Povislá prsa v mladém věku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.22 21:53

povislá prsa v mladém věku

Zdravím,
předem se omlouvám ze anonymní dotaz, ale tohle téma je pro mě citlivější. Jedná se o má prsa. Hned na začátek chci zmínit, že to není nic hrozného a že povislejší prsa jsou uplně normální a přirozená věc. Mě je 19 let, měřím něco málo přes 170 cm a váha se pohybuje lehce pod 60 kg, ale opticky vypadám tak na 55 kg, protože mám na svou hubenější postavu celkem velká psa. Na základní škole jsem měla opačný,,problém'', to jsem neměla prsa vůbec žádné a mně to ani nijak nevadilo.. Jasně, brala bych je v tu dobu klidně větší, ale byla jsem s tím uplně OK (i s pár narážkami typu přistávací dráha :lol: )
Kolem 16. roku mi prsa začala růst a to dost rychle, taková ta přeměna dívky na ženu, trochu se mi zvětšil i zadek, stehna.. Prostě klasika, ale pořád jsem hubená. No ale prsa mi rostla pořád dál, jako nejsou to nějaká uplně obří prsa, ale tím že jsem tam neměla skoro nic a ted mám na mě velká, tak jsou dost povislá a mě to hodně trápí. Nerada chodím bez podprsenky i sama doma, pořád tahám sportovku, která je dá hezky nahoru a,,zmenší''. Nedokážu si představit jít bez podprsenky mezi lidi.
V kolektivu jsem brána za takovou tu hezkou holku a spousta holek mi říkalo, že mi zavidí postavu, obličej i ta prsa, ale to je viděly jen s podprsenkou :lol:. Mám přítele, který mi říká, že mám krásná prsa a snaží se abych se před ním cítila vždycky jenom dobře. Toho si neskutečně vážím, ale i tak jsem s mýma prsama před ním bez podprsenky spíše nesebevědomá.
Je to prostě můj vnitřní problém, ale já bych se chtěla cítít sebevědomě.. Zvažovala jsem i plastiku, ale myslím, že jsem na to mladá a když už, tak třeba po dětech, takže až tak za 10 let :D Co by mi mohlo ted pomoct? Zhubnout třeba 5 kg a tím by se prsa mohla trochu zmešit? Začít nějak cvičit? Budu ráda za každou Vaši zkušenost :kytka: Děkuji a přeji pěkný den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.22 21:54

*mně, omlouvám se :potlesk: :)

• Citovat
  • Upravit
13955
24.2.22 22:01

Kdyz zhubnes, tak se akorat vydoji. A budou povisla jeste vic. Ty mas starosti. Jsem presvedcena, ze to je jen v hlave. Ta prsa neco vazi a nebudou jak silikony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24618
24.2.22 22:07

Nechoďte moc bez podprsenky. Gravitace je prostě neúprosná. V intimním styku myslete na to, že se příteli líbí, a věřte mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.2.22 22:16

Prsa jsou tvořena z velké části tukem, takže i kdybys hubla, sice by dolů jít mohla, ale zůstanou viset ještě víc. Nevím, co si pod pojmem velká prsa představuješ. Každopádně, jestli sama nejsi spokojená, klidně plastiku zvaž. Já čekala po dětech, šla jsem na ni po třicítce a lituji, že jsem to neudělala dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 22:21

@lucad77

Nechoďte moc než podprsenky prej… Prsa se mi zlepšila a o dost zpevnila právě s odhozením podprsenky.. A největší peklo byla kosticova. Po ní jsem vždy měla unavený prsa, tvar ošklivý. Zahodila jsem ji, dala sportovku jenom a nemůžu si to vynachválit. Prsa pevnější a kulaté tak, jak v době než jsem začala s kosticema.. A to už jsem kojila jedno dítě. :think:

• Citovat
  • Upravit
1702
24.2.22 22:30

Těžko radit, znám holky, co vidí problém, kde není (jako - myslím, že většina žen nepovažuje za nutnost chodit permanentně bez podprsenky a mít trčící poprsí), a znám i holky, co je to fakt hodně trápí, a tam bych řekla, že remodelace může pomoct…

Btw, úplně mi nesedí to, že říkáš, tě máš větší poprsí a „díky tomu vypadáš štíhlejší/lehčí než jsi“ - tohle bývá naopak, větší prsa naopak přidávají na hmotě a člověk vypadá těžší, je to vidět u modelek/hereček po plastice - najednou vypadají o 5-7 kg tlustší. :nevim: Takže jestli ti okolí říká, že vypadáš lehčí, tak ta prsa budeš mít spíš drobnější a tedy nemohou být nijak zásadně povislá… Ačkoli - tady může hrát roli i pojetí velikosti - já mám třeba 65/D - a byť „déčka“ jsou brána za větší prsa, tak v tomhle obvodu jsou pořád drobná (ten košíček je stejný jako u 80/A, což jsou naopak „jakože malá prsa“) a většina lidí to vidí jako prsa dvojky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
25.2.22 00:12

Na modelaci nebo případně i augmentaci můžeš i v 19 letech. Zajdi si někam na kliniku na konzultaci, klidně i na víc pracovišť. Možná ani implantáty potřebovat nebudeš, postačí modelace.JJen to není levná záležitost, takže to promysli a případně našetři.
Nebo počkej po dětech, jak prsa budou vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24618
25.2.22 12:23
@Anonymní píše:
@lucad77Nechoďte moc než podprsenky prej… Prsa se mi zlepšila a o dost zpevnila právě s odhozením podprsenky.. A největší peklo byla kosticova. Po ní jsem vždy měla unavený prsa, tvar ošklivý. Zahodila jsem ji, dala sportovku jenom a nemůžu si to vynachválit. Prsa pevnější a kulaté tak, jak v době než jsem začala s kosticema.. A to už jsem kojila jedno dítě. :think:

A sportovní podprsenka není podprsenka? Nikde jsem nic nepsala o konkrétním druhu, natož o kosticích. Velká prsa prostě potřebují oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 12:49

@lucad77

Tak by to chtělo upřesnit… Kosticemi by si to akorát ještě umocnila… Proč asi není po plastice prsou od lékařů podprsenka s kosticemi. Protože občas prd drží a prsa přes tu kostici se ohýbají, vytvari si vetsi ryhu.
Když dávám radu, tak nějakou přece dopodrobna.

• Citovat
  • Upravit
24618
25.2.22 14:52
@Anonymní píše:
@lucad77Tak by to chtělo upřesnit… Kosticemi by si to akorát ještě umocnila… Proč asi není po plastice prsou od lékařů podprsenka s kosticemi. Protože občas prd drží a prsa přes tu kostici se ohýbají, vytvari si vetsi ryhu.

Ale o těch kosticích píšete pořád jenom vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
30.3.22 19:48

Samozřejmě se zhubnutím prsa zmenší, v převážně většiny jsou totiž tvořena tukovou tkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
30.3.22 19:50
@Anonymní píše:
@lucad77Tak by to chtělo upřesnit… Kosticemi by si to akorát ještě umocnila… Proč asi není po plastice prsou od lékařů podprsenka s kosticemi. Protože občas prd drží a prsa přes tu kostici se ohýbají, vytvari si vetsi ryhu.

Tak to je kravina.
Kostice naopak drží velká orsa a modeluji je.
Po op se kostice nesmí kvůli tlaku na prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková