Pracovní pohovor na městský úřad - referentka správy majetku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bellino píše:
Zas je tam jakás takas jistota, že člověka si tam nechají až do důchodu, člověk má pak vyhřáté místo pro svou dceru, vnučku, neteř…,kdyz omarodi dítě, tak nebudou převracet očima už zase?,většinou je to těžká zasivarna. Příběh ze zivota- s manželem jsme nebo vybavovali a bylo potřeba asi 10 návštěv na magistrátu, plní povolení a podpisu, no to byl porod vyloženě. A bylo potřeba, aby jedna pracovnice Magistrátu odnesla jeden papír na podpis kolegovi, který seděl přímo oproti ve dveřích jako ona. Ale ani to nebyla schopna. Já tam musela jít a předat mu to, aby to podepsal. Tolik k tomu. Plat sice nic moc, ale pokud má dobré vydělávajícího manžilka, nebo jiného sponzora…
Takže je tam takový nával, protože se tam málo pracuje? Zas to musí strašně pomalu utíkat těch 8 hodin denně ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salome123 píše:
@BellinoTakže je tam takový nával, protože se tam málo pracuje? Zas to musí strašně pomalu utíkat těch 8 hodin denně ne?
Nevim jak kde, asi záleži, co člověk přesně děla. Asi pozice od pozice. Já před rokem byla na pohovoru na matrikářku a finanční referentku a bylo nám řečeno, že pro naši funkcí bude nejdůležitější vědět za kým poslat občana, kdyz přijde nebo vybavit/přijde se na něco zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše:
Nevim jak kde, asi záleži, co člověk přesně děla. Asi pozice od pozice. Já před rokem byla na pohovoru na matrikářku a finanční referentku a bylo nám řečeno, že pro naši funkcí bude nejdůležitější vědět za kým poslat občana, kdyz přijde nebo vybavit/přijde se na něco zeptat.
kam posila lidi matrikarka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salome123 píše:
No já se právě nedávno dívala u nás na jeden městský úřad (v Praze) a byl to na plný úvazek 8.platová třída, praxi mám hafo let, ale vyšel by mi z toho ušmudlaný plat, který jsem brala před 20 letyTak nevím jestli to pak s těmi příplatky a bonusy dá něco aspoň trochu přijatelného.
8. platova? Co to bylo za pozici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měly jste pravdu, byla jsem teď na výběrku na úřad, bylo nás tam hodně a vybrali si paní, co už na tom úřadě dělá. Vyhlásili její jméno, které se dá snadno vygooglit a najít na stránkách onoho úřadu. Fakt komedie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lainaire8 proc komedie? Pani ma samozrejme vyhody pro urad oproti lidem zvenci. Zna spisovou sluzbu, ma napr. ZOZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
@Lainaire8 proc komedie? Pani ma samozrejme vyhody pro urad oproti lidem zvenci. Zna spisovou sluzbu, ma napr. ZOZ.
Pokud byli předem domluveni a to výběrko bylo zbytečné křoví, tak je to fakt ubohost. Bohužel se to tak často děje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Pokud byli předem domluveni a to výběrko bylo zbytečné křoví, tak je to fakt ubohost. Bohužel se to tak často děje.
Ale vyberko byt musi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
Ale vyberko byt musi.
Jasný, ale je to škoda času, energie i peněz nás ostatních. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lainaire8 píše:život holt není spravedlivý, zas máš o zkušenost víc, i to tě posouvá
Jasný, ale je to škoda času, energie i peněz nás ostatních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001 píše:
Ahoj, já se sice nehlasila na úřad, ale na OSSZ po rodičovské a druhé vyberko vyšlo. Žádná známost, nic. Tak zase bych to nevzdavala
no, na OSSZ nikdo moc nechce, tam známost není potřeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
8. platova? Co to bylo za pozici?
8. platovou u nás na MěÚ mají pracovnice na podatelně - informacích, jinak referenti sš mají 9. třídu a vš 10. nebo 11. podle náročnosti agendy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Tohle taky nemám ráda, hrát tam divadýlko. Trapnost nad trapnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
8. platovou u nás na MěÚ mají pracovnice na podatelně - informacích, jinak referenti sš mají 9. třídu a vš 10. nebo 11. podle náročnosti agendy
Hm, nevím proč měli napsanou 8. třídu a nezájem jestli VŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit