Firma Futuron pracovník kontroly - o co jde - podvod?!
- Fotoalbum (37)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky mám s touto nabídkou zkušenost..bohužel velice špatnou…zálohu jsem zaslalaa, la eskener nepřišel..už je to skoro měsíc..psala jsem maily a nic..žádný kontakt na ně už není a na nic neodpovídají. Ted právě řeším pres banku, at mi ty peníze z toho učtu nějak vrátí. Nenechte se na to nachytat.
- Citovat
- Upravit
podle mě, kdo poslal ty peníze do 9.4. už je neuvidí..po tomto datu je asi ještě pošlou zpět, ale do toho 9.4. se spakovali a tradá..já ty peníze ještě neviděla..a to jsem je posílala 6.4.
- Citovat
- Upravit
Kun*al píše:
Ofocené TO:
„Podávám trestní oznámení na firmu FUTURON spol. s.r.o. ve věci úmyslného podvodného jednání a vylákání peněz z lidí“Nic ve zlym, ale nemělo by to TO bejt podaný spíš na „neznámého pachatele“, kterej zneužil jméno firmy Futuron k „podvodnému jednání a vylákání peněz z lidí“? Doufam, že pak policie nedojde k závěru, že Futuron se ničim neprovinil, a že jsou hotovi.
S tím už si poradí policie sama myslím, já opravdu nevím ani nehodlám řešit jak to asi bylo to už je v režii policie a navíc to tam je napsané v závorce nebo se za ní vydával…
- Citovat
- Upravit
Lizzy píše:
podle mě, kdo poslal ty peníze do 9.4. už je neuvidí..po tomto datu je asi ještě pošlou zpět, ale do toho 9.4. se spakovali a tradá..já ty peníze ještě neviděla..a to jsem je posílala 6.4.
Kdo poslal do 10. má smůlu a bude si muset na ně počkat než to vyřeší policie, kdo poslal 11. a déle vrátily se mu zpět s tím, že je účet zablokovaný a tudíž že neexistuje…
- Citovat
- Upravit
Zuzka001 píše:Lizzy píše:Kdo poslal do 10. má smůlu a bude si muset na ně počkat než to vyřeší policie, kdo poslal 11. a déle vrátily se mu zpět s tím, že je účet zablokovaný a tudíž že neexistuje…
Otázka je, jestli na tu policii opravdu musím zajít a sama podat TO. Čím víc toho bude tím líp a pokud by je našli tak tím větší pálku dostanou. Určitě by na policii měli jít všichni.
- Citovat
- Upravit
Lizzy píše:Zuzka001 píše:Otázka je, jestli na tu policii opravdu musím zajít a sama podat TO. Čím víc toho bude tím líp a pokud by je našli tak tím větší pálku dostanou. Určitě by na policii měli jít všichni.Lizzy píše:Kdo poslal do 10. má smůlu a bude si muset na ně počkat než to vyřeší policie, kdo poslal 11. a déle vrátily se mu zpět s tím, že je účet zablokovaný a tudíž že neexistuje…
jj to určitě
- Citovat
- Upravit
TO
Zuzka001 píše:Kun*al píše:S tím už si poradí policie sama myslím, já opravdu nevím ani nehodlám řešit jak to asi bylo to už je v režii policie a navíc to tam je napsané v závorce nebo se za ní vydával…
Ofocené TO:
„Podávám trestní oznámení na firmu FUTURON spol. s.r.o. ve věci úmyslného podvodného jednání a vylákání peněz z lidí“Nic ve zlym, ale nemělo by to TO bejt podaný spíš na „neznámého pachatele“, kterej zneužil jméno firmy Futuron k „podvodnému jednání a vylákání peněz z lidí“? Doufam, že pak policie nedojde k závěru, že Futuron se ničim neprovinil, a že jsou hotovi.
Jasný, mě šlo jenom o to, aby si páni policajti neřekli: Dostali sme trestní oznámení na firmu Futuron, mrknem na to. Hm, Futuron nic neproved, prdíme na to, TO vyřešeno.
- Citovat
- Upravit
TO
včera som bol podat TO a bol som nemilo prekvapeny. v tejto diskusii pise kvantum ludi, ktori boli podvedení rovnako ako ja. Na policií som sa dozvedel, ze v jihomoravskom kraji je len par oznameni ale viac ich je v hradci kralove, v libereckom a olomouckom kraji. vyzyvam tych ktory neboli na policií aby tam zašli každý osobitne, neverte kecom nejakej neznamej ktora slubuje hromadnu žalobu. obetujete rovnako ako ja polhodinu casu a zajdite ohlasit nas spolocny problem.
Nastastie som zarobkovo cinny, cize mi nejde o 360kč ale o spravodlivy trest prizivnikom formatu Futuron.
cim viac TO bude podaných tym vecsi trest dostanu organizatori tohto podvodu ![]()
- Citovat
- Upravit
Po dlouhém sledování této diskuze, by mě zajímalo, kde jsou ti rádoby chytrolíni a šťouralové typu Jitule,Duskas,Christian, aby se omluvili paní Zuzce??Já mám TO podané právě přes paní Cibulkovou a vše je v pořádku a vím, že se případ řeší, protože má známá pracuje na policejním ředitelství olomouckého kraje a mám od ní stejné info jako od paní Cibulkové.
