Potrat ve 24tt, nejhorší dny mého života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tevevka
30.7.12 13:11

Ahoj holky

pro gabisabi - ta cola mi taky pomáhala, ale úplně ledová, jinak fraxiparine nevolnosti nezpůsobuje, dělám v lékárně :)
veru 11 - 10.8. na tebe budu myslet, ať to dáš, vím, co to je, přišla jsem o mimi v 19tt a termín jsem měla na 8.4. na moje narozeniny, takže vím jaké to je

• Citovat
  • Upravit
49
30.7.12 14:22

S tema nevolnostma a fraxaparim sem nechtela delat paniku :D jen me napadlo jestli nemuze nevolnosti taky zpusobovat..

tevevka: dekuju.. na ten vikend sme meli plany, protoze ja mam 14.8 narozky a meli sme slavit s pritelem a rodinkou, grilovani na chate a tak.. sem si rikala pohoda, to zvladnu :) jenze pritel musi bejt nakonec ten vikend v praci.. takze ja zvazuju co ted.. jestli bejt sama doma nebo jet bez nej, ale ani jedno se mi nejak nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
30.7.12 18:25

No pro mě bylo lepší hlavně něco dělat - hezky manuálně ať nemám nad ničím přemýšlet, třeba upéct 3patrový dort nebo jít běhat až do únavy, prostě se ten den úplně vyšťavit, nebo jít na návštěvu, kde musíš konverzovat, nebo vzít kámošky na chatu a tak a najednou bude 11.8. a bude to za tebou :roll:

anebo si vzpomenout na mimi a něco hezkýho mu slíbit, jako, že na něj myslíš a že se na něj už těšíš v nové podobě a že už se určitě brzy potkáte až se Ti narodí nové mimi, ale to na mě moc nefunguje, to mě spíš rozbrečí, ale každý je jiný, kamarádka to dělala a pomáhalo jí to, tak nevím

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
30.7.12 19:14

Mám pěknu modřinu ztoho fraxiparinu, zítra musím do druhé nohy :,(

• Citovat
  • Upravit
Papia
30.7.12 19:34
@gabisabi píše:
Mám pěknu modřinu ztoho fraxiparinu, zítra musím do druhé nohy :,(

oni se i maji stridat…jednou v levo, podruhe v pravo…
zkus to do toho speku na brise-je to opravdu lepsi :hug:

• Citovat
  • Upravit
tevevka
30.7.12 19:58

Já si taky myslím, že špek na břiše je lepší, chytnout ho do prstů a do toho tu tenkou jehličku, klíďo na boku, já jsem měla modřiny když jsem u toho byla ztuhlá, ale když jsem si pak zvykla, tak už se modřiny nedělaly. Sestřička v nemocnici akorát říkala, že to hlavně musí být do špíčku, jakože do tukového polštáře a ne do svalu

• Citovat
  • Upravit
anonym125
1.8.12 20:32

Ahoj, ja si cele tehu pichala do nohy a vlastne porad si to picham do nohy, pripada mi to nejlepsi. Hematolozka mi rekla ze si musim pichat do pristi tehu a potom samozrejme cele tehu. Gabisabi ty jsi z ostravy? Ke ktere hematolozce chodis?

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
2.8.12 05:28

Ahojky já jsem z Haviřova, tak chodím tady, včera jsem byla na gyndě mám nízko čipek tak musím ležet a asi mě zašijou :(

• Citovat
  • Upravit
Papia
2.8.12 07:10

Gabi- a uz ti rekla kdy by to udelali?
v tomhle vedru je to lezeni i nejlepsi-aby se ti nekde neudelalo zle :hug:
a kdy mas dalsi kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
2.8.12 08:13

No na kontrolu jdu za 14dní to budu 10 týden, a měli by mi to dělat asi 12 týden podle nálezu, no ležím, ale mám dceru a vařit musím a to nutné doma taky, budeme se stěhovat, ale mám pomoc v rodině mám super tchýni a švagrovu, sestra bydli v hradci a bratr taky jnak nikam chodit nebudu, no semtam musím do obchodu

• Citovat
  • Upravit
Papia
2.8.12 08:52

Gabi-tak to je pak tezke nic nedelat
a venovat se holcicce taky musis -to je pravda…
no snad to pujde se nejak setrit-clovek se to musi naucit…
a kolik male je?
ono je to tezke a taky mas urcite i vychazky… :roll:
aspon, ze ma kdo pomoci :hug:

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
2.8.12 09:06

Snažim se v každé volné chvilce ležet, malá má 8 ale přece jenom potřebuje abych navařila ikdyž mi pomůže když má náladu, nemůžu jí zaměstnávat a ubírat jí dětství, budu doufat, že to dobře dopadne, jsem tet na pracáku, takže trajdat můžu, bude líp až bude škola v září

• Citovat
  • Upravit
Papia
2.8.12 10:10

Gabi- a rekli ti jak dlouho po te cerklazi budes v nemocnici-nekde jsem cetla ze je to cca tyden, ale nevim…
jojo-skola pomuze ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
2.8.12 10:15

U dcery jsem byla taky zašitá asi 4 dny jsem tam byla

• Citovat
  • Upravit
anonym125
2.8.12 10:30

Ja chodím do poruby k hematolozce je pry nejlepsi tak pokud bys chtela dam ti nani kontakt… je opravdu starostliva a bere to strasne zodpovedne:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty