Dítě mi nevzali do školky, nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
8.3.10 20:42

No to by me zajimalo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
8.3.10 23:30

Teda nechci byt za stourala, ale vubec tomu nerozumim :nevim: Pises ze ti nevzali dite do skolky, ale prihlasky se davaly/davaji ted - vzhledem k jiz pobirane podpore asi nevzali dite loni?? A co letos, uz vzali? Zkousela jsi obvolavat jestli se neuvolnilo misto?
A kdyz jsi byla nahlasena na pracaku, to je mozne, kdyz mas dite, ktere nema kdo hlidat? Prece bud pracovat muzu nebo ne? A s tim kurzem to souvisi, co kdyby ti misto kurzu nabidli praci - to jako pracovni doba 8-13 je mimo? Teda ja bych takovou brala.. Uz vubec nechapu jak s tim vsim souvisi dorucovatelka? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.3.10 09:55

hanucho Ja tomu taky moc nerozumim… me by zajimalo co dela pritel, kdyz je doma tak jaky je problem s hlidanim? A pokud bydli nekdo tam kde je malo prac. mist (kde dneska neni, ze?) tak musim prece pocitat s tim, ze budu dojizdet… a 35 km neni nejak extra moc, decka z vesnic kolikrat jezdi do skol mnohen vic a denne. A kdyz si ja najdu praci na druhem konci Brna nez bydlim, nebudu to sice mit 35 km asi, ale doprava mi sezere podobne casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.3.10 10:16

Nemáš hlídání když přítel je na ÚP :roll: Spíš se ti nechce než že by to nešlo. Jinak jsou i rekvalifikační kurzy s praxí. To jsou kurzy který se na ÚP vyskytnou cca 2×/r. Kurz je hrazený ÚP, při kurzu se pobírá podpora a i doprava je hrazená, dokonce mi tenkrát nabídly i příspěvek na hlídání dítěte. To nahlížení do mobilu mi příjde divný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.10 10:39

ad nahlížení do mobilu - u nás na ÚP chtějí doložit, že opravdu aktivně hledáme - přepošlu mail, kterým odpovídám na inzerát, příp. u těch déle nezaměstnaných vyžadují potvrzení doručenky od zaměstnavatele. Takže pokud paní tvrdí, že do firmy volala a tam jí řekli to a to, tak zprostředkovatelka na ÚP chce nějaký důkaz toho, že skutečně zaměstnavatele kontaktovala.
Toto mi příjde jako jediné odůvodnění, proč by nahlíželi do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.3.10 10:56

Novaduska - No jak to taky čtu tak mám dojem že ty jsi spíš takový typ člověka nemakačenko.
Jé, dojíždět do práce 35km no to se fakt nevyplatí, raději sedět doma na zadku a pobírat všechny možný soc. dávky to jo. Ať mě stát platí.
Jak píše Lesina manžel je taky na podpoře né? By mě zajímalo co delý den děláte doma?
A ještě něco, práce do 50 km se považuje jako práce v místě bydliště, nebo ty si myslíš že dostaneš práci 10min. od baráku?
To možná bylo za totáče, to jsi se měla narodit krapet dozadu, to bys byla zabezpečená až do........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.10 10:59

ad vzdálenost - pokud vím, tak uchazeč nesmí odmítnout práci, která odpovídá jeho vzdělání/praxi a je v dosahu 2 hodin cesty autobusem, vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.3.10 11:07

Hele nic proti ale pritel jezdi do prace hodinu a ctvrt.Kdyby jsme meli auto tak to ma do pul hodky 32km.
Ty dve hodiny se mi nezdaji.Tim padem mi chces rict ze by me posilali pracovat na zacatek Prahy?To je asi trosku blbost to se mi nezda ze by jsi jezdila do prace a projezdila treba 6000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.10 11:10

Kattko, mám pocit, že to bylo do 2 hodin. Dávali na školení příklad 1,5 hodiny a to uchazeč odmítnout nemohl. Teď jsi mě nahlodala, možná, že ten limit bude 1,5 hodiny, ale stopro ne méně. Zdůrazňovali, že zvlášť u profesí, které jsou velice obtížně obsaditelné, si prostě uchazeč nemůže moc vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.3.10 11:22

No me to totiz prijde fakt dost protoze jako prejed okolo 6000tisisc kdyby 5tis.je dost.Ale ono taky nejspis zalezi z jakeho bodu do jakeho.Pokud dam priklad jako Brnak zijici tedka kousek za Brnem.A pojedu od nas z popuvek do Reckovic tak to na tu hodku mam.Kdyz na Lesnou tak taky ale musi mi to navazat jinak to bude hodka a ctvrt.Neni to tam spis kilometrama dane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.3.10 11:30

kattko No my jezdime z Reckovic do centra do skolky - autem 10-15 minut, najedu cca 32km kdyz jedu tam a zpet 2× denne. Manzel jezdi denne do prace k hlavnaku vlakem a bez salinkarty to mel za 50kc denne tam i zpet. To mas cca tisicovku mesicne, myslim, ze s ruznyma tema kilometrovyma jizdenkama, slevama atd. nemuzes projet 6 tis. My na benzinu projedem kolem 3 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.10 11:31

Kattko, km určitě ne, přímo na stránkách ÚP máš kolonku Rozšířené hledání, kde si zadáš obec, odkud budeš vyjíždět, a při kliknutí na inzerát vyjede i doba cesty a dojezdu na určitou hodinu. A bude to těch 90 minut, mají to přímo u toho hledání jako maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.3.10 11:33

A jinak cekam ze se ozve zakladatelka.
Mila zakladatelko,pritel jezdi jak uz jsem psala vysse do prace hodku.Vyjizdini o 5 rano a kdyz je dobry tyden tak je doma o 17 a kdyz ne tak i ve 20.Dojede dom a predstav si ze zapne pocitac a dela jeste skoro do pulnoci.Abychom meli na zaplaceni hypoteky slozenek a nezili z ruky do huby a necekali co bude.
Ja jsem taky na rodicovske momentalne premyslim ze si udelam rekvalifikaci a zacnu delat na ZL pedikerku.Nechapu proc jsi toho nevyuzila uz pri rodicaku.I pri rodicaku ti plati rekvalifikacku protoze spadas do rizikove skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.3.10 11:34

Tak hodka a pul je realna to je jak od nas prispek vysse.To si dokazi predstavit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.3.10 11:36

Doring:ja to myslela do te Prahy tim Busem. :lol: ze kdyby to tak bylo.Jinak je to tak pritel si kupuje listky a projede necele 2000 kdyby mel salinkartu tak 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat