Firma Futuron pracovník kontroly - o co jde - podvod?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuzka001
23.4.11 22:26
Jitula píše:
Zuzko chovej se slusne!
Ja jsem tam volala, a rikam ti, ze po telefonu mi pan policajt rekl, ze mi k tomu nemuze nic rict, ze ano tohle cislo tam ma, ale nemuze mi rict ani kdo ho podal ani na koho a ani ceho se to tyka a ani kdy bylo podane, takze to klidne muze byt podane na uplne nekoho jineho a nemusi se to vubec tykat pripadu
vlozte sem nejake dukazy a bude klid, myslim, ze potom se mozna dockate i omluvy, takhle se nedivte, ze do vas sijeme a neverime…

Tvojí omluvu nepotřebuju jsi trubka a chovej se slušně ty k ostatním a nauč se jednat s lidma třeba tě pak poskytnou i info do telefonu, když to neumíš tak smůla, mě ty info dali, asi jsem byla příjemnější a možná jsem mluvila srozumitelnějš :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
23.4.11 22:29

Tyy joo

že bych si to číslo dokonce vymyslela? Hmmm ty jo já jsem dobrá, že jsem se trefila :) Už jsi trapná, takže radši jdu…

• Citovat
  • Upravit
5677
23.4.11 22:29

Zuzko sama dobre vis, ze ti nikdo neda info o pripadu!!! To by si tam taky mohla zavolat firma a zjistit jak to je a jak to pokracuje!!!!
Podle tebe jsou vsichni kreteni a pitomci a nikdo tomu nerozumima neumi telefonovat…
Takze sem dej dukazy a ano uverime ti, prestan nadavat, pokud neumis jednat slusne tak nepis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
23.4.11 22:30

Zuzano prestan nadavat!!!!
Dej dukazy a mas klid ne
jasne jak rikam nejlepsi obrana je utok
jak ti mame verit, kdyz nejsi schopna nascenovat papir???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20882
24.4.11 10:29

Zuzka001 - poslala jsem Ti email.

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20882
24.4.11 14:56

Do úterka téma zamykám. :roll:

Užívejte svátků,

adminka Tereza

Pokud budete chtít vložit nějaký důležitý příspěvek dříve, napište na email uvedený na profilu admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka001
26.4.11 11:02

TO

Vkládám TO s hlavičkou potvrzení policie a číslem jednacím a policisty, který to má na starost.

Včera jsem též odkázala policii Ostrava Slezká, když se na mě obrátila ( kterou na mě jeden pán odkázal, co podával TO sám za sebe, že mám seznam poškozených )na policii Ostrava střed i s číslem jednacím, tak prý se spolu spojí.

Jinak čekám jak se policie vyjádří i úřad pro ochranu os.údajů a pak sem napíšu další informace a doufám, že tato diskuze se už bude dál držet jen toho proč vznikla a nebudou tu zas přibývat nesmyslné příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
26.4.11 11:03

TO

ofocené TO

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
26.4.11 11:04

A ještě jedna fotka

není to celé myslím že bylo hlavně důležité že se to podalo a už vůbec sem nebudu dávat konec se svými iniciály nebo snad seznam poškozených. Mějte se hezky Cibulková

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
26.4.11 11:05

Fotka

ještě jedna fotka TO

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
26.4.11 11:06

TO

Ještě jedna fotka TO

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
26.4.11 11:07

Nevím

proč ale nějak blbně vkládání tak tu druhou dám později, teď to nejde.Myslím že al ena té jedné je to podstatné. Mějte se

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
26.4.11 11:17

Ještě

jednu informaci, toto TO mělo 6 příloh - dopisy z mBank,email z futuronu, smlouva z futuronu, seznam poškozených včetně vyjádření z úřadu pro ochranu osobních údajů. Toť vše.....

• Citovat
  • Upravit
12
26.4.11 12:20

:-D mám takový nepříjemný pocit, že byste se teď měli pěkně paní Zuzce omluvit :-D :-D :-D chytráci, fakt :-D zajímalo by mě, s čím příjdete teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.11 13:13

Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde..
to tak bylo a vždycky bude.
Jak jsem kolikrát říkala, paní Jituli ani panu Christianovi je leda tak velký prd do toho, jak se rozhodnou ostatní lidé.
A je zbytečné, aby tu někdo agitoval a vířil vodu. Všichni máme vlastní rozum a rozhodli jsme se sami za sebe.
Pokud jsme jakožto první naletěli Futuronu, je to naše věc a budeme si ji řešit jak uzname za vhodné, každý jeden z nás.
Paní Jitule a pane Christiane, jak kdo má jednat a co má nebo nemá dělat, si můžete řikat akorát svým vlastním dětem. Samozřejmě ani jednomu z vás tím neupírám právo na vyjádření názoru, ale takový názor stačí napsat jednou a nemusí se tu tejden kydat hnuj.
Přeji všem příjemný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat