Potřebuji radu, mám počkat?

5.9.17 03:28

Potřebuji řadu, mam počkat?

Zdravim dámy, ženy, všeci. Jsem tu nová a potřebuji řadu nebo prostě jen názor. Je mi 29 let, svobodná, bezdetna a potkala jsem jednoho muze, je stejně starý jako já a velmi si rozumíme. U mě po týdnu si psaní a různých rozhovoru proběhlo to, že jsem k němu začala něco cítit. Jenže je v tom problém, má přítelkyni o 10let starší. Prý je spokojený, jenže už mi párkrát psal, že když mu to nevijde, není problém si zajít na rande.Jeho přítelkyně má už odrostle děti a je třikrát rozvedená, on by chtěl děti a svatbu, ona nechce.. Nechci se tu rozepisovat, ale má cenu čekat? Nemám čas teď někde hledat chlapa a myslím, že on mi mohl být ten pravý, ale… Vím, že sympatie jsou i z jeho strany.. Děkuji za jakékoliv názory nebo zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
5.9.17 03:54

@markymarky hele ja to mam tak - bud o me muž zájem ma, nebo ne. Žádný mozna. A,,kdyz to nevyjde, tebe mam v záloze, ale rozchazet se s ni kvůli tobe nebudu" - to neni nic pro me, cítila bych se dost na vedlejší koleji. Nevim, proc mají zeny potřebu se takto ponizovat a dělat ze sebe hlupky… :think:

• Citovat
  • Upravit
5.9.17 04:48

To samozřejmě máte v něčem pravu, jenže to není tak dlouho co jsme si přiznali nějaké sympatie a ještě k tomu mají společné bydlení a tudíž i chápu že to nejde se jen tak sebrat a zmizet určitě se necítím v pozici blbky na druhé koleji. A jak jsem psala, nemám teď čas hledat a buď to vyjde nebo ne, život jde dál. Me zajímalo jestli se s tímto někdo setkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
5.9.17 05:43

No, v úvodním příspěvku čtu,,prý je spokojený…; kdyz mu to nevyjde, neni problem si zajít na rande"…to mi jaksi stačí. Ale jak jsem psala výše, je to můj názor a pohled na věc. Můj život to neni ;)

• Citovat
  • Upravit
5425
5.9.17 05:50

Pravý nebo levý, je zadaný. To je holý fakt. Nešla bych do toho. I kdybych zrovna neměla čas shánět chlapa ;)
Jsi už velká holka, nenech se utahat na řeči mužů, nebo se Ti to vymstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.9.17 06:09

Po týdnu psaní jsi začala něco cítit? To se znáte jen týden, jen si píšete a ty už víš, že by to mohl být ten pravý? Jestli jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám, ale z příspěvku to tak vyznívá. Jak už tu psaly holky, on je zadaný, nech to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.9.17 06:48

Nestalo se mi to a doufám, že už nestane Po týdnu bych se do zadaného chlapa fakt nezabouchla. Pokud jste se ani neviděli a aspoň rok spolu nechodili (ne na tajňačku, protože dál žije s tou starší), není čas hovořit o dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8146
5.9.17 06:56

Tak on je spokojený a až přestane (jestli přestane),tak by s tebou něco chtěl mít? To chceš být na čekací listině? S takovým bych teda být nechtěla, když si shání někoho do zálohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.9.17 07:22

Nevadí Ti, že je zadaný? Nevadí Ti, že by Tě měl jen jako rezervu, když mu to se současnou nevyjde?
Já bych ho nechala být, protože zadaní mě nezajímají.

• Citovat
  • Upravit
21311
5.9.17 07:42

Je zadaný a pro mne tudíž konečná. Navíc te bere jako zálohu a to je dost hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.9.17 08:21

@markymarky Mas nejakou vyraznou vadu, ktera ti brani v navazovani vztahu, pripadne nejakeho kostlivce ve skrini :mrgreen:? Protoze jinak me nenapada zadny relevantni duvod, proc by mlada a svobodna zenska tveho veku mela cekat jako slepice na sopel, jestli se naaahodou nejaky zadany chlapek casem nerozejde s partnerkou a milostive ji nepozve na rande. Vzdyt se tim sama v jeho ocich degradujes na cekanku, ktera bere kohokoliv, kdo dejcha a projevi o ni alespon spetku zajmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
5.9.17 08:37
@markymarky píše:
Vím, že sympatie jsou i z jeho strany.. Děkuji za jakékoliv názory nebo zkušenosti.

Já když nastoupim ráno do tramvaje, tak mám sympatie k polovině dámského osazenstva, a teprve, když jedu večer ozralej, to jsem plnej lásky, skoro jak Ježíšek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
5.9.17 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.9.17 09:16
@markymarky píše:
To samozřejmě máte v něčem pravu, jenže to není tak dlouho co jsme si přiznali nějaké sympatie a ještě k tomu mají společné bydlení a tudíž i chápu že to nejde se jen tak sebrat a zmizet určitě se necítím v pozici blbky na druhé koleji. A jak jsem psala, nemám teď čas hledat a buď to vyjde nebo ne, život jde dál. Me zajímalo jestli se s tímto někdo setkal?

promin, ale podle tvého textu funguješ jako typická záložní holka. Předpokládám, že majitelkou společného bydlení je ona, když je to matka s dětmi. Tudíž by si tvůj nápadník musel zajištovat to své ;) A proč by to dělal, když je v tom vztahu v zásadě spokojen…Jen se asi trochu nudí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.9.17 09:22
@markymarky píše:

Tak ono cekem nejde, jak se ty citis, ale jaka je realita ;).

At se v petatriceti neprobudis a nezjistis, ze vsichni pouzitelni chlapi jsou uz davno rozebrani a ty stale cekas na zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí