Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Malaga Jak už jsem psala je to různé, stane se, že za den přijde i 4 chlapů nejvíc jsem měla 7,ale to je fakt málo kdy.Pak se třeba stane, že jeden den byl dobrý a druhý den, třeba nikdo nepřijde. Ale zatím to ještě jde, taky dělám pořád víkendy ve svátkách atd.
takže míň jak tisíc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga To se nedá tak říct jestli míň a nebo víc. Mám tolik jak jsem psala, já si to píšu do deníčku ať mám přehled ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga A jinak po pravdě ženská by tolik nevydělala u nás v ČR. No co si budem povídat. Když by dělala normálně rukama. A mě to stačí tolik co mám zase nepotřebuji mít měsíčně statisíce ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik.Nome píše:
@přírodní Tak klidně se podepsat můžu![]()
![]()
![]()
![]()
Vzhledem k tomu, že jsi byla u mě omylem na profilu, tak mi došlo, že to jsi ty, ale stále tu jsi anonymní nováček, tak nerozumím oné anonymitě… Mě spíš pobavilo, že píšeš, jak se za to nestydíš, ale píšeš to anonymně, víc k tomu nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik.Nome píše:
@Malaga A jinak po pravdě ženská by tolik nevydělala u nás v ČR. No co si budem povídat. Když by dělala normálně rukama. A mě to stačí tolik co mám zase nepotřebuji mít měsíčně statisíce ????
Ale taky děláš rukama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@přírodní píše:
@Gnaar Bohužel není moc aktuální
Trempové a vojsko 30 % sleva, to by se mohlo dávat i dneska?
Takový omakání k. ziček se slevou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@přírodní No to je fakt
Ale myslela jsem to všeobečně, dělat ve fabrice atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gnaar píše:
Trempové a vojsko 30 % sleva, to by se mohlo dávat i dneska?Takový omakání k. ziček se slevou…
To mě taky moc pobavilo a ještě „štych“, to se u nás říká stehům, to by se divil, kdyby mu zezadu jeden přistál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik.Nome píše:
v tvém oboru se vůbec neorientuji…jen jsem si myslela, že máš teda víc…není to ani o tom mít na spotřebu statisíce, jde spíš o charakter práce…přijde mi to málo…nehledě na to, že v mnoha profesích se praxe zúročuje, kdežto prostitutkám s přibývajícím věkem ubývá klientů, nebo ne? nevyznám se, tak tipuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gnaar píše:
Trempové a vojsko 30 % sleva, to by se mohlo dávat i dneska?Takový omakání k. ziček se slevou…
Ale anketa taky dopadla moc výživně ![]()
https://vignette2.wikia.nocookie.net/…ision/latest?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Tak mě bude 34 let letos, vypadám mladší vzhled, ale jak píšu klienty zatím mám i stálý co chodí pravidelně, tak určitě tohle řemeslo nemůžeš dělat do smrti, ale zatím nad tím nepřemýšlím. Peníze nějaké našetřené mám na horší časy, ale jak píšu zatím nad tím nepřemýšlím, co bude tak bude
Ale znám ženské co jim je 50 i víc a některá je i v důchodu a stále to dělají a tohle řemeslo už dělají více než 20 let
Ale zase je fakt, že ty starší ženský mají jiné ceny než mladší ženy nebo dívky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Jak už jsem psala je to různé, stane se, že za den přijde i 4 chlapů nejvíc jsem měla 7,ale to je fakt málo kdy.Pak se třeba stane, že jeden den byl dobrý a druhý den, třeba nikdo nepřijde. Ale zatím to ještě jde, taky dělám pořád víkendy ve svátkách atd.