Firma Futuron pracovník kontroly - o co jde - podvod?!
- Fotoalbum (37)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Duskasi
no vidíš už zase prosazuješ jen svou
A čím je to rozdíl teda že se to podalo se seznamem poškozených a ty sám za sebe? ![]()
- Citovat
- Upravit
Zuzka001 píše:
Tobě se bude policie věnovat přednostně ne?
Protože bude muset policie stejně kontaktovat všechny lidi na tom seznamu, prověřit jejich totožnost a mnoho dalších úkonů. Budou pravděpodobně předvolávání stejně na svých obvodních odděleních. Takže jestli se ti tam do seznamu přihlásil Pepík z Aše, tak z Ostravy půjde požadavek na oddělení do Aše aby byl vyslechnut. V nejlepším případě bude muset ten tvůj vyšetřovatel stejně všechny kontaktovat. Zatím co mé oznámení již šlo se zápisem k vyšetřovateli, který má celou kauzu na starosti, dle místa příslušnosti kde byl podvod spáchán, nebo kde má pachatel trvalé bydliště, nebo sídlo jeho firma. Do měsíce mě musí písemně informovat o postupu… Uvidíme co bude rychlejší. Nikdy jsem neřekl, že je ta vaše cesta špatná. Je to však jen jedna z cest. Ty jsi přsvědčena o správnosti te své, já zase své. Nechme se překvapit......
- Citovat
- Upravit
Víš co
já tady s nikým nesoutěžím, kdo bude mít dřív peníze na účtě, určitě až to budou posílat zpátky bude to všem naráz a nebude jeden případ vyřešen dříve a druhá později je to jeden případ
a to co jsem udělala já to policie ocenila že to urychlí takže si říkej co chceš i moje TO šlo už ke konkrétnímu vyšetřovateli, ten to řeší nebo předá dál přesně jako to tvoje
se to bude slučovat nejdřív a není pravda, že musí být všichni vyslechnuti vůbec, ale to neva je to zbytečné to opakovat pořád dokola… ![]()
- Citovat
- Upravit
Napište mi prosím kontakt kam se mohu připojit se žalobou. 7.4. jsem poslal také peníze. Jívík
- Citovat
- Upravit
Trestní oznámení vs. oznamení oá přestupku
Podáte-li každý oznámení sám za sebe, Policie ČR Vaše oznámení, vzhledem k výši škody zpracuje jako oznámení o přestupku.
Zde je lhůta na prošetření a vyrozumění poškozeného (oznamovatele) 30-dní.
Pokud policista neprovede další šetření, např. nezkontaktuje se s ostatními útvary PČR, zda-li v dané věci není více poškozených, může se stát, že Vaše oznámení bude ve stanovené lhůtě ODLOŽENO a pachatel, zde jednatelé společnosti FUTURON budou téměř nepostižitelní …
Podáte-li oznámení HROMADNĚ včetně kontaktů na ostatní poškozené (jak jsem zde četl cca 130 lidí) NEJEDNÁ se o přestupek, ale o podezření ze spáchání TRESTNÉHO ČINU (nově přečinu).
U trestného činu však již Policie provádí i jiné, dílčí úkony spojené s vyšetřením případu, včetně kontaktování mBANK-y.
U přestupku je kontaktování mBANKY vzhledem k závažnosti spáchaného činu VELMI PROBLEMATICKÉ.
U TČ však již toto odpadá.
Musím Vás ale upozornit, že v případě poskytnutí svých údajů, budete 100% předvolání na Vám nejbližší OOP ČR v místě Vašeho bydliště, kde budete vyzváni k podání vysvětlení. Není to tak, že pokud někdo podá HROMADNÉ oznámení např. v Praze, tak budete muset jet všichni poškození do Prahy ![]()
DOPORUČENÍ:
Pomozte nám, (coby policejnímu orgánu) toto dotáhnout do úspěšného konce, bez Vaší iniciativity a vzájemné spolupráce může toto všechno přijít nazmar. Osobně mohu potvrdit oznámení paní CIBULKOVÉ, které má daleko větší prostor pro úspěšné dokončení, než-li jednotlivá podávání oznámení na různých odděleních PČR po celé ČR, kdy hrozí již výše uvedené ODLOŽENÍ přestupku.
- Citovat
- Upravit
Tak ted mi volala policie a řikali že se tam mám stavit a podepsat papíry aby to mohli poslat do hradce že se to tam zhromažduje všechno
- Citovat
- Upravit
Christiane
christian píše:
Tak ted mi volala policie a řikali že se tam mám stavit a podepsat papíry aby to mohli poslat do hradce že se to tam zhromažduje všechno
To jsi nám řekl zas novinu, to jsem tu psala už tak minimálně před 10 stránkami
Bylo to v tom dopise z mBank ale to ty jsi asi nečetl co? Prostě to je stará věc už že se to slučuje do Hradce ![]()
Jinak mě kontaktovala včera paní z černých ovcí že by si o tom ráda promluvila.
- Citovat
- Upravit
Konečně to sem někdo od policie erudovaně napsal. Toto ale trvalo. V podstatě totéž jsme tady psali už od začátku s paní Cibulkovou, ale někteří rádoby mudrci tady neumí ani číst, nebo si to nedovedou srovnat v hlavě a jen svými nesmyslnými chytrostmi napadají a obviňují druhé.
A že se k nim přiklonila i adminka Tereza, to asi na důvěryhodnosti tohoto serveru nepřidá.
Zveřejněním, že máme společnou IP adresu s p. Cibulkovou ještě více rozdmýchala vášně „honu na čarodějnice“, a nějakou fantasmagorii o dvojí identitě dvou lidí. Tak jakou identitu by asi měli mít dva samostatní lidé? Trojí, nebo jednu?
To opravdu může vypadnout jen z chytré hlavy.
A bombonek tady nasadila Neumisa, jak je podivné, že máme kopii podaného trestního oznámení. (No proste Zuzka je výborná vyjednávačka
)
Takže kraviny si běžte psát na Váš FB a už tady neotravujte vzduch.
No a pro ty rozumné, u kterých jsme i přesto měli podporu, malý bonus. Pro Vás a Vaše dítka si můžete z adresy http://www.ulozto.cz/…lebavkar-mp3 stáhnout ukolébavku z mojí vlastní tvorby pro příjemnější usínání.
- Citovat
- Upravit
INFO OD POLICIE
Mluvila jsem s policií a mám takovéto info :
Momentálně to řeší policie v Praze - nějaký útvar pro finanční kriminalitu a příští týden se rozhodne přesně, kam se to bude předávat - je tedy jisté, že do Hradce, ale zda to bude řešit Krajská nebo obvodní hospodářská kriminálka, to ještě není jisté, každopádně jsme domluvení tak, že příští týden se mi policie ozve a řeknou mi jak se rozhodlo a domluvíme se, jestli ještě jim sem v Ostravě donesu opět aktualizovaný seznam poškozených, kteří mi zasílají údaje a chtějí se připojit k TO, nebo ho zašlu přímo už do toho Hradce. Mám seznam 137 lidí.
Takže to je vše, aby jste měli nejčerstvější info o postupu. Hezký den všem
- Citovat
- Upravit
Dnes jsem byla podat TO a žasla jsem, že jsem v Brně první?! Lidi nekašlete na to, stojí to ani ne půlhodinku času! Trestní oznámení se budou slučovat ze všech měst do jednoho a čím více jich bude tím lépe pro nás a hůře pro ty podvodníky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jsi asi nečetla
příspěvek od policie co? No nic, tak díky takovýmto oznámením je možné, že se to odloží, protože policie napsala :
Podáte-li každý oznámení sám za sebe, Policie ČR Vaše oznámení, vzhledem k výši škody zpracuje jako oznámení o přestupku.
Zde je lhůta na prošetření a vyrozumění poškozeného (oznamovatele) 30-dní.
Pokud policista neprovede další šetření, např. nezkontaktuje se s ostatními útvary PČR, zda-li v dané věci není více poškozených, může se stát, že Vaše oznámení bude ve stanovené lhůtě ODLOŽENO a pachatel, zde jednatelé společnosti FUTURON budou téměř nepostižitelní.
Podáte-li oznámení HROMADNĚ včetně kontaktů na ostatní poškozené (jak jsem zde četl cca 130 lidí) NEJEDNÁ se o přestupek, ale o podezření ze spáchání TRESTNÉHO ČINU (nově přečinu).
Jana585 píše:
Dnes jsem byla podat TO a žasla jsem, že jsem v Brně první?! Lidi nekašlete na to, stojí to ani ne půlhodinku času! Trestní oznámení se budou slučovat ze všech měst do jednoho a čím více jich bude tím lépe pro nás a hůře pro ty podvodníky!!!
- Citovat
- Upravit
Já se řídím tím, co mi policie řekla osobně. A to, že mé oznámení se sloučí s ostatními!!! Takže to za to určitě stojí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
všechny ostatní kromě pana Duskase, který začal hanit názory druhých a snahu druhých něco vyřešit. Jestli máte zájem sami podat oznámení o přestupku můžete, protože škoda 360Kč není na trestní čin, proto se spojilo 130 lidí, kteří mi zaslali údaje a podalo se to hromadně. Nikomu tím nikdo neubírá právo na jeho názor, nebo na jeho rozhodnutí jak bude sám postupovat, jen bych více věřila bance a policii, když řekne že je jednodušší to podat společně a mají s tím zkušennosti a že jim to přidělá práci když to bude podávat každý zvlášť - to je celkem logické jen někteří jedinci to prostě nemůžou pochopit
A samozřejmě i mě přijde písemné vyrozumění, které sem vložím…ale policie na to má 30 dní !!! A teď pane Duskasi pro Vás - každý má právo v diskuzi na svůj názor, tak přestaňte hanit názory druhých a za každou cenu prosazovat ten svůj…