Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodni se sama jestli dite chces nebo ne, kazdopadne tenhle chlap s tebou nezustane at se rozhodnes jakkoli ![]()
@myšák1187 píše:
no dle stylu psaní by to i odpovídalo, sem nějak nebyla schopná to přelouskat
tak, to je tvůj problém ![]()
Myslim, ze i zakladatelka vi, ze s ni nezustane tak jako tak. Jde asi o to, ze na potrat nechce z presvedceni, ale byt sama se 3 detmi? Situaci fakt nezavidim, potrat je peklo, zvlast v 10.tt, ale co sama s tolika detmi? Blbe, blbe..
@MambaJ píše:
tak, to je tvůj problém
jsi normální
to že někdo píše jako ožralá opice a chce radu je vlastně náš problém? ať si zopakuje ZŠ a pak se ptá.
@AnonymJ tak by mě zajímalo, z čeho budeš chtít platit tu hypotéku, když zůstaneš sama se třema dětmi, bez chlapa, na rodičáku…
Navíc -co potom práce?
Maximální pomoc od rodičů- jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží.
Holka holka.
Chtělo by to krom toho, že se bojíš jít na potrat taky přemýšlet hlavou. O okolnostech kolem. ![]()
Zakladatelko, pokud to finančně a psychicky zvládneš a miminko chceš, vyprdni se na něj. Zařiď se podle sebe, beztak mu jde jen o alimenty a zodpovědnost, která mu absolutně nic neříká.
Buď silná a rozhodni se podle svého nejlepšího vědomí.
Tenhle s tebou určitě nebude a když ano, nebude to trvat dlouho. Však o takového, se nikdo prát nebude, to se neboj.
![]()
Jen pro rejpalky, že to mělo být téma před početím..brala jsem pravidelně hormonální antikoncepci a dost pečlivě, ale selhala!!!
@berry4 píše:
@AnonymJ tak by mě zajímalo, z čeho budeš chtít platit tu hypotéku, když zůstaneš sama se třema dětmi, bez chlapa, na rodičáku…
Navíc -co potom práce?
Maximální pomoc od rodičů- jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží.
Holka holka.
Chtělo by to krom toho, že se bojíš jít na potrat taky přemýšlet hlavou. O okolnostech kolem.
Holka holka, ty si myslíš, že jde všechno naplánovat?
![]()
Budeš na to asi sama, pokud se nevzpamatuje, ale potrat nedáš, zničí tě to víc. ![]()
už jednou si cukla, myslíš, že teď to zvládneš, když je dítě větší?
@Aletheia píše:
jsi normální
to že někdo píše jako ožralá opice a chce radu je vlastně náš problém? ať si zopakuje ZŠ a pak se ptá.
omlouvám se za chyby a překlepy, psala jsem to v slzách a neměla jsem to ani psát, netušila jsem , že tady je tolik zlých a rejpavých
@Novire píše:
Nevěřím tomu, že s tebou zůstane, i když na ten potrat půjdeš.Příspěvek upraven 23.05.14 v 14:28
když bych šla na potrat, následoval by definitivní rozchod to je jasné
@Rashina píše:
Já bych na potrat šla určitě. Tvoje situace je opravdu dost nutěšená. Krom toho jsem zastáncem, že dítě by měli chtít oba dva. No… to zas bude…
souhlasím, už má 2 děti a další s nějakým
…