Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim dámy, ženy, všeci. Jsem tu nová a potřebuji řadu nebo prostě jen názor. Je mi 29 let, svobodná, bezdetna a potkala jsem jednoho muze, je stejně starý jako já a velmi si rozumíme. U mě po týdnu si psaní a různých rozhovoru proběhlo to, že jsem k němu začala něco cítit. Jenže je v tom problém, má přítelkyni o 10let starší. Prý je spokojený, jenže už mi párkrát psal, že když mu to nevijde, není problém si zajít na rande.Jeho přítelkyně má už odrostle děti a je třikrát rozvedená, on by chtěl děti a svatbu, ona nechce.. Nechci se tu rozepisovat, ale má cenu čekat? Nemám čas teď někde hledat chlapa a myslím, že on mi mohl být ten pravý, ale… Vím, že sympatie jsou i z jeho strany.. Děkuji za jakékoliv názory nebo zkušenosti.
@markymarky hele ja to mam tak - bud o me muž zájem ma, nebo ne. Žádný mozna. A,,kdyz to nevyjde, tebe mam v záloze, ale rozchazet se s ni kvůli tobe nebudu" - to neni nic pro me, cítila bych se dost na vedlejší koleji. Nevim, proc mají zeny potřebu se takto ponizovat a dělat ze sebe hlupky… ![]()
To samozřejmě máte v něčem pravu, jenže to není tak dlouho co jsme si přiznali nějaké sympatie a ještě k tomu mají společné bydlení a tudíž i chápu že to nejde se jen tak sebrat a zmizet určitě se necítím v pozici blbky na druhé koleji. A jak jsem psala, nemám teď čas hledat a buď to vyjde nebo ne, život jde dál. Me zajímalo jestli se s tímto někdo setkal?
No, v úvodním příspěvku čtu,,prý je spokojený…; kdyz mu to nevyjde, neni problem si zajít na rande"…to mi jaksi stačí. Ale jak jsem psala výše, je to můj názor a pohled na věc. Můj život to neni ![]()
Pravý nebo levý, je zadaný. To je holý fakt. Nešla bych do toho. I kdybych zrovna neměla čas shánět chlapa ![]()
Jsi už velká holka, nenech se utahat na řeči mužů, nebo se Ti to vymstí.
Po týdnu psaní jsi začala něco cítit? To se znáte jen týden, jen si píšete a ty už víš, že by to mohl být ten pravý? Jestli jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám, ale z příspěvku to tak vyznívá. Jak už tu psaly holky, on je zadaný, nech to být.
Nestalo se mi to a doufám, že už nestane Po týdnu bych se do zadaného chlapa fakt nezabouchla. Pokud jste se ani neviděli a aspoň rok spolu nechodili (ne na tajňačku, protože dál žije s tou starší), není čas hovořit o dětech.
Tak on je spokojený a až přestane (jestli přestane),tak by s tebou něco chtěl mít? To chceš být na čekací listině? S takovým bych teda být nechtěla, když si shání někoho do zálohy…
Nevadí Ti, že je zadaný? Nevadí Ti, že by Tě měl jen jako rezervu, když mu to se současnou nevyjde?
Já bych ho nechala být, protože zadaní mě nezajímají.
Je zadaný a pro mne tudíž konečná. Navíc te bere jako zálohu a to je dost hnus
@markymarky Mas nejakou vyraznou vadu, ktera ti brani v navazovani vztahu, pripadne nejakeho kostlivce ve skrini
? Protoze jinak me nenapada zadny relevantni duvod, proc by mlada a svobodna zenska tveho veku mela cekat jako slepice na sopel, jestli se naaahodou nejaky zadany chlapek casem nerozejde s partnerkou a milostive ji nepozve na rande. Vzdyt se tim sama v jeho ocich degradujes na cekanku, ktera bere kohokoliv, kdo dejcha a projevi o ni alespon spetku zajmu.
@markymarky píše:
Vím, že sympatie jsou i z jeho strany.. Děkuji za jakékoliv názory nebo zkušenosti.
Já když nastoupim ráno do tramvaje, tak mám sympatie k polovině dámského osazenstva, a teprve, když jedu večer ozralej, to jsem plnej lásky, skoro jak Ježíšek. ![]()
@markymarky píše:
To samozřejmě máte v něčem pravu, jenže to není tak dlouho co jsme si přiznali nějaké sympatie a ještě k tomu mají společné bydlení a tudíž i chápu že to nejde se jen tak sebrat a zmizet určitě se necítím v pozici blbky na druhé koleji. A jak jsem psala, nemám teď čas hledat a buď to vyjde nebo ne, život jde dál. Me zajímalo jestli se s tímto někdo setkal?
promin, ale podle tvého textu funguješ jako typická záložní holka. Předpokládám, že majitelkou společného bydlení je ona, když je to matka s dětmi. Tudíž by si tvůj nápadník musel zajištovat to své
A proč by to dělal, když je v tom vztahu v zásadě spokojen…Jen se asi trochu nudí ![]()
@markymarky píše:
Tak ono cekem nejde, jak se ty citis, ale jaka je realita
.
At se v petatriceti neprobudis a nezjistis, ze vsichni pouzitelni chlapi jsou uz davno rozebrani a ty stale cekas na zazrak.