Takže vážení nedůvěřivci a šťouralové, zamyslete se nad sebou.Kdo si tu vlastně vymýšlel.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Futuron
Dobrý den
vzhledem k tomu, že patřím k těm postiženým, ráda bych se přidala k podání trestního oznámení.
Ale nikdy jsem to nedělala.
Nevím co musím nebo mám udělat…Poradí mi někdo?
Vím, že to není tak hrozná částka, ale na cestě ji člověk nenajde a těch tunelářů je tu dost a neměli by podvádět čestné lidi.
Já už podobnou věc kdysi dělala, takže mi to zvláštní nepřišlo…
Děkuji…
- Citovat
- Upravit
Je to celý jedna velká habaďůra, normální člověk nezaplatí za nic, co by nedržel v ruce, ale posílat peníze dopředu.....neblázněte lidi. Nachytalo už se hodně lidí a ti šmejdi už se museli pěkně napakovat.
Tato firma neexistuje od roku 2004 takže to už je slušná doba na to vidělat si tímhle způsobem. Vylákají z lidí podpis imaginární smlouvy, zaslání peněz a následně nereagují a telefonní číslo neexistuje. Spoléhají na to, že když jde o částku necelých 400 korun, tak než aby to někdo oznámil, tak se na to vykašle, že mu to za to nestojí. Takže rozhodně bych ty zmetky nahlásila a zažalovala… !!!
- Citovat
- Upravit
pokračování
Mate sice pravdu, ale já už podobným způsobem pracovala. Taky jsem zaplatila zálohu předem a práci jsem měla. Bylo to krátce po mateřské.
Proto mi to zase tak divné nepřipadalo.
Já vidím problém v trestním stíhání, vyšetřování a následných trestech.
Pokud je něco podobného do 5000 je to jen přestupek a nikdo se s t ím nezabývá.
At je to práce, zasilání věcí přes internet a podobně…
Já sama se bojím přes internet nakupovat už proto, že nelze poznat , kdo je podvodník a kdo ne…a přesto jsem ted naletěla.
Kdyby tohle nebylo klasifikováno jako přestupek a hodnoceno penězi, ale trestem za podvod a ten by byl nejen bu bu bu, ale pěněžní i odsouzení…těch podvodníků by ubylo. Jenže co jim hrozí dnes…defakto nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vjeruskaa píše:
Po dlouhém sledování této diskuze, by mě zajímalo, kde jsou ti rádoby chytrolíni a šťouralové typu Jitule,Duskas,Christian, aby se omluvili paní Zuzce??Já mám TO podané právě přes paní Cibulkovou a vše je v pořádku a vím, že se případ řeší, protože má známá pracuje na policejním ředitelství olomouckého kraje a mám od ní stejné info jako od paní Cibulkové.
Takže vážení nedůvěřivci a šťouralové, zamyslete se nad sebou.Kdo si tu vlastně vymýšlel..
To, že jste něco poslala p. Cibulkové, tak neznamená, že něco dostanete. Větší jistotu máte, když si to zařídíte sama. Já už to má za sebou. Do 30 dnů mě bude policie informovat o postupu a to vše písemně. Co máte vy? Pořád jen nějaký příslib. K těm šťouralům, vážená paní, diskuze není papouškování něčího názoru, ale o sdílení zkušeností a informací. Kdyby nebylo „šťouralů“ tak by se nic nedělo. Já už zde budu jen jako usměvavý pozorovatel, jak pořád někdo věří tomu, že mu někdo něco zařídí. Se skupinovými oznámeními mají problémy i erudovaní právnící, natož to se zde předvádí. Ale je to vaše volba, tak nehaňte názory jiných. Každý má právo sdělit svůj názor a postup. Moc té skupině co důvěřuje p. Cibulkové, fandím. Vždyť nám přeji všem jde o jednu věc, aby byli potrestání vyníci a byly vráceny peníze. Každý ať si zvolí postup sám. Jestli čtete tuto diskuzi, tak jste jistě pochopila, že oznámeních bylo podáno hodně. P. Cibulková je jedna z mnoha. Rozhodně nezastupuje celou skupinu, ale jen jednu část a to ještě jen z této diskuze. Diskutuje se i jinde a daleko seriózněji. Zvolte si svou cestu, pro vás je jistě ta nejsprávnější..... ![]()
- Citovat
- Upravit
majaahana píše:
Dobrý denvzhledem k tomu, že patřím k těm postiženým, ráda bych se přidala k podání trestního oznámení.
Já už podobnou věc kdysi dělala, takže mi to zvláštní nepřišlo…
Ale nikdy jsem to nedělala.
Nevím co musím nebo mám udělat…Poradí mi někdo?
Vím, že to není tak hrozná částka, ale na cestě ji člověk nenajde a těch tunelářů je tu dost a neměli by podvádět čestné lidi.
Děkuji…
Běžte na nejbližší oddělení policie ve vašem okolí a ti vám sdělí jak postupovat. Nic to nestojí. Trvá to cca 30 minut.....
- Citovat
- Upravit
Ofocené TO:
„Podávám trestní oznámení na firmu FUTURON spol. s.r.o. ve věci úmyslného podvodného jednání a vylákání peněz z lidí“
Nic ve zlym, ale nemělo by to TO bejt podaný spíš na „neznámého pachatele“, kterej zneužil jméno firmy Futuron k „podvodnému jednání a vylákání peněz z lidí“? Doufam, že pak policie nedojde k závěru, že Futuron se ničim neprovinil, a že jsou hotovi.