky, od 21 tt jsem byla sledovaná přímo v porodnici- co týden až 14 dní UZ s průtoky přes pupeční šńůru, vše jsme zvládli úplně suprově a narodila se mi krásná dcerka. Držím moc pěsti a doufám, že si tě už na hematologii pohlídají a vše dopadne dobře ![]()
Strašně moc ti to přeji, aby se to povedlo, někteří mají děti a neváží si toho, když si tu budeme psát určitě se to povede, v nemocnici mi řekli že mám čekat půl roku a moje doktorka že tak dlouho čekat nemusíme a nakonec se to povedlo že jsem otěhotněla za 2 měsíce to tělo si samo podle mě řekne měj se hezky a vydrž já vím že je to těžké pa ![]()
@Papia u me byli nejhorsi prvni dva mesice.. pak zacla zase prace, nejaky novy konicky, mam plany co vsechno jeste zazit (a s mimcem nejakou dobu moc dobre nejde), zacla sem studovat dalsi jazyk, takze pokud me to neprejde, budu mit i co delat kdyz bych musela lezet
a neboj rika se do tretice vseho dobreho ![]()
Gabisabi: moc ti drzim palce at je vsechno v poradku a preju vam hodne zdravicka
@berry4 mam takovej blbej dotaz, na hematologii muzu prijit sama od sebe nebo musim mit doporuceni treba od prakticky? o prcka sme prisli kvuli hematomu a pak naslednymu krvaceni, po pooperacnich testech mi vychazeli nejaky spatny vysledky srazlivosti krve (nevim jestli se to objevilo diky tehotenstvi, po operaci nebo mam nejaky problem normalne).. ted budu menit gynekologa, tak ze bych ji rovnou rekla aby me nekam poslala..
@veru11 tak tak, gynekoložka, mě tam odesílala akutně, druhý den po zjištění těhotenství jsem byla tam. Ale já musela celkově na testy, protože jsem užívala Warfarin a ten může poškodit plod. Testy dopadly dobře, hematolog mi místo Warfarinu nasadil ihned Fragmin a píchala jsem nejprve 1 x denně, po pár týdnech 2 x denně.
Pokud jsi měla špatné krevní testy, trombozu pupečníku, asi bych neotálela, děláš dobře, že měníš gynekologa, určitě se domluvíte na větší péči, mě gynekoložka rovnou napsala dg Z35 - Dohled nad vysoce rizikovým (ohroženým) těhotenstvím. A taky tak se mnou podle toho jednali ![]()
Dneska tam jdu odpoledne, trombozu pupečníku měl ten malý, proto umřel, volala jsem tam a že se musím objednat a když jsem jí řekla o co se jedná a že jsem těhotná tak mám přijít hned, pak dám vědět co mi řekli
Super, já vím, že malý, špatně jsem to napsala
.Držím pěsti a at´ se to někam posune ![]()
@berry4 mela sem jen spatny vysledky se srazlivosti, ale to byli pooperacni vysledky, takze to ted muze byt jinak ale urcite se doktorce pripomenu at mi udela vsechny mozny testy aby to priste bylo v poradku.. jeslti bylo neco spatne s mimi to zatim nevime (podle velky utz 20t bylo vse uplne v poradku) ale nekdy na podzim bysme meli mit vysledky z patologie, tak snad budem vedet vic.. ale dekuju moc za tip ![]()
Tak jsem byla na hematologii, zítra jdu na lačno na krev a jsem zvědavá co mi řekne paní doktorka, to mi bude blbě bez jídla, ale musím to přežít pak napíšu co mi řekla doktorka ![]()
@gabisabi píše:
Tak jsem byla na hematologii, zítra jdu na lačno na krev a jsem zvědavá co mi řekne paní doktorka, to mi bude blbě bez jídla, ale musím to přežít pak napíšu co mi řekla doktorka
Ahojky, tak jsem byla na hematologii na krev a v pátek jdu na konzultaci k doktorce, podle výsledku to budou řešit, jelikož už mi brali genetiku a trombofilní stavy tak další vysledky nepotřebuji, tak zase musím čekat, ale už se aspon něco děje ![]()
@veru11
a tebe ceka take cerklaz, nebo proste „jen lezeni“ a klidovy rezim?
jakou ti vlastne rekli pricinu toho co se stalo?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.