Použitý iPhone nebo nový jiný pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13998
22.3.25 08:55
@xsaleen píše: Více

Tak to fakt záleží, jak to vnímáš a jestli chceš být cool mama, co pořídí iPhone, nebo chceš být zásadová, a ukázat mu, kolik ten iPhone stojí (i když jak píšu, starý seženeš za úplně ok ceny). Na obou pozicích není nic špatného :nevim: jen v žádné nejde byt moc dlouho. Pokud si mu prave koupila vysněnou mikinu z merche za 2000, tak bych byla zásadová :lol: pokud si to ale zaslouží, tak proč mu to levnější jablko nedopřát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
22.3.25 09:02

No ono se tomu člověk třeba diví, ale on naprd telefon ty „jenom hry“ právě často nerozběhne, nebo se sekaj apod. Nevím co syn hraje, ale já s COD mobile měla u slabších telefonů problém.

• Citovat
  • Upravit
7525
22.3.25 09:13
@Lily-of-the-valley píše: Více

já třeba bych neměla pocit že jsem cool máma když koupim iphone.. a ty levné nevím jak jsou na tom tedy s funkčnosti. Za mě lepší za 7-8tis tak raději samsung než stary iphone. Ale to já tak nějak mám.
Za mě je to ted jen trend mít iphone… a pak ty děcka řeknou že to stejně za to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7525
22.3.25 09:14
@Asta135 píše: Více

joo tak za 3tis děckám mobily nedáváme, to měla dcera v 6ti jako první mobil… a sekalo se to na všem. Pak v osmi dostala za asi 5-6tis.. to už zvládalo mnohem líp. Ted plánujeme na desáte narozky že něco dostane asi.. ale to je až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
22.3.25 09:24
@KKK85 píše: Více

Tak to není ale přeci o tvém pocitu, ale o pocitu toho dítěte, ne? A to když chce jablko a ne android, tak mu neuděláš radost ani dvakrát tak drahým a třeba lepším samsungem. :nevim: Naopak bude úplně happy se starším iphonem.
Jinak pro mě třeba to je tak, že mi to bylo vždycky naprosto jedno. Navíc jsem nechtěla nový systém, se kterým se budu muset učit zacházet. Ale ten první jsem dostala, a teď zpětně už fakt měnit nebudu. iPhone prostě běží rychleji, většina aplikací je tam lépe uzpůsobená. Dřív jsem furt řešila úložný prostor, furt jsem mazala fotky, aby se mi to tam vešlo, to teď nemam (ale samozrejme ze kapacita narůstá i u androidu). Ale proste to pohodlí, kdy mi všechno běží najednou a pritom se nic neseka, je fajn.
Ja tedy mobil využívám hodně, dost věci k podnikání tu tvořím, videa, grafiku. Přemýšlím, ze ten příští bude už jeden z těch vyšších, ačkoliv se mi zdá částka úplně ustřelena, tak holt k tomu co dělám, se to hodi. Puberťákovi ale bych to nekoupila ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7525
22.3.25 09:48
@Lily-of-the-valley píše: Více

joo jenže děcka to nechtěji pro větší uložiště, pro lepší aplikace atd… ty důvody co máš ty jsou dobré důvody…děcka to chtěji protože je to na youtube videích a doporučuje to každý youtuber… je to jen prestiž nějaká… tak může puberták v patnácti na brigádu a půlku si vydělat třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34005
22.3.25 10:09

Nový bych mu nekupovala. Jestli ho chce, tak bych koukala minimálně po iPhone 13 a jasně že použitý. Dají se sehnat za dobrou cenu. Záleží kolik jsi ochotná za něj dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
22.3.25 10:38

@arinecka no vzhledem k tomu, jak se k věcem chová, myslela jsem 7-8 t
Nebo kdyby se hecnul ve škole aze ctyrek to vytahnul aspoň na trojky, muzemem se bavit o něčem lepším.. byť by mě to kroutilo i palce u nohy.. chce všechno, ale udělat pro to nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34005
22.3.25 10:39

Hm, tak jestli má takový přístup, tak to by měl asi smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
22.3.25 10:50

Navíc teda, asi neumím hledat, ale našla jsem za 7,5 t jedenáctku.. lepší ani omylem.. poraďte mi teda kde ho najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34005
22.3.25 11:46

Koukni třeba sem - https://s.seznam.cz/click?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29089
22.3.25 11:58

Koupila jsem nový iphone SE 2022 za 8000,–. V případě, že by dítě toužilo po jablku, tak bych mu pro začátek koupila repas. Moje dítě ale má telefonu i po dvou letech v pěkném stavu, to je něco trošku jiného :nevim: (samozřejmě obal a sklo má na mobilu též)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
22.3.25 12:01

Tak to bych asi chtěla fakt nejdřív ty známky. :roll: to mi nepřijde, že by si zasloužil něco navíc…
 https://swappie.com/…nkoustovy-8/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
22.3.25 12:56

@xsaleen kupuji na skvelyiphone - bývalá Elnoda. Odtud jsme měli / máme, opravdu x telefonu pro celou rodinu, a mnoho let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák