Pracovní pohovor na městský úřad - referentka správy majetku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zumpa píše:
Někteří zcela jistě ano. A ještě se tím chlubí.
mne to prijde stejne jako klise o ucitelich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salome123 píše:
Hm, nevím proč měli napsanou 8. třídu a nezájem jestli VŠ.
každý úřad to má jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Ano, to je také solidní banda, s těmi jsem také denně ve styku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Právě že nic. Většina míst je velmi krutá pohoda.
není pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Ano, to je také solidní banda, s těmi jsem také denně ve styku
jsi psal o manzelce, tak mas prehled. Muj sef prave ted trasuje a vymysli, jak se bude od pondeli ucit. Skola se nam kvuli karantenam rozpadla pod rukama. Ale pry je v tydnu ve 12 odpocaty doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Někteří zcela jistě ano. A ještě se tím chlubí.
jsi naivní, a věříš určitě i tomu, že prodavači si večer rozeberou kasu mezi sebou, že?
takové dětské názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001 píše:
@stinga proč myslíš? Také je to státní správa… Já to tu pročetla, když jsem se chystala na ta vyberka, a to stejné se tu psalo i o ossz, že není šance atd. Tabulkový plat stejný jak na úřadě. Tak tam moc rozdíl nevidím.
práce s nepřizpůsobivýma, řešení týrání dětí, řešení psychopatických „dětí“, kteří se chovají jako praví kriminálníci, akorát na ně není postih, nic moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
jsi psal o manzelce, tak mas prehled. Muj sef prave ted trasuje a vymysli, jak se bude od pondeli ucit. Skola se nam kvuli karantenam rozpadla pod rukama. Ale pry je v tydnu ve 12 odpocaty doma
Jj, nejen manželka, s učiteli spolupracuji, stejně jako s úředníky. Některé úřady jsou fakt peklo, lidé tam chodí, aby tam jen byli. Největší legrace jsou pak audity úředníků, které probíhají tak, že žádný audit vůbec neproběhne.
A jak již zmínila @PaníBovaryová ty koordinátory, to je také mazec. Některé úřady platí tyto „zaměstnance“, přitom je nikdo nikdy neviděl.
Neříkám, že to platí pro všechny, někteří mají pravý opak - stresující práce nad hlavu, peklo s klienty apod, ale ta druhá strana také existuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
jsi naivní, a věříš určitě i tomu, že prodavači si večer rozeberou kasu mezi sebou, že?
takové dětské názory
No neříkej mi, že ty prachy musí odevzdávat?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
jsi psal o manzelce, tak mas prehled. Muj sef prave ted trasuje a vymysli, jak se bude od pondeli ucit. Skola se nam kvuli karantenam rozpadla pod rukama. Ale pry je v tydnu ve 12 odpocaty doma
Btw jeho problém, když neumí práci přehodit na zástupce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Btw jeho problém, když neumí práci přehodit na zástupce
delaji to spolu dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
delaji to spolu dohromady.
A přes to existují ředitelé, kteří opravdu přijdou do práce v 10, aby si ve 12 sbalili věci a jeli řešit jiné záležitosti… jenže tento případ je politicky aktivní a tak není vůle zřizovatele to řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Jak kdo. Viděla jsem přepracované lidi a viděla jsem i takové, co jsou většinu prac.doby na tabletu na free wifi (úřednické počítače se kontrolují).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Prosimtě dneska psali na idnesu, že berete 48 tisíc, takže ticho!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Jj, nejen manželka, s učiteli spolupracuji, stejně jako s úředníky. Některé úřady jsou fakt peklo, lidé tam chodí, aby tam jen byli. Největší legrace jsou pak audity úředníků, které probíhají tak, že žádný audit vůbec neproběhne.
A jak již zmínila @PaníBovaryová ty koordinátory, to je také mazec. Některé úřady platí tyto „zaměstnance“, přitom je nikdo nikdy neviděl.
Neříkám, že to platí pro všechny, někteří mají pravý opak - stresující práce nad hlavu, peklo s klienty apod, ale ta druhá strana také existuje.
Myslím, že ty práce koordinátora ale nejsou pro lidi z ulice, to jsou spíš trafiky ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit