Používání anonymů - proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
27.3.20 13:15

Mě je to jedno.. celkem, třeba se podívím, proč někdo nse ptá, jeslti může dát jogurt, a napíše jako anonym, ale tak zase to neřeším..
Já ho používám,, když píšu o někm o rodiny, a známých, že se třeba zmiňuji, že mají takový názor a co oni udělali. P9šu přece o někom jiném a azse si nemyslete, že je to tady až tak anonymní.. Protože pokud má někdo uvedené - popravdě město a foto, co ž nemám, ale divím se, když někdo, a nebo s předešlých rodnných diskusí, vše na sebe vykecá, tak prostě poznat jde, a známý poznají určitě..
Mě tak jednou poznala známá, jenom z toho, kdy jsem uvedla dva udaje, a hned bylo, jestli to nejsem já..
Navíc nechci se pak někde číst.. Jednou jsem viděla článet na stárnkách centra a bylo tam… i maminky diskutují a prostě nakopírovaná stránka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.3.20 14:45

Ja si na zacatku zvolila tak blby nick pod kterym me znami poznaji, ze osobnejsi veci musim psat anonymne :) ale treba veci ohledne ditete pro me citlive nejsou, to anonym nedavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.3.20 15:53

Mně jsou třebas anonymní příspěvky u sedinky. Nemám tak nudný život, abych řešila, jakým způsobem je dotaz položen. A pokud je zakladatel deb.il, tak s nickem aj bez jím zůstane :dance:

• Citovat
  • Upravit
20855
27.3.20 16:03

Dobrý den,

velmi se snažíme, aby ke zneužívání anonymu nedocházelo. Pokud přijdeme na to, že někdo anonymně bez ustání uráží, odtajňujeme ho.

Krásný den

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.3.20 16:04

Nechápu proc tu pořád nekdo řeší anonymní příspěvky. To už je několikáta diskuze. Vys…se už na to už. Není to fakt jedno? Fajn, někdo založí anonymní diskuzi o hov.i.nku,ale neni to fuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová