Práce našich maminek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@nick mandarinka píše: VíceSouhlasím…nikdo neví dne ani hodiny, zítra může být vše jinak
@šklíbakočka
Vždyť na tom pracáku nemůže být pořád..jen pár měsíců podle věku?
Nechápu jak z toho příspěvku může vše poplatit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 píše: Více
No to bude o povaze, nemá každý stejnou energii a stejné zájmy…jestli někoho se baví strhat, proč ne..jiný má raději klid a raději si něco přečte nebo na něco koukne a snaží se v rámci možností vyspat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Mně přijde, že zasekla jsi ty a jiné možnosti než sport nevidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Ted nevím, na co to přesně je reakce. Ale pracák a studium má výjimku, že tam lze sociálku doplatit zpětně, což jinak nejde. Ale platí se to v současných částkách. Takže se to docela prodraží. Ale může to zachránit důchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa56 píše: Více
Přesně tak…já vstávám před čtvrtou..naštěstí jen ob týden…někdy dám kus pěšky z práce a jsem ráda, že žiju
Jsem sova, v tomhle režimu jsem nepoužitelná a rozhodně se mi nikam nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše: Více
To třeba bude…a co způsobí ten mladistvý vyzor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše: Více
Já tam naštěstí ještě nebyla…a myslela, že tam můžeš být jen určitou dobu
Ségra starší šla do předčasného a vím, že pro tu před důchodovou kategorii je to asi 11 měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam asi bylo míněno že tu paní ani nebaví se o sebe starat, takže vypadá starší. Tak jsem to pochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo bude to o povaze. Nemyslím si, že by jedna skupina byla lepší a druhá horší, každý to má nějak a je to tak v pořádku. Zároveň si ale nemyslím, že by to ti akční brali jako strhání. Akční lidi to nabíjí, ubíjelo by je koukání na televizi, brali by to jako ztrátu času. Mě třeba přijde, že mini prarodiče jsou jeden extrém a tchýně druhý. Nechtěl bych to mít ani v budoucnu ani tak ani tak. Ale nějaký střed. To znamená být aktivní, sportovat, ale zároveň se třeba i chvíli válet. Ale to není podstatný, důležitý je, jestli je každý spokojený, tak jak to má, pokud ano, tak v pořádku. Lidi jsou prostě různí a nikdy se všichni nepochopí a je to v pohodě, je dobře, že jsme různorodí, jinak by to byla nuda
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 píše: Více
no jasne…nekdy jsou lide tak odlišni, ze to ani nemůžou pochopit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
Ta paní působila úplně negativně. I ten její syn je z ní nešťastný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mama uz ma duchodovy vek, ale stale pracuje, je doktorka. Za mesic ma cca 7 24hodinovych smen, penize krasny. Takze je v pohode 🙏 🙏 🙏. Tchyne stejny vek a taky stale pracuje, v kancelari na vedouci pozici, penize taky krasny! Diky za to!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše: Více
Buď v klidu. Mně je 52 let a život si užívám. Na počítači umím, v práci ho potřebuju.
Sice neběhám ( to mě nikdy nebavilo), ale máme velkou fenku a její štěně, tak pohybu je dost. Bydlíme na vsi v chaloupce, tam jsme taky v pohybu.
Máme 12 letou dceru a od starší dcery úplně čerstvou vnučku. Takže pro mě možná úplně nejhezčí období ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše: Více
Myslím, že tu nikdo nic z padesatiletych žen nedělá. Já jsem psala akorát o svojí mamce. Já si myslím, že je prostě akorát rozdíl, když někdo vystuduje VŠ, umí a učí se jazyky, chodí do práce, je v kolektivu, chodí na různé kurzy, školení, atd. Prostě se neustále vzdelava a pracuje na sobě, než když někdo udělá maturitu, pak pracuje jako pokladní, uklízečka, je roky na rodičovské a jako žena v domácnosti. Jazyky neumí, nemá moc co nabídnout. Prostě člověk brutálně zakrní a je pro něj těžší učit se něco nového a najít práci.
- Citovat
- Upravit