Práce našich maminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9085
29.9.24 19:11
@Anonymní píše: Více

Problém asi bude, že bez praxe. V 50? Jinak naopak po covidu je totální sháňka po kuchařích. A za velké peníze. No pokud nechce do večera, nechce dojíždět atd…tak to je fakt těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 19:38
@jkra píše: Více

Takže, když budeš třeba malovat nebo vyšívat, tak budeš vypadat o dvacet méně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
29.9.24 19:51
@Venetia píše: Více

Když bude malovat, tak třeba bude také chodit po výstavách. Chodit někam do zušky. Do nějakých kursů. Malovat v přírodě. Prostě bude něco dělat, mít nějaký zájem. Vyšívání nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.9.24 19:53
@Anna766 píše: Více

Presne tak. Kazdy jsme nejak nastaveny. Nekdo je nervni, kdyz si kazdy den neubehne svou kilometrovou davku, jinej ma z predstavy ubehnuti dvou kilaku osypky. To ale neznamena, ze ten zarytej bezec je lepsi, nez ten druhy. Mne teda obecne tyhlety rady a predvadeni se, co vsechno zvladnu s prstem v nose a jak jsem dobra, pripadaji legracni. Bude mi za chvili triasedesat a zjistuju, jak nesmirne ulevne je neresit, co si o mne mysli nekdo jinej. Ja si jedu svuj zivot tak, jak mi to vyhovuje a nemusim ani sobe ani nikomu jinemu neco dokazovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 19:54
@nick mandarinka píše: Více
Čekalas něco jiného?

@jkra
59 není žádný věk. Čas na koníčky teoreticky máš…

To je stáří…bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 19:57
@Anonymní píše: Více

Neměli
Když jsem jako vedlejsak kdysi s manželem uklízela ve škole cca rok 2000+…tam už měli počítačovou učebnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
29.9.24 20:02
@Denisa56 píše: Více

Asi tak. Já opravdu nemám nic proti sportovcům nebo cyklistům, jestli to tak vyznělo. Probůh to vůbec. Ale pokud jsem v práci do večera, na nohách, v jednom kalupu, přijdu pozdě večer a ještě když už jsem oblečená a obutá vezmu ven psa aby se nám lépe spalo :lol: tak si myslím že není nic nepochopitelného že už nepůjdu běhat pět kilometrů nebo jezdit na kole. A to není ani povzdechnutí, ani lenost, je to naprosto normální a nic za co by se měl člověk stydět.
Ano, nedělat nic, jen hnít doma celý rok, nemít žádné zájmy, nic co tě těší je jiná věc a to dobře není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 20:06

Asi si neuvědomuješ, že o ženy po pade není zájem
Já hledala práci půl roku…všude chtějí mladý dynamický kolektiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 20:09

Nesrovnavej to se sebou…takových žen moc není a obzvlášť ve vyšším věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
29.9.24 20:12

@Anna766 já jsem před dětmi po práci šla na kolo a ujela i přes 100km na silničce 😊teď mám zdravotní trable, ale až se dám do kupy, tak se na kolo zase těším 😊

• Citovat
  • Upravit
106180
29.9.24 20:15

Nevím, kde je tvoje tady…ale pořád je jen malé procento ze všech
Hospody jsou taky plný a nebudeš tvrdit, že tam chodí většina lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
29.9.24 20:16
@Kocicka1987 píše: Více

To jen v pořádku pokud sama chceš a baví tě to. Jsi dobrá a já ti to přiznám :kytka:. Ale není to povinnost jet po práci na kolo, jenom proto že to někdo jiný dělá tak ty bys měla taky, ale ty bys radši sedla do křesla a šla uplést svetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
29.9.24 20:17
@Venetia píše: Více

To je taky fakt, já vždycky když poslouchám kolik piva na hlavu se vypije v Čechách za rok, tak si říkám kdo chlastá za mě a vlastně za celou naši rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 20:22
@Anna766 píše: Více

Já tedy ani nevím, proč by to měl někdo dělat @jkra

Ale vůbec. A není to o kanceláří. Soused je závozník, denně tu běhá ráno, večer. Na cvičo chodí 5× týdně zdravotní sestra, kuchařka z jídelny, holka, co pracuje ve výrobě barev u pasu…

Tak asi je to baví…a další lidi baví něco jiného
Někdo jde do kina, do divadla, na drink, na procházku a někdo jiný se zase věnuje něčemu doma..třeba má psa, kočku, papouška…nebo se věnuje jiné zálibě nebo projektu…
Taky třeba chce strávit čas s dětmi, partnerem
Uvařit večeři, uklidit, kouknout na film, přečíst knížku nebo si zahrát nějaké hry…třeba studovat nějaký ten kurs atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
29.9.24 20:23
@Tarena píše: Více

To už je něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...