Nejsem spokojená s délkou mé pracovní doby - jak to máte vy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@warita píše:
to bude asi tim, ze ja pracuju jenom v kanclu, tak to jinak ani neznam. A v me socialni bubline maji vsichni tak cca 8-17 pracovni dobu.Taky me udivuje, kolik lidi nema problem s tim vstavat pred 5 ranni, aby byli v praci na 6 a mohli vypadnout nekdy po obede. Ja bych byla uplne hotova po asi tydnu. Jasne, je to o zvyku, moje mama takto funguje uz cele roky. Ale ja si to u mne nedovedu predstavit. To bych vstavala za svetla jenom v tom nejhlubsim lete. Ja si schvalne posouvam pracovni dobu mezi 8-9, abych se rano mohla poradne prospat a nebyla uplnej zombik, co sotva plete nohama a pul dne ziva nad kavou.
ja to nechapala nikdy … vsechno tlacim na co nejpozdeji , i treba volnocasove aktivity nejenom praci . Kdyz jsem zavodila se psy taky vsechno co nejvic od rana ,aby se co nejdriv skoncilo …pritom v lete , kdyz je svetlo do deviti uplne zbytecne .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A k cemu mi je byt doma, kdyz jsou vsichni v cudu… Když je to za cenu toho, ze jsem pak pryc v dobe, kdy oni jsou doma.
Asi jsi extrovert… Já to miluju od dětství být sama doma… Potrebuju prostě čas jen pro sebe, bez rušivých vlivu.. dělat si co chci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jezdím i na 5 , vstávám po 4 h. Pro někoho šok, ale pokud jdu spát po 9 , tak je člověk prostě vyspaný. JInak máme prac.dobu na 6, ale pokud máme víc práce, tak nám umožní jít dřív,, a přijet domů po 1 a mít čas na to si dát v klidu oběd kávu, , naohdím myčku, pračku, a na půl 3 jdu por děti..
Nedělám teda víkendy, ale jinak mě to nevadí.. Já zase v tom nějaké divno nevidím, protože mám okolo sebe hromadu lidí co dělají noční a prostě to dají, pokud třeba eni jiná možnost práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
a v cem byla doba jina? Uchylaku neni vice nez jindy. Mozna jezdi vice aut, to asi ano. Dnesni doba ma zase vyhodu, ze decko muze nafasovat mobil a je kdykoliv zastizitelne.
jina byla rozhodne ..... dneska je vse uplne jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Asi jsi extrovert… Já to miluju od dětství být sama doma… Potrebuju prostě čas jen pro sebe, bez rušivých vlivu.. dělat si co chci
Jo, dokud jsem byla bezdetna, tak plny souhlas, ale ted mam obdobi, kdy by mi prislo lito byt doma, když jsou deti v institucich. Jako jo, 2× do mesice si to uziju, to jo
ale byt to pravidelne a casteji, to uz ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Jo, dokud jsem byla bezdetna, tak plny souhlas, ale ted mam obdobi, kdy by mi prislo lito byt doma, když jsou deti v institucich. Jako jo, 2× do mesice si to uziju, to joale byt to pravidelne a casteji, to uz ne.
tak ja uz to mam nastesti za sebou , i kdyz ne tak uplne vzhledem k priteli s ditetem , pro mne tohle byla nejhorsi doba …mimina ok , nevzpominam si , ze by mi to nejak extra vadilo a pak tak od tech deseti nahoru …ted uz jsem dospela do faze , kdy zdrham z domu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
já taky.. v současné práci mám volné pondělky, dopoledne sama doma a celý týden se na to těším, to v nové práci mít nebudu a rozhodně vím, že mi to bude chybět
vstávání v 5 mě teda zabíjí, nesnáším to, ale volným odpolednem se to vyváží..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
jj, to verim, jen jsem chtela svym prispevkem rici, ze zivot dospelaka nemusi byt jen o traveni casu v praci odnevidim, donevidim. a s financemi - klasika OSVC - jednou ok, jednou hure, ale myslim, ze na kapku vyssi standard to je. dle meho je dulezite, ze pokud se ti nekde, neco nelibi, mit koule a nebat se to zmenit. nejhorsi , dle meho je pouze na svou situaci nadavat a zustavat v ni …
to je o lidech , nekdo na to koule ma , nekdo ne
@janickaIII píše:
@Cuddy mě by zajímalo, zda je ta nesamostatnost vrozená nebo získaná přehnanou péči. To na typu, ale vážně by mě zajímalo nějaký odborný vyzkum na tohle téma.
to mne taky…pritel ma totalniho zavislaka … doma si ho nikdo moc nevsima a on ho zase rozmazluje .....neni schopny se chvilku zabavit sam , mysli si , ze vsechno je jen o nem … uz nas to dohnalo na hranici rozchodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit