Práce pouze na noční směnu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@chs.jasmin píše:
Ty penzínky jsou třeba na noc uzavřené a platí se přes okenko, obsluha prodejnu vubec neotevře - docela bezpečné. Ale chápu.
Jo, jako ta zastřelená, co se nestihla schovat vzadu. Nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jo, jako ta zastřelená, co se nestihla schovat vzadu. Nikdy.
Nikdo tě nenutí. Víc lidí zemře na silnici v provozu, jak za kasou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Já mám kolegyně s dvacetiletou praxí a víc a každá noční nemá ráda. Já je opětovně dělám rok a opravdu je jiný spánek přes den, kdy si jdeš lehnout např. v 7.30 a ve dvanáct musíš vylézt, protože dítě. A spánek v noci. Kdo nepoznal, nepochopí. Proč se asi u nočních směn dělají častější zdravotní prohlídky? Vliv to má a je to nepřirozené pro tělo. Hodlám mít noční ještě max dva roky, než syn půjde do školy. A dobrovolně se jich vzdám.
Ja jenom nocni delala rok, vydrzela bych urcite jeste par let,ale dostala jsem nabidku,ktera se neodmita,takze ted uz delam jen ranni. Strasne nerada vstavam,takze kazde rano pri zazvoneni budiku s laskou vzpominam na nocni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Myslíš, že to dáš. Tak to zkus. Ale něco jiného je on tom jen mluvit a pak třeba těch 8 hodin přemáhat spánek. A přes den fungovat plnohodnotně. Dělat to rok, dva…
Tak to vím.Ale zaráží mě, že když je tu diskuse na téma sociální dávky, tak je vždycky živo, že at jdou ty lidi makat a podobně a já, když chci a potřebuju, tak mě odrazuješ.....Prostě vyzkouším, uvidím, nic víc.
- Citovat
- Upravit
@Elishka1 píše: řidiči, kteří v noci svazi z dep na centrálu a zpatky
No, to by mě i bavilo, jezdím ráda, podívám se po něčem takovém, akorát, jestli spíš nehledají na tohlo chlapi
, ale zjistím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anny2148 píše:
A nemáte u vás v okolí McD nebo KFC. Jako práce nic moc, ale určitě by ti vyšli vstříc se směnama, mohla by jsi chodit ranní a dělá se tam i v noci. A za mě se přikláním k názoru, že jen noční jsou sebevražda. Moje máma to tak dělala cca 10 let a z pozice dítě to bylo peklo. Máma buď spala nebo byla protivná. Fakt strašný
Hm, tohle v okolí právě nemáme.
Tak já neříkám, že to budu dělat tak dlouho, mě by to stačilo do doby, ně najdu něco na dobu, kdy je děcko ve škole, ale to se mi zatim nedaří ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, to by mě i bavilo, jezdím ráda, podívám se po něčem takovém, akorát, jestli spíš nehledají na tohlo chlapi, ale zjistím
Myslím, ze ted je takovy nedostatek lidi, ze budou rádi za libovolnou dušičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tozumi píše:
V praci mam kolegyne,ktere maji jen nocni uz deset let.Davaji to v pohode.
Právě, já si myslím, že je to o lidech, každý zvládá něco jiného.Já třeba vím, že manžel by to nedal,jemu dělalo problémy, když malá v noci po dobu půl roku po dvou hodinách brečela.Ráno měl dost a přes den byl hotovej, ale já to musela vydržet jak v noci, tak přes den, kdy jsem si zdřímnout nemohla a nepřišlo mi, že jsem nějak výrazně hotová.Sestra dělá na tři směny a je zničená, každý to má jinak.Já bych to klidně zkusila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to vím.Ale zaráží mě, že když je tu diskuse na téma sociální dávky, tak je vždycky živo, že at jdou ty lidi makat a podobně a já, když chci a potřebuju, tak mě odrazuješ.....Prostě vyzkouším, uvidím, nic víc.
Protože vím, jaké je to ve tři ráno bdít a soustředit se pekelně na práci, jaké je to to po třech hodinách práce vstát a starat se naštěstí o zdravé dítě. Jak se mi uleví, když mám jen denní nebo volno. Jsem jako vyměněná. Od rána myslíš na to, jak večer někam musíš. Jak ti bude třeba i fyzicky zle, ale do rána bude ještě hodně hodin. Makat ano, ale ne jen na noční. Je to sebevražda. Zeptej se svého praktika.
Příspěvek upraven 11.02.19 v 13:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se ti neco podari najit, tak to proste zkus, skoncit muzes vzdycky
Osobne mi prave nejhorsi prijde trismenny provoz a pak stridani dennich a nocnich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Právě, já si myslím, že je to o lidech, každý zvládá něco jiného.Já třeba vím, že manžel by to nedal,jemu dělalo problémy, když malá v noci po dobu půl roku po dvou hodinách brečela.Ráno měl dost a přes den byl hotovej, ale já to musela vydržet jak v noci, tak přes den, kdy jsem si zdřímnout nemohla a nepřišlo mi, že jsem nějak výrazně hotová.Sestra dělá na tři směny a je zničená, každý to má jinak.Já bych to klidně zkusila
Zničeni jsou všichni. Jen to nemají odvahu přiznat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Protože vím, jaké je to ve tři ráno bdít a soustředit se pekelně na práci, jaké je to to po třech hodinách práce vstát a starat se naštěstí o zdravé dítě. Jak se mi uleví, když mám jen denní nebo volno. Jsem jako vyměněná. Od rána myslíš na to, jak večer někam musíš. Jak ti bude třeba i fyzicky zle, ale do rána bude ještě hodně hodin. Makat ano, ale ne jen na noční. Je to sebevražda. Zeptej se svého praktika.Příspěvek upraven 11.02.19 v 13:32
Chápu, ale já bych to stejně raději zkusila, aspon budu vědět, jestli jsem nebo nejsem schopná.Než žebrat o sociální dávky a být permanentně kritizována za nemakačenko, tak raději zkusím i tohle.
- Citovat
- Upravit
@tozumi píše:
Pokud se ti neco podari najit, tak to proste zkus, skoncit muzes vzdyckyOsobne mi prave nejhorsi prijde trismenny provoz a pak stridani dennich a nocnich.
Ale člověk není nastaven na život ve tmě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tozumi píše:
Pokud se ti neco podari najit, tak to proste zkus, skoncit muzes vzdyckyOsobne mi prave nejhorsi prijde trismenny provoz a pak stridani dennich a nocnich.
Děkuju ![]()
Mluvíš mi z duše, při představě třísměnného provozu mám vyrážku
Ale kdyby nebylo zbytí, tak bych musela ![]()
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
Zničeni jsou všichni. Jen to nemají odvahu přiznat.
jejich chyba, já to klidně přiznám ![]()
- Citovat
- Upravit