Prací prášek/gel Jelen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pandulka
19.5.19 12:25
@EvulinkaH píše:
@Pandulka takže vypere dobře skvrny od jídla, které se jinak blbě perou-např. rajčata, papriky, kari,…? :think: Nebo přidáváš nějaký přípravek na skvrny?

Já mám mimino ještě v břiše…nicméně se stejnou vervou vyrábí fleky na oblečení můj chlap (jídlo + je řemeslník) a rozhodně pere Jelen líp. Neříkám, že vypere vše (jestli vůbec něco krom sava vše vypere), ale vypere o dost víc fleků.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
19.5.19 21:11
@Anonymní píše:
@3HE Jo jo taky strouhám mýdlo, když mi dojde gela funguje to dobře. :palec: Ale že by se mi chtělo každý den strouhat mýdlo, tak to ani ne :mrgreen:

Strouham si cca na dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
23.5.19 21:11

Ahoj holky, objednala jsem Jelínka pro malého a Jelen prací prášek a prací gel na barevné prádlo. Vůně jemná, dnes jsem vyprala na 30 barevné a na 60 světlé, dám vědět jak budu spokojená a všem děkuji za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5
11.10.19 17:40

Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost, že po vyprání oblečku pro miminko v gelu Jelen jsou ty oblečky trvdé? Budeme mít zimní miminko a na oblečkách mám takový ten příjemný kožíšek, mikroplyš, nebo chlupatý materiál a místo krásně jemného nadýcháného a příjemného materiálu mám po usušení skoro šmirgl papír :nevim:
Prala jsem vše na 40°C v gelu Jelen bez aviváže.
Například u dek z mikroplyše, co dávám na gauč, peru v prášku z DM a přidávám aviváž tento problém vůbec nemám.
Umíte prosím někdo poradit? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.10.19 09:07

@Medí mýdlovy gel je zasadity, a proto se usazuje ve vláknech. Dejte místo aviváže roztok kyseliny citronové
100g kyseliny rozpustit ve 900ml vody v litrove lahví. Dát do nádobky na aviváž.. Zásada a kyselina se v prádle zneutralizuje a prádlo bude měkčí. Ale ne jako z aviváže, ta totiž obsahuje jiné přísady, které změkčuje a obsluha vlákno. Nepoužívám..
Mýdlovy gel se nehodí na tyto umělé materiály. A perou se na 30vestsinou. Kupte si na to prací gel Sonnet neutral. Je také mýdlovy, ale je upravený a vhodný pro umělé vlákno. Sonnet v běžné drogerii nelze koupit. Jen koupit přes internet nebo jestli máte možnost zajet do Bioorganics.. Je to prodejna s ekologickou drogerii a tam prodávají čepovany Sonnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí