Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
veru 11, tvé mládí Ti závidím
rozhodně je to super věk na těhotnění, já kdybych mohla vrátit čas, tak bych se taky snažila dřív, jenže já v té době neznala toho pravého
jinak Ti také závidím i to uspání během potratu, ale zase na druhou stranu vím co mě cca čeká při porodu a to taky není od věci
papia - já jsem taky s tím konryhelem opatrná i můj gyndař říkal, že v životě nebyla udělaná žádná studie o tom, že by byl nějak bůhvíjak užitečný, piju ho jen když to dostanu a bolí mě břicho, tak mi asi pomáhá na ty křeče, nějak to uvolní
skacelova.123 - drž se ![]()
Ahojky, tak zítra jdu na konzultaci k primářce na hematologii jsem zvědavá jestli mi něco nasadí
No tak uvidis-nekdy ty injekce nemuseji dat hnedka od zacatku, ale je to ruzne…treba je dostanes preventivne-treba podle krve to bude ok
ja je podruhe dostala cca v 18tt a pritom podle vysledku potreba nebyly, ale to nema cenu spekulovat-zitra budes chytrejsi-tak pak pisni ![]()
Aha, tak to sem netusila, slysela sem na nej jen chvalu ale ne negativa.. ja ho teda nikdy nepila.. brala sem vitaminy pro prvni trimestr a snazeni a snazila se jist vic zdrave a jedla myslim slunecnice nebo nejaky podobny zrni (vitamin E)..
ja toho pravyho mam uz dlouho
i kdyz sme to nemeli tak jednoduchy, ale nakonec sme prisli na to, ze spolu je nam nejlip a ze je uz ten pravej cas na rodinu, osud zase rozhodl ze ne, takze si musime jeste chvili pockat ![]()
taky sem spis pro prirozenej porod, ale pravdepodobne si priste „uziju“ zas cisare
ale taky uz aspon vim do ceho jdu, i kdyz si nedokazu predstavit, ze dny kdy sem byla rada ze vstanu bez toho abych sebou svihla a nepostaram se skoro ani o sebe se budu starat i o mimco. no zvladnout se to bude muset ![]()
gabisabi moc drzim palce at testy dopadnou co nejlip a urcite dej vedet
a jinak se citis dobre?
Ahojky výsledky z hematologie vyšly dobře, ale preventyvně mi dali fraxiparin, musím si to pichat
@gabisabi píše:
Ahojky výsledky z hematologie vyšly dobře, ale preventyvně mi dali fraxiparin, musím si to pichat
tak to je dobre-aspon budes klidnejsi-a to pichani je ok-taky si picham-musim az do konce 6nedeli ![]()
Ja nejsem tehu-ja mam ted 6nedeli-pred mesicem jsme o mimi prisli, ale pichat si musim az do konce 6nedeli…
Gabisabi: ja byla ve fakulce v porube a nic jsem neplatila.
Skacelova.123 : ahoj to znam taky jsem rodila mrtvou holcicku, je to hrozne ted sse snazime znova ale je to strasne na psychiku. Muzu se zeptat jak se ti to stalo?
Ahojky, odtekla mi voda ve 25 týdnu, no řekli mi že to nevadí a že budeme čekat do 28 týdne, ale ve 27 týdnu se tam udělal nějaký zánět, tak mi nasadili antibiotika, které nezabrali a na druhý den jsem přestala cítit pohyby no miminko umřelo bylo to hrozné, i kyž už máme dceru doma, a před dceru mi odtekla voda ve 20 týdnu a to jsem měla zanět placenty, tet to byla tromboza pupečníku, bylo to 13.4.2012 a ještě pátek, tet jsem znova těhotná a pichám si fraxiparin, je mi strašně špatně i zvracím, jsi z ostravy?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@veru11
hodne holek pise ze pije kontryhel-ja znam par holek co o mimi prisly, snazily se o dalsi mimco a tak ho pily, ale on jim total rozhodil cyklus-mely treba tyden spozdeni-a to uz je na poradne nervy, kdyz se clovek zrovna snazi a plasi s tehu testama…
mozna je to tak ze nejdriv to rozhodi a pak to pomalu srovnava, ale to nevim…
takze ja do kontryhele nejdu…ikdyz ja to jeste nedostala…vcera to byl teprva mesic…ale zobu ty laktobacily a asi si koupim vitamin E-poprve jsem ho brala -je pry dobry na delohu