Firma Futuron pracovník kontroly - o co jde - podvod?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuzka001
27.4.11 18:32

Pro

všechny ostatní kromě pana Duskase, který začal hanit názory druhých a snahu druhých něco vyřešit. Jestli máte zájem sami podat oznámení o přestupku můžete, protože škoda 360Kč není na trestní čin, proto se spojilo 130 lidí, kteří mi zaslali údaje a podalo se to hromadně. Nikomu tím nikdo neubírá právo na jeho názor, nebo na jeho rozhodnutí jak bude sám postupovat, jen bych více věřila bance a policii, když řekne že je jednodušší to podat společně a mají s tím zkušennosti a že jim to přidělá práci když to bude podávat každý zvlášť - to je celkem logické jen někteří jedinci to prostě nemůžou pochopit :) A samozřejmě i mě přijde písemné vyrozumění, které sem vložím…ale policie na to má 30 dní !!! A teď pane Duskasi pro Vás - každý má právo v diskuzi na svůj názor, tak přestaňte hanit názory druhých a za každou cenu prosazovat ten svůj…

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
27.4.11 19:40

Duskasi

no vidíš už zase prosazuješ jen svou :) A čím je to rozdíl teda že se to podalo se seznamem poškozených a ty sám za sebe? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
27.4.11 19:40

Asi

Tobě se bude policie věnovat přednostně ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
duskas
27.4.11 20:06
Zuzka001 píše:
Tobě se bude policie věnovat přednostně ne? :mrgreen:

Protože bude muset policie stejně kontaktovat všechny lidi na tom seznamu, prověřit jejich totožnost a mnoho dalších úkonů. Budou pravděpodobně předvolávání stejně na svých obvodních odděleních. Takže jestli se ti tam do seznamu přihlásil Pepík z Aše, tak z Ostravy půjde požadavek na oddělení do Aše aby byl vyslechnut. V nejlepším případě bude muset ten tvůj vyšetřovatel stejně všechny kontaktovat. Zatím co mé oznámení již šlo se zápisem k vyšetřovateli, který má celou kauzu na starosti, dle místa příslušnosti kde byl podvod spáchán, nebo kde má pachatel trvalé bydliště, nebo sídlo jeho firma. Do měsíce mě musí písemně informovat o postupu… Uvidíme co bude rychlejší. Nikdy jsem neřekl, že je ta vaše cesta špatná. Je to však jen jedna z cest. Ty jsi přsvědčena o správnosti te své, já zase své. Nechme se překvapit......

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
27.4.11 20:36

Víš co

já tady s nikým nesoutěžím, kdo bude mít dřív peníze na účtě, určitě až to budou posílat zpátky bude to všem naráz a nebude jeden případ vyřešen dříve a druhá později je to jeden případ :) a to co jsem udělala já to policie ocenila že to urychlí takže si říkej co chceš i moje TO šlo už ke konkrétnímu vyšetřovateli, ten to řeší nebo předá dál přesně jako to tvoje :) se to bude slučovat nejdřív a není pravda, že musí být všichni vyslechnuti vůbec, ale to neva je to zbytečné to opakovat pořád dokola… :)

• Citovat
  • Upravit
jívík
28.4.11 07:54

Napište mi prosím kontakt kam se mohu připojit se žalobou. 7.4. jsem poslal také peníze. Jívík

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
28.4.11 08:16

Pošli

mi údaje na z.cibulkova@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
PČR
28.4.11 10:42

Trestní oznámení vs. oznamení oá přestupku

Podáte-li každý oznámení sám za sebe, Policie ČR Vaše oznámení, vzhledem k výši škody zpracuje jako oznámení o přestupku.
Zde je lhůta na prošetření a vyrozumění poškozeného (oznamovatele) 30-dní.
Pokud policista neprovede další šetření, např. nezkontaktuje se s ostatními útvary PČR, zda-li v dané věci není více poškozených, může se stát, že Vaše oznámení bude ve stanovené lhůtě ODLOŽENO a pachatel, zde jednatelé společnosti FUTURON budou téměř nepostižitelní …

Podáte-li oznámení HROMADNĚ včetně kontaktů na ostatní poškozené (jak jsem zde četl cca 130 lidí) NEJEDNÁ se o přestupek, ale o podezření ze spáchání TRESTNÉHO ČINU (nově přečinu).

U trestného činu však již Policie provádí i jiné, dílčí úkony spojené s vyšetřením případu, včetně kontaktování mBANK-y.
U přestupku je kontaktování mBANKY vzhledem k závažnosti spáchaného činu VELMI PROBLEMATICKÉ.
U TČ však již toto odpadá.

Musím Vás ale upozornit, že v případě poskytnutí svých údajů, budete 100% předvolání na Vám nejbližší OOP ČR v místě Vašeho bydliště, kde budete vyzváni k podání vysvětlení. Není to tak, že pokud někdo podá HROMADNÉ oznámení např. v Praze, tak budete muset jet všichni poškození do Prahy :lol:

DOPORUČENÍ:

Pomozte nám, (coby policejnímu orgánu) toto dotáhnout do úspěšného konce, bez Vaší iniciativity a vzájemné spolupráce může toto všechno přijít nazmar. Osobně mohu potvrdit oznámení paní CIBULKOVÉ, které má daleko větší prostor pro úspěšné dokončení, než-li jednotlivá podávání oznámení na různých odděleních PČR po celé ČR, kdy hrozí již výše uvedené ODLOŽENÍ přestupku.

• Citovat
  • Upravit
christian
28.4.11 14:52

Tak ted mi volala policie a řikali že se tam mám stavit a podepsat papíry aby to mohli poslat do hradce že se to tam zhromažduje všechno

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
28.4.11 14:59

Christiane

christian píše:
Tak ted mi volala policie a řikali že se tam mám stavit a podepsat papíry aby to mohli poslat do hradce že se to tam zhromažduje všechno

To jsi nám řekl zas novinu, to jsem tu psala už tak minimálně před 10 stránkami :)) Bylo to v tom dopise z mBank ale to ty jsi asi nečetl co? Prostě to je stará věc už že se to slučuje do Hradce :)

Jinak mě kontaktovala včera paní z černých ovcí že by si o tom ráda promluvila.

• Citovat
  • Upravit
fIFKY
28.4.11 22:02

Konečně to sem někdo od policie erudovaně napsal. Toto ale trvalo. V podstatě totéž jsme tady psali už od začátku s paní Cibulkovou, ale někteří rádoby mudrci tady neumí ani číst, nebo si to nedovedou srovnat v hlavě a jen svými nesmyslnými chytrostmi napadají a obviňují druhé.
A že se k nim přiklonila i adminka Tereza, to asi na důvěryhodnosti tohoto serveru nepřidá.
Zveřejněním, že máme společnou IP adresu s p. Cibulkovou ještě více rozdmýchala vášně „honu na čarodějnice“, a nějakou fantasmagorii o dvojí identitě dvou lidí. Tak jakou identitu by asi měli mít dva samostatní lidé? Trojí, nebo jednu?
To opravdu může vypadnout jen z chytré hlavy.
A bombonek tady nasadila Neumisa, jak je podivné, že máme kopii podaného trestního oznámení. (No proste Zuzka je výborná vyjednávačka :palec: :-) )
Takže kraviny si běžte psát na Váš FB a už tady neotravujte vzduch.
No a pro ty rozumné, u kterých jsme i přesto měli podporu, malý bonus. Pro Vás a Vaše dítka si můžete z adresy http://www.ulozto.cz/…lebavkar-mp3 stáhnout ukolébavku z mojí vlastní tvorby pro příjemnější usínání.

• Citovat
  • Upravit
Zuzka001
29.4.11 07:58

INFO OD POLICIE

Mluvila jsem s policií a mám takovéto info :

Momentálně to řeší policie v Praze - nějaký útvar pro finanční kriminalitu a příští týden se rozhodne přesně, kam se to bude předávat - je tedy jisté, že do Hradce, ale zda to bude řešit Krajská nebo obvodní hospodářská kriminálka, to ještě není jisté, každopádně jsme domluvení tak, že příští týden se mi policie ozve a řeknou mi jak se rozhodlo a domluvíme se, jestli ještě jim sem v Ostravě donesu opět aktualizovaný seznam poškozených, kteří mi zasílají údaje a chtějí se připojit k TO, nebo ho zašlu přímo už do toho Hradce. Mám seznam 137 lidí.

Takže to je vše, aby jste měli nejčerstvější info o postupu. Hezký den všem

• Citovat
  • Upravit
2
29.4.11 16:13

Dnes jsem byla podat TO a žasla jsem, že jsem v Brně první?! Lidi nekašlete na to, stojí to ani ne půlhodinku času! Trestní oznámení se budou slučovat ze všech měst do jednoho a čím více jich bude tím lépe pro nás a hůře pro ty podvodníky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka001
29.4.11 17:26

Ty jsi asi nečetla

příspěvek od policie co? No nic, tak díky takovýmto oznámením je možné, že se to odloží, protože policie napsala :

Podáte-li každý oznámení sám za sebe, Policie ČR Vaše oznámení, vzhledem k výši škody zpracuje jako oznámení o přestupku.
Zde je lhůta na prošetření a vyrozumění poškozeného (oznamovatele) 30-dní.
Pokud policista neprovede další šetření, např. nezkontaktuje se s ostatními útvary PČR, zda-li v dané věci není více poškozených, může se stát, že Vaše oznámení bude ve stanovené lhůtě ODLOŽENO a pachatel, zde jednatelé společnosti FUTURON budou téměř nepostižitelní.

Podáte-li oznámení HROMADNĚ včetně kontaktů na ostatní poškozené (jak jsem zde četl cca 130 lidí) NEJEDNÁ se o přestupek, ale o podezření ze spáchání TRESTNÉHO ČINU (nově přečinu).

Jana585 píše:
Dnes jsem byla podat TO a žasla jsem, že jsem v Brně první?! Lidi nekašlete na to, stojí to ani ne půlhodinku času! Trestní oznámení se budou slučovat ze všech měst do jednoho a čím více jich bude tím lépe pro nás a hůře pro ty podvodníky!!!
  • Citovat
  • Upravit
2
29.4.11 17:42

Já se řídím tím, co mi policie řekla osobně. A to, že mé oznámení se sloučí s ostatními!!! Takže to za to určitě stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat