Dítě mi nevzali do školky, nemáme peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
já si nechci stěžovat jaký jsme si to udělali takový to máme v ty době jsem taky jěště pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Jen tak obecně - stěžovat si na peníze a přitom si vzít hypotéku a opravovat si nebo stavět barák je trochu mimozní..
Lizbeth píše:
Každý ( tedy skoro) kdo má hypotéku si stěžuje na peníze. To je pochopitelné.
Pardon, ale tohle si trochu protiřečí, ne??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsu vztahovacna v kazde diskuzi ze jich na tolik chodim
ale toto me dokaze nastvat.Promin a ty vis jak ti bude za 4 roky??Ja tedy ne.Kdyz beru hypo vychazim z dane situace.A to ze se stane co se stalo je vec druha.Otazka treba taky zni jestli treba zakladatelka setri na horsi casy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš pravdu - nejdřív napíšu mimozní a pak pochopitelné vid??
No nikdo není dokonalý.
Prostě mi to na jednu stranu přišlo zbytečný to rozebírat ( to je to mimozní ), protože je to tak jasný ( to je to pochopitelný)..
Ale já to přece nikomu neberu, že se ocitl v takové a makové situaci - jen se na to skoro nedá nic poradit.
Ale holt se na mě vyřáděte, no.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth: souhlasim stim ze se z danou situaci neda nic delat. ![]()
A jestli se ti zdam vztahovacana tak se omlouvam a zacnu vse psat lepe aby ti to neprislo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth nepotřebuju se tady na nikom vyřádit… jen mi přijde zvláštní zakladatelce omlátit o hlavu hypotéku, když tu žádá o radu jak ušteřit, případně jak ze zapeklité finanční situace ven ![]()
To bysme jí taky mohli poradit, ať se rozvede a najde si chlapa, který má celoročně nadstandartně placenou práci … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snažím se když přítel pracoval tak jsem z každy vyplaty davala něco na stranu ale pak nám sousedi strhli vodu ze studny a peníze se opět rozkutáleli jinam museli jsme udělat vrt.protože bez vody by to nešlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Novadusko,
díky za osvětlení situace s partnerovým zaměstnáním, ono to poněkud mění pohled na věc.
Je tedy pravděpodobné, že partner brzo znovu nastoupí do práce?
A jak je to s tou školkou, dítě nepřijali pro tento školní rok 2009/2010 a nebo už to víš i na ten příští 2010/2011?
Mám pocit, že existuje nějaké pojištění proti neschopnosti splácet hypotéku, nezjišťovali jste to? Třeba by to nebylo špatné, pokud je partnerovo zaměstnání poněkud nejisté, byla by to aspoň taková berlička.
Bohužel s dávkama neporadím, nemám s tím zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo zjištovali buď to máš pojištěné 1,smrt invalidita a pracovní neschopnost nebo 2 varianta ztráta zaměstnání a jěště něco to bych kecala.a mi to dali za 1 a na to se to neztahuje ale byli jsme v bance tak jsme si to odložili ale uroky se musí platit pořád ale už to není taková částka.a za zprostředkování si účtují 1000kč prcka nám nevzali minulý rok to nám řekli rovnou a letos to už vůbec nemáme šanci protože minulý rok ze 40 přihlášených vzali 8 dětí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejvíc se snažim šetřit na jídle.nejsme vybíravý na čem jiném ušetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Novaduska: mit muzes oboji.My jsme u CS.
A je to takto.
Typ A – pro případ smrti, plné invalidity a pracovní neschopnosti - měsíčně 599kč
Typ B – viz.typ A + pro případ ztráty zaměstnání – měsíčně 891kč
jinak kdyz das ztratu zamestnani tak se podivat pred tim do tech smluv prootze z toho plyne jedna jedina vec a to ot ze ti to je k nicemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, zkusme trochu krotit emoce… Já už taky cítím, že je dneska dost pozdě a že jsem utahaný…
Hernajs, doufám, že to nikdo nevezme jako útok na svou osobu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit