PPM pobírá otec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Šáruší píše:
ale jedná
Tak jo, když myslíš. Můžeš jít zakladatelku nabonzovat na sociálku, když ti to udělá dobře.
A zajímalo by mě, co by sociálka použila jako nezákonný důvod čerpání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šáruší Ale muze, stejne jako muze byt na RD, když ji trva pracovni pomer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No, u ženy je to jasné. Ale u muže??
A v cem je muž jiny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@histep píše:
Tak jo, když myslíš. Můžeš jít zakladatelku nabonzovat na sociálku, když ti to udělá dobře.
A zajímalo by mě, co by sociálka použila jako nezákonný důvod čerpání.
jsi normální? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šáruší píše:
jsi normální?
Já? Jo, jsem. Ty tady opakovaně píšeš, že jde o podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@histep píše:
Já? Jo, jsem. Ty tady opakovaně píšeš, že jde o podvod.
a psát nějaký kecy o bonzování na sociálku, to ti jako přijde normální? Psala to i Lendeš, která v tom pracuje, takže si nech tyhle trapárny od cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, bonzovat zatím nemusíte
Vím teprve odedneška, že mi ten nárok na ppm takto natěsno uteče a snažím se vymyslet, co s tím…Ale v ničem pochybném jet rozhodně nechci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A v cem je muž jiny?
No, právě. Podle toho, co tady píše @Šáruší mně přišlo, že je muž jiný než žena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šáruší píše:
a psát nějaký kecy o bonzování na sociálku, to ti jako přijde normální? Psala to i Lendeš, která v tom pracuje, takže si nech tyhle trapárny od cesty.
No, ale ona napsala, že by to byl podvod, kdyby chlap měl jinou smlouvu a dělal to samé jako před tím. Ale pokud vím, tak to zakladatelce nikdo neradil. A když to ví takhle předem, tak si to manžel může domluvit. Kamaráda takhle normálně z operátora přeřadili na práci v kanclu, protože ho potřebovali zaučit na záskok za kancelářské a opravdu dělal něco jiného. Nevím, proč hned šířit paniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a aby muž byl doma a pobíral tu PPM a já mezitím nastoupila na jeho pracovní místo (na těch 22 týdnů), to by bylo v pořádku, ne? (Dřív jsem u toho zaměstnavatele taky pracovala, nejspíš by nám vyhověl…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sněženka25 Jo, to by slo, ale uprimne, nevim jestli se ti bude od mimina chtit a to rikam jako člověk, co pracovat vubec neprestal… Ale mohla jsem ho mi s sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Sněženka25 Jo, to by slo, ale uprimne, nevim jestli se ti bude od mimina chtit a to rikam jako člověk, co pracovat vubec neprestal… Ale mohla jsem ho mi s sebou.
No to víš, že by se mi nechtělo ani náhodou ![]()
A nebo ještě toto udělat jenom na oko, ale ve skutečnosti bych byla doma a manžel normálně v práci…jenže to by byl vlastně v práci bez smlouvy a to už bych se bála… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sněženka25 píše:
No to víš, že by se mi nechtělo ani náhodou
A nebo ještě toto udělat jenom na oko, ale ve skutečnosti bych byla doma a manžel normálně v práci…jenže to by byl vlastně v práci bez smlouvy a to už bych se bála…
Hele, pokud se domluví v práci a bude mít jinou smlouvu a dělat jinou práci, pak bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
Hele, pokud se domluví v práci a bude mít jinou smlouvu a dělat jinou práci, pak bych to neřešila.
Ale co by bylo se mnou v té době? To bych tedy musela na ten pracovní úřad se přihlásit? Protože ke konci šestinedělí mi zároveň končí pracovní smlouva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sněženka25 píše:
Ale co by bylo se mnou v té době? To bych tedy musela na ten pracovní úřad se přihlásit? Protože ke konci šestinedělí mi zároveň končí pracovní smlouva
Jj, já myslím, že bys normálně došla na pracák. A máš nárok na podporu ne?? Tak by ti to na tu dobu než naběhne RP a ty ho budeš pobírat, vyšlo si myslím.
A pak je druhá možnost, že to nebudete komplikovat a ty po porodu normálně začneš brát rodičovský příspěvek, jako člověk, který nemá na PPM nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit