Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia ja mela tehotenstvi od zacatku uplne bezproblemovy, testy skoro ukazkovy a najednou zniceho nic silny krvaceni a neslo to zastavit. doktori zjistili akorat ze je to prasklej hematom ale jinak nic, ze se to prej muze stat, hematomy se pry delaji celkem bezne. pristi tehotenstvi mi preventivne doporucili klidovej rezim a budu brat nejspis nejaky leky aby se to neopakovalo. ted budu menit gynekolozku, tak uvidime co mi rekne ta, ale nez se zacneme snazit necham si pro jistotu udelat vsemozny testy i kdybych za ne mela platit. jestli je neco spatne aby se to podchytilo co nejdriv ![]()
Ahojky ty jsi něco platila za pitevní zprávu, mě řekli že mi jí předají osobně za 300kč, nemohla jsem tomu uvěřit že chtějí peníze tak jsem jí nakonec nechtěla
Gabisabi
ahoj no to snad není možný, že chtěli za pitevní protokol peníze, mně jí dali asi za měsíc a zadarmo, byla jsem na Obilním trhu v Brně
Aha tak je i toto o nemocnici a pojišťovně a o nasmlouvaných hrazených a nehrazených výkonech, teď jsem to našla
@veru11
a co byla ta hlavni pricina, ze jste o mimi prisli? o hematomech jsem dost cetla-ma toopravdu pomerne hodne holek, ale nemaji s tim vetsinou zadne velke komplikace-jen nervy protoze kdyz praskne, tak se clovek akoart dost vystresuje…
no ja uvidim hlavne po te konzultaci v podoli v zari…
pak chci jeste poprosit strejdu-pracuje v nemocnici na karlaku-jestli bych nemohla jit na konzultaci i k nekomu u nich-aby clovek slysel vic nazoru…
kdybych mela metr, tak pomalu dstrihavam-porad pocitam, kdy zacneme se snazenim a to jsem jeste ani nedostala ms
![]()
@Papia
no pricina bylo to krvaceni, mimco bylo v poradku (ale moc malinky na to aby to zvladlo samo) ale ja ne.. sly ze me chvilema doslova proudy.. dostala sem nejaky leky ale spis se to zhorsovalo a nakonec mi museli udelat akutne cisare abych to vubec zvladla.. pak sem se jeste dozvedela ze kdyby to neudeli a cekali dyl mohla sem prijit i o delohu..
no jasny slyset vic nazoru je urcite dobry a za pokus nic nedas
jinak kdyz sem hledala novou gynekolozku tak mi tady nejaky holciny doporucovali tyhle doktorky a co sem koukala delaji i „druhej nazor“ : http://www.gynporscan.cz http://gynevra.cz/ na obe sem cetla jen chvalu.. ja se ted chystam k ty Kucerovy, koukala sem ze delala i porodnika v Podoli, tak sem na ni zvedava
neboj pul roku utece jako voda, ted je dulezity nabrat silu
a treba pod stromecek dostanete ten nejlepsi darecek ![]()
Aha, tak to bylo asi docela dost zle
jesteze ty jsi v poradku ![]()
ja gyndu menila cca 14 dni pred tim co se nam to stalo podruhe-sla jsem na opatov -gynekologie Kolek-on je taky porodnik a rodi v krci, rikal taky tui cerklaz a ze vydrzet se snazenim urcite aspon 4 mesice…
doporucili mi ho holky tady na miminu a je fakt dobrej a milej a i ochotnej-moje stara doktorrka byla takova divna-nijaka…
tak jsem zvedava co ti ta doktorka rekne-a uz jsi objednana?
To jo.. rikam si ze to mohlo dopadnout hur, hlavne ze jsem ziva a zdrava… ted uz jen aby se to neopakovalo. kdyz sem lezela u apolinare tak me tam neskutecne podporili a uklidnovali ze sem mlada a priste uz to urcite bude v poradku
vydupu si co nejpeclivejsi peci a budu se co nejvic setrit ![]()
jojo taky sem s tou svoji nebyla uplne spokojena, nechce se mi porad dojizdet pres celou prahu, obcas je naladova a nektery veci se ji musi pripominat, takze ted fakt chci nekoho lepsiho. jojo jsem tam objednana na 2.8, tak pak urcite dam vedet. ta doktorka dela i vsechny tehotensky screeningy takze mi to prijde dobry, bejt u ni pod peclivym dohledem ![]()
to je super
na doporuceni je to urcite lepsi, a dobry ze uz vi, kde je problem, bude si te od zacatku hlidat a urcite se zdravyho prcka brzo dockate, budu moc drzet palecky ![]()
Ten muj novy gyndar dela ty skreeningy take-akoart ja u nej budu opravdu jen kratce a pak mam byt prevedena na sledovani do podoli do gyn. ordinace-kam chodej hodne rizikove pacientky…tak uvidime jak to nakonec bude-je to zatim jeste dost daleko…ale snad nam to cekani rychle utece…ja prave uz zas tak mlada nejsem-je mi 36…byt mi tak o5 min, tak to treba taky tak moc nehrotim-ikdyz kdo vi
![]()
Ahoj Papia, my jsme taky čekali půl roku a je fakt, že na začátku se mi to zdálo šílený, ale uteklo jako voda a už máme za sebou dva měsíce snažení, sice zatím nic, ale to se podá
Jinak mně je 32 a hrotím asi taky dost, sestřičky mě po potratu utěšovaly, že budu mít ještě celou školku dětí, no tak uvidíme, pro začátek by stačilo jedno, že..
veru 11 - tobě je kolik, jestli se můžu zeptat…
Já vím co vy prožívate, My jsme jen čekali na den když budu mit porodni bolesti coz se 15.2 dostavyli. a bohužel já musela rodit normalne ale už mrtve taky se snažim otehotnet. drzim pesticky at vam to vyjde co nejdriv
Tak to ja sem proti vam mlade
je mi 25, ale mimco sme planovali, prijde mi to takovej idealni vek.. jojo taky mi po potratu rikali ze muzu mit jeste kopu deti, ale presne, stalo by jedno, max dve ![]()
pri snazeni je prej dobry pit korthylevej caj (nebo tak nejak) a jist grepy.. jinak ja prvni dva mesice snazeni porad resila a rikala si ze sem uz tehotna, vnucovala si tehotensky nevolnosti a chute
pak sem to prestala resit a nechapala proc me porad bolej prsa a az pak sem zjistila ze mam tejden spozdeni ![]()
skacelova.123 moc me mrzi co se ti stalo, je to hrozny
nedokazu si predstavit co si musela prozivat.. ja jsem na jednu stranu rada, ze me uspali a nemusela sem si projit vyvolanim porodu jako jiny holky. pokud se chces rozepsat a vykecat se, proc a jak se to stalo, urcite muzes. a ted uz jsi v poradku? zacinate znova? moc drzim palecky a preju hodne zdravika ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky, jak si to tady tak ctu tak me celkem dostava kolik bab ma trombozu, taky ji mam a cele tehu jsem si pichala ale bohuzel mala nam umrela v 36tydnu ale ne k vuli krve tak neplaste, po 4 mesich mi dali pitevni zpravu s tim ze nevi co se stalo, mala vypadla z placenty a nevi proc. Neni tu nahodou nekdo se stehjnou pricinou me nejde na rozum ze zdrava holcicka mi umre