Potrat ve 24tt, nejhorší dny mého života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
26.7.12 06:47

@veru11
hodne holek pise ze pije kontryhel-ja znam par holek co o mimi prisly, snazily se o dalsi mimco a tak ho pily, ale on jim total rozhodil cyklus-mely treba tyden spozdeni-a to uz je na poradne nervy, kdyz se clovek zrovna snazi a plasi s tehu testama…
mozna je to tak ze nejdriv to rozhodi a pak to pomalu srovnava, ale to nevim…
takze ja do kontryhele nejdu…ikdyz ja to jeste nedostala…vcera to byl teprva mesic…ale zobu ty laktobacily a asi si koupim vitamin E-poprve jsem ho brala -je pry dobry na delohu

• Citovat
  • Upravit
tevevka
26.7.12 11:59

Ahoj holky
veru 11, tvé mládí Ti závidím :D rozhodně je to super věk na těhotnění, já kdybych mohla vrátit čas, tak bych se taky snažila dřív, jenže já v té době neznala toho pravého :D jinak Ti také závidím i to uspání během potratu, ale zase na druhou stranu vím co mě cca čeká při porodu a to taky není od věci
papia - já jsem taky s tím konryhelem opatrná i můj gyndař říkal, že v životě nebyla udělaná žádná studie o tom, že by byl nějak bůhvíjak užitečný, piju ho jen když to dostanu a bolí mě břicho, tak mi asi pomáhá na ty křeče, nějak to uvolní
skacelova.123 - drž se :)

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
26.7.12 12:28

Ahojky, tak zítra jdu na konzultaci k primářce na hematologii jsem zvědavá jestli mi něco nasadí

• Citovat
  • Upravit
Papia
26.7.12 12:46

Gabi- a v kterem jsi tt?

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
26.7.12 15:43

Jsem v 7+2

• Citovat
  • Upravit
Papia
26.7.12 15:49

No tak uvidis-nekdy ty injekce nemuseji dat hnedka od zacatku, ale je to ruzne…treba je dostanes preventivne-treba podle krve to bude ok
ja je podruhe dostala cca v 18tt a pritom podle vysledku potreba nebyly, ale to nema cenu spekulovat-zitra budes chytrejsi-tak pak pisni :hug:

• Citovat
  • Upravit
49
26.7.12 20:41

Aha, tak to sem netusila, slysela sem na nej jen chvalu ale ne negativa.. ja ho teda nikdy nepila.. brala sem vitaminy pro prvni trimestr a snazeni a snazila se jist vic zdrave a jedla myslim slunecnice nebo nejaky podobny zrni (vitamin E)..
ja toho pravyho mam uz dlouho :D i kdyz sme to nemeli tak jednoduchy, ale nakonec sme prisli na to, ze spolu je nam nejlip a ze je uz ten pravej cas na rodinu, osud zase rozhodl ze ne, takze si musime jeste chvili pockat :)
taky sem spis pro prirozenej porod, ale pravdepodobne si priste „uziju“ zas cisare :( ale taky uz aspon vim do ceho jdu, i kdyz si nedokazu predstavit, ze dny kdy sem byla rada ze vstanu bez toho abych sebou svihla a nepostaram se skoro ani o sebe se budu starat i o mimco. no zvladnout se to bude muset :D
gabisabi moc drzim palce at testy dopadnou co nejlip a urcite dej vedet :) a jinak se citis dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabisabi
27.7.12 10:37

Ahojky výsledky z hematologie vyšly dobře, ale preventyvně mi dali fraxiparin, musím si to pichat

• Citovat
  • Upravit
Papia
27.7.12 11:37
@gabisabi píše:
Ahojky výsledky z hematologie vyšly dobře, ale preventyvně mi dali fraxiparin, musím si to pichat

tak to je dobre-aspon budes klidnejsi-a to pichani je ok-taky si picham-musim az do konce 6nedeli :hug:

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
27.7.12 11:48

A ty jsi v kterém měsíci?

• Citovat
  • Upravit
Papia
27.7.12 12:24

Ja nejsem tehu-ja mam ted 6nedeli-pred mesicem jsme o mimi prisli, ale pichat si musim az do konce 6nedeli…

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
27.7.12 15:33

Aha, přeji ti at se to brzy podaří, otěhotnět

• Citovat
  • Upravit
anonym125
29.7.12 11:37

Gabisabi: ja byla ve fakulce v porube a nic jsem neplatila.

• Citovat
  • Upravit
anonym125
29.7.12 11:40

Skacelova.123 : ahoj to znam taky jsem rodila mrtvou holcicku, je to hrozne ted sse snazime znova ale je to strasne na psychiku. Muzu se zeptat jak se ti to stalo?

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
29.7.12 15:19

Ahojky, odtekla mi voda ve 25 týdnu, no řekli mi že to nevadí a že budeme čekat do 28 týdne, ale ve 27 týdnu se tam udělal nějaký zánět, tak mi nasadili antibiotika, které nezabrali a na druhý den jsem přestala cítit pohyby no miminko umřelo bylo to hrozné, i kyž už máme dceru doma, a před dceru mi odtekla voda ve 20 týdnu a to jsem měla zanět placenty, tet to byla tromboza pupečníku, bylo to 13.4.2012 a ještě pátek, tet jsem znova těhotná a pichám si fraxiparin, je mi strašně špatně i zvracím, jsi z ostravy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty