Práce našich maminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
30.9.24 18:23
@Lily-of-the-valley píše: Více

Přesně tak zničí i mladé lidi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.9.24 18:27

@Aglája75 Ale no tak…proč hned tak hnusně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.9.24 18:29

@Žanda-Panda V 55 je to mladá ženská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.9.24 18:31
@Annabela11 píše: Více

Hnusne? Reagovala jsem vecne. Nechapu jak zena v 55 se muze chovat hur jak 80 leta a jen si stezovat… a litovat se, ldyz by mela pokud nema vaznejsi nemoc zvaldnout, praci rodinu a konicky … Na muj komentar byla jaka byla a na hruby pytel uz patri jen hruba zaplata ;) jinal si mistni milky ( porad ty same) mysli, ze mohou cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.9.24 18:37

@Aglája75 Tak pravda je že je to mladá ženská ale každý to má nastavené jinak. Nekdo si v tomto věku připadá starý což je špatně. Ale používat slova, líná, zabřeznout atd je nehezké tedy. V březí jsou zvířata ne lidí…To je jako moje tchýně ta se mě ptá zda už jsem vynešená což je hnus teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.9.24 18:41
@Annabela11 píše: Více

To jsem pouzila na hnusny arogantni koment Ahep… prave proto jaky byl… Vic to komentovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.9.24 18:57
@mado píše: Více

Tak jsi mela stesti, ale rozhodne to tak nebylo vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
30.9.24 19:08

Xxx

Příspěvek upraven 10.10.24 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 19:20
@Denisa56 píše: Více

Jde vidět, že nějak nechápete, co jsem tím chtěla říct. Fakt si nemyslím, že čím vyšší vzdělání, tím spokojenější člověk. A jasně, každý má právo na to zabrblat si a postezovat si. To je úplně normální a lidské. Já jsem jen chtěla poukázat na to, že je jednodušší se učit, když je na to učení člověk zvyklý. To je stejné, jako když žáci přijdou po prázdninách do školy, taky jim chvíli trvá, než se do toho studijního procesu zase dostanou. Fakt nevím, proč si z mých příspěvků odnasite úplně jinou message.

• Citovat
  • Upravit
10185
30.9.24 19:21

Tak jo, bylo to tak vsude a vsichni, kdo chodili v devadesatkach do skoly ty moznosti meli, valilo se to na ne ze vsech stran, ze nevedeli, co si vybrat a navrch to vsechno bylo zadarmo. Promin sarkasmus, ja ti tve zkusenosti neberu. Ty moje jsou jine. Asi jste meli stesti na lidi ve funkcich, kteri umeli tyhle veci zajistit a zorganizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56102
30.9.24 19:28
@Denisa56 píše: Více

My měli 89-93 výbornou anglictinarku a americké lektory, z nějaké katolické organizace. A stejně to měla třeba sestřenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
30.9.24 19:34

@Denisa56 možnosti byly, každý si využil co a jak potřeboval a chtěl. Je to každého věc. Ale psát, že v devadesatkach žádné možností neměla a proto celý další život musí proflakat na úřadu práce.
Byla spousta výzev a možností, i kdyby měla školu k ničemu, tak pořád byla na prahu života a mohla všechno a v těch devadesatkach bylo možné všechno, vznikaly nové firmy, nová pracovní místa ve státní správě, mohla podnikat…život není o tom, jaký jazyk se kdo učil na střední nebo byl na brigádě v Belgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
30.9.24 19:35
@Anonymní píše: Více

Dneska se něco nového učí každý. I ten kdo nemá vysokou. Neznám moc lidí co by si vystačili s tím, s čím vylezli ze základky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.9.24 19:42
@Anonymní píše: Více

Ano, je jednodussi se ucit, dokud na to ma clovek otevrenou hlavu. Jsou lidi, kteri toho vyuziji a pak jsou lidi, pro ktere je studium stres a problem a radsi jdou pracovat. A vsichni muzou byt v praci spokojeni nebo nespokojeni. Kazdy neni studijni typ, stejne tak jako kazdy neni manualne zrucny. Ale mozna se my dve vzajemne mijime v pochopeni a odnasime si z prispevku te druhe tu uplne jinou message, jak jsi v zaveru hezky cesky napsala. To trochu nuti odbocit od tematu a zeptat se, proc je to dneska tak modni, vkladat do ceskeho textu anglicka slova? Setkavam se s tim dost casto a rozum mi to nejak nepobira. Je to proto, aby dotycny ukazal, ze zvlada cizi jazyk? Nebo proto, ze i pres to sve vysokoskolske vzdelani ma ve svem rodnem jazyce malou slovni zasobu a nevi, jak to vyjadrit cesky? Nebo je to proto, ze se to dneska tak nejak stalo bezne a kazdej jouda to jako ovce napodobuje? Tim nechci ani tebe ani nikoho jineho urazit, ale uz delsi dobu mi to vrta v hlave, co lidi nuti takhle prznit cestinu. Mi to trochu pripomina zacatek devadesatek, kdy sem zacali jezdit lidi, co za totace emigrovali a i ti, kteri zili v cizine kratkou dobu, si davali zalezet, aby mluvili cesky s velmi vyraznym anglickym prizvukem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.9.24 19:46

Ja se vyjadrovala ciste k tomu tvemu popisu, co a jak v tech devadesatkach na skolach bylo. Pokud nekdo drepi doma cely zivot, tak to osobne moc nechapu, ja bych nudou sezrala sama sebe, ale ani me to nejak nepohorsuje. Kazdeho vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat