Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě je to jedno.. celkem, třeba se podívím, proč někdo nse ptá, jeslti může dát jogurt, a napíše jako anonym, ale tak zase to neřeším..
Já ho používám,, když píšu o někm o rodiny, a známých, že se třeba zmiňuji, že mají takový názor a co oni udělali. P9šu přece o někom jiném a azse si nemyslete, že je to tady až tak anonymní.. Protože pokud má někdo uvedené - popravdě město a foto, co ž nemám, ale divím se, když někdo, a nebo s předešlých rodnných diskusí, vše na sebe vykecá, tak prostě poznat jde, a známý poznají určitě..
Mě tak jednou poznala známá, jenom z toho, kdy jsem uvedla dva udaje, a hned bylo, jestli to nejsem já..
Navíc nechci se pak někde číst.. Jednou jsem viděla článet na stárnkách centra a bylo tam… i maminky diskutují a prostě nakopírovaná stránka..
Ja si na zacatku zvolila tak blby nick pod kterym me znami poznaji, ze osobnejsi veci musim psat anonymne
ale treba veci ohledne ditete pro me citlive nejsou, to anonym nedavam
Mně jsou třebas anonymní příspěvky u sedinky. Nemám tak nudný život, abych řešila, jakým způsobem je dotaz položen. A pokud je zakladatel deb.il, tak s nickem aj bez jím zůstane ![]()
Dobrý den,
velmi se snažíme, aby ke zneužívání anonymu nedocházelo. Pokud přijdeme na to, že někdo anonymně bez ustání uráží, odtajňujeme ho.
Krásný den
Natálie ![]()
Nechápu proc tu pořád nekdo řeší anonymní příspěvky. To už je několikáta diskuze. Vys…se už na to už. Není to fakt jedno? Fajn, někdo založí anonymní diskuzi o hov.i.nku,ale neni to fuk?