Pracovní úraz, jak se vyplácí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V tom případě 4000,– za 12 dní na klasické PN odpovídá, vyplácí se 60% z průměrné hodinové mzdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
V tom případě 4000,– za 12 dní na klasické PN odpovídá, vyplácí se 60% z průměrné hodinové mzdy
tak když má 26 měsíčně, tak za 12 dní to není 4000
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
Ježíš pardoooon, on je vlastně leden
Já žiju v jiném měsíci![]()
![]()
Vítej v roce 2022
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak když má 26 měsíčně, tak za 12 dní to není píše: Více
ještě záleží kolik směn měl naplánované na to období…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 4000kč je za prosinec. To je tak všude, že chodí výplata za minulý měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nenitamduch platili jsme dost velké nedoplatky, co je na tom špatného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
No, ono to tak neni 12 dni, zamestnavatel plati jen ty s naplanovanou smenou. Jo, kdyby delal po-pa, tak mi to rychlym odhadem vychazi na nejakych 5300,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barry1997 píše:
@Nenitamduch platili jsme dost velké nedoplatky, co je na tom špatného?
To ti opravdu musim psat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Jenže se nevyplácí 12 dní, ale jen ty dny, kdy měl být v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nenitamduch já hlavně nechápu, co se staráš o naší rezervu. Ptala jsem se tady na něco úplně jiného. Takže to napíšu zase, starej se o svoje věci a ne o rezervy cizích lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barry1997 takže dostal 4000,– za 8 dní, bohužel to tak cca bude. Zbytek dostane od sociálky a od zaměstnavatele další peníze po ukončení PN.
Pojistku nemá? V tomhle případě by od pojišťovny dostal hezký peníze, kdyby měl ![]()
Zkuste do budoucna popřemýšlet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím. Pokud má 26 čistého, tj 32 hrubého pořád, ofiko a stabilně. Tak mě z kalkulačky vypadlo, že těch prvních 8 dní má mít náhradu 800,– za den. To při 8 pracovních dnech je 6400. Asi bych si to pořádně ověřil u zaměstnavatele. Za zbytek mesice pak nějakých 12 tis od sociálka.
To co dostal odpovídá dle kalkulačky cca 20 tis hrubého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má těch 26000 (32000) v základu? Nemá k tomu nějaké připlatky, které mu po dobu nemocenské nevyplácí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barry1997 píše:
@Nenitamduch já hlavně nechápu, co se staráš o naší rezervu. Ptala jsem se tady na něco úplně jiného. Takže to napíšu zase, starej se o svoje věci a ne o rezervy cizích lidí
Tak diskuzi jsi zalozila ty, ze jste si museli půjčit na najem, jsi taky uvedla ty, takže je celkem logické, ze se muze diskutovat i o tom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit