Práce pouze na noční směnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.19 13:57
@j.a.n.i1 píše:
@Russet To, ze nocni nevyhovuji tobe jeste neznamena, ze se nekdo dalsi nemuze v klidu delat a byt v pohode, kor kdyz to, co zakladatelka hleda, nebude na plny uvazek. Ty to tu prezentujes, jak kdyby mela v planu jet fo afriky do diamantovych dolu…

Děkuju, že to někdo pochopil :hug:

• Citovat
  • Upravit
53518
11.2.19 13:58
@j.a.n.i1 píše:
@Russet To, ze nocni nevyhovuji tobe jeste neznamena, ze se nekdo dalsi nemuze v klidu delat a byt v pohode, kor kdyz to, co zakladatelka hleda, nebude na plny uvazek. Ty to tu prezentujes, jak kdyby mela v planu jet fo afriky do diamantovych dolu…

A ty nočni děláš? Jenom noční? Tak pět let? Jestli ne, tak fakt netušíš, o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 13:59
@Anonymní píše:
Děkuju, že to někdo pochopil :hug:

Ale ty to nepochopíš do té doby, až ty šichty budeš dělat. Teď jsi relativně „odpočinutá“ a zpruzelá pobytem doma, jak píšeš „jako socka“. Ale až do toho naběhneš, ještě si na mě vzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.2.19 14:00
@Russet píše:
Ale jako bezdětná, ne?

Naopak tri deti,nejmladsi skolkovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 14:00
@Russet píše:
A on by ráno nemohl dítě do školy odvézt a ty bys byla už v práci třeba od šesti? Odpoledne má snad desetileté dítě školu, tak bys ho po práci vyzvedla. Nebo se učí jen pár hodin? Nebo vzít víkendy? Postará se muž plnohodnotně o dítě?

On je v práci od 6.
Holka chodí do speciálky a do 4 třídy a družina tu není, jen do 3 třídy, končí v půl jedné.
Manžel se o dítě postará na 1000% ,ale chodívá některé víkendy také do práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 14:01
@Russet píše:
Ale ty to nepochopíš do té doby, až ty šichty budeš dělat. Teď jsi relativně „odpočinutá“ a zpruzelá pobytem doma, jak píšeš „jako socka“. Ale až do toho naběhneš, ještě si na mě vzpomeneš.

To možná, ale to je snad má věc a můj život…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 14:02
@tozumi píše:
Naopak tri deti,nejmladsi skolkovy.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
53518
11.2.19 14:03
@Anonymní píše:
To možná, ale to je snad má věc a můj život…

Tak to určitě. Ale pak se neptej na veřejném fóru, najdou se i i lidi, co ti takovou život ničící práci budou v dobrém vymlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 14:05
@Anonymní píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Nevím, k čemu potlesk. Psala: měla jsem v plánu je pár let vydržet. Takže už je nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 14:06
@Russet píše:
Tak to určitě. Ale pak se neptej na veřejném fóru, najdou se i i lidi, co ti takovou život ničící práci budou v dobrém vymlouvat.
:roll: Jasně, ale stačí mi to napsat jednou a ne u každého příspěvku ;) Navíc jsem chtěla vědět typy na práci a ne řešit, jestli to je nebo není vhodné.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 14:07
@Russet píše:
Nevím, k čemu potlesk. Psala: měla jsem v plánu je pár let vydržet. Takže už je nedělá.

Vždyt jo, vím, umím číst ;) Tleskám jen k tomu, že má tolik dětí, nic víc ;)

• Citovat
  • Upravit
186
11.2.19 14:08

Velke plus bylo,ze nebyl problem jit s ditetem k lekari.Planovane lekare jsem si odbyla ve dnech,kdy jsem mela volno,ty akutni holt treba po nocni. V praci nulova absence,mozna i diky tomu me „povysili“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.2.19 14:09

Nevydrzela jsem nocni,ne ze proto,ze jsem je nezvladala,ale protoze jsem dostala nabidku,ktera se neodmita :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.19 14:11

@Russet No, ono je napsat nazor a prezentovat svuj nazor tak, ze ty jedina mas ten správný a vsichni s jinym jsou bud blbci nebo nevi o cem mluvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 14:11
@tozumi píše:
Velke plus bylo,ze nebyl problem jit s ditetem k lekari.Planovane lekare jsem si odbyla ve dnech,kdy jsem mela volno,ty akutni holt treba po nocni. V praci nulova absence,mozna i diky tomu me „povysili“ :mrgreen:

Ano, takové plus bych také brala, protože po doktorech chodíme s dcerou docela často a manžel by si nemohl moc vyskakovat, že zase musí k doktorovi s děckem, tak chodím všude já.A kdybych chodila na nočky, tak přesně, jak píšeš, nulová absence.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat