Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lauraka píše:
Presne tak. Porad lepsi si slapanim vydelat na byt, auto, luxusni dovolene, prachy do zasoby a mit luxusni zivot. Nez tady pak brecet, jak vyjit na mesic s par tisicovkama, kdy dojde materska apod
já bych snad radši i chvíli brečela, než tohle.
a hledala cokoliv jiného, abych nemusela počítat koruny a třít bídu.
Jako pokud některá není z ideální rodiny, nemá na jídlo pro děti, nemá vzdělání, dostatečnou inteligenci, takže bez šance na lepší práci, tak jo, chápu. Někdo to prostě dělat musí ![]()
Kdyby byla válka, nebo hrozilo, že přijdu o děti a skončím pod mostem, tak bych dočasně třeba taky názor změnila.
Někdy ani luxus a peníze nestojí za to se k něčemu takovému snížit, teda mně by to za to nestálo. pro někoho je to povolání jako každé jiné, ale většina těch žen to tají, nebo se tím extra nechlubí, protože to prostě tak není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ospalámyš pze to spolecnost odsuzuje, i chlapi co se tam chodi vyskakat ty zensky berou jak povl
bych blila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Mohla by to být i pravda, ale to ta holka musí být chytrá.
Musí být i silná a s tím vyrovnaná, aby ji minulost v budoucnu nedoháněla.
A chytrá, aby to dovedla utajit, nesvěřovala se s tím každé „nejlepší“ kamarádce a hlavně aby ty peníze dovedla investovat a neutratila je za hadry a nesmysly.
A počítala s tím, že to nebude dělat navždy a třeba studovala, pracovala na sobě.
Obávám se, že ty hloupější to nezvládnou
Nezapomen, že dneska jich je mrak, i privátů atd. a myslím, že peníze vidlema tam nepřehazujou
Souhlas!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:
Tie rozprávky o tom, aká je prostitucia skvelé zamestnanie, uveria len tí, ktori o tom nič nevedia, pretože aj štatisticky je to jedno z najnebezpečnejších zamestnaní. Pretože muži, ktorí si kupujú prostitutky, to nie sú iba zakríknutí taťuldovia, alebo chudáčikovia, ktorých žiadna žena nechce a preto si musia za sex platiť. Klienti prostitutok, to je aj celá plejáda zúfalcov, bohatých psychopatov a úchylov, ktorých vzrušuje práve to, že si môžu ženu kupiť ako objekt a tak sa k nej aj správajú. Nezabúdajte, že normálny chlap na prostitutku nevylezie, možno v extremnej výnimke pomätenia mysli a v stave totálnej opilosti..Čo sa týka penazí, tak si ich žena, ktorá nič nevie robiť, môže zarobiť prositutuciou. Ale budete prekvapená, že existuje aj taká možnosť, že vyštudujete atraktivny obor, alebo to ide aj bez školy a robíte prácu, ktorú máte rada a dokážete si zarobiť velmi slušné peniaze.
Prostitutky, ktoré som poznala, boli buď také, ktoré vzbudzovali lutosť, ženy, ktoré inú možnosť nemali, ktoré pochádzajú z otrasného socialneho a rodinného prostredia a pokial boli trochu citlivejšie, tak sa z prostitucie snažili dostať von. A tých mi bolo naozaj luto, pretože, keby mali inú štartovaciu čiaru a anamnézu, tak by do prostitucie pravdepodobne nespadli.
A potom je tam ta druhá skupina : vychcané, obmedzené, otupené ženy s citlivosťou obhrublého klátu, ktoré ku štastiu v živote viac ako zopár materialných haraburd nepotrebujú a ktoré napríklad počas študia robili prostitutky a neskôr bolo vrcholom ich kariery nájsť bohatého klienta a dotiahnuť ho k oltáru…prostitucia nie je ich zamestnanie, ale smutný stav ich vyprázdnenej duše.
Příspěvek upraven 02.07.17 v 06:38
Můj muž s prostitutkou byl, neměl pomatenou mysl ani nebyl totálně opilý. Bylo to v době, kdy mu umřela žena a on po pár měsících šel do bordelu. Nešlo mu primárně o sex, říkal, že potřeboval cítit něčí blízkost, s někým se pomazlit, ale na vztah neměl ani pomyšlení. Nějako dobu tam chodil, pořád za tou samou. Samozřejmě, že s ní spal, ale říkal, že bylo i pár nocí, kdy jenom leželi a povídali si. Hrozný prasák co?
Dále znám spoustu kolegů, co šli do do bordelu. Hlavně jako mladý divoký kluci. Prostě vyrazili s partou, zašli tam a udělali si dobře.
- Citovat
- Upravit
@Aenne píše:
Proč prasák? Smutný, zoufalý, osamělý chlap, který si nejen za sex, ale dokonce i za pohlazeni musel platit. To jen potvrzuje, co jsem napsala, „normální“ chlap na prostitutku nevyleze, pod tím slovem „normální“ si představte taky standardní podmínky a ne nekoho, kto je v depresi po smrti své ženy.O nadržených postpubertálech o kterých je známe, že berou prostitutky, plati to samé, nepatří do kategorie „normální“ chlap, který nemá problém se ženami.
A proč se stydíte za to co píšete, proč anonym? Na tom, co jste napsala, není nic, za co by jste se musela stydet.
Aha. Pro mě to jsou i přes ty okolnosti normální chlapi, žádný tragédi, kteří by si sami nemohli najít partnerku, ale tohle je někdy snadnější a jednodušší cesta. Na druhou stranu si myslím, že takoví zákazníci jsou pro ty holky spíš za odměnu, nedělám si iluze, že jich je většina.
Anonym je snad pochopitelný, nestydím se vůbec za nic, ale nepíšu o svém životě. Navíc nechci, aby si to někdo spojoval s mým nickem.
- Citovat
- Upravit
Nechapu ti zidealizovane predstavy o prostituci. Ja jsem potkala jenom hnedozube zoufalky, co si jinak neumely vydelat, protoze je k tomu nikdo nevedl, doma je nikdo nemel rad, casto je zneuzivali v detstvi. Nejake hloupe luxusni umelotiny z bulvaru, hracky hokejistu a fotbalistu, to je jina kapitola.
Predstavy o tom, ze budu mit privat a tam mi budou chodit normalni chlapici, protoze to je asi normalka si platiit prostitutku, a ja se budu mit dobre… no a ted tu o Karkulce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:
To je podle mě hrozne smutné, platit si za sex a platit si taky za vypočutí, za nehu, za pohlazení. Neha není instantní komodita, kterou vám namícha prostitutka, to co ona delá, je její práce, ona toho klienta spontánne neobjíma proto, protože ho má ráda, to je jen imitace lásky… a pokud si za takovou imitaci někto platí, tak musí být opravdu moc osamocený a zoufalý.
No tak jasně, že nebyl ve veselé situaci. Zaplatil si co potřeboval a dostal to, protože ta holka tam byla od toho. Nic víc od té situace asi člověk čekat nemůže. Nebo máš jiný nápad jak to vyřešit?
- Citovat
- Upravit
@PaníBovaryová píše:
Nechapu ti zidealizovane predstavy o prostituci. Ja jsem potkala jenom hnedozube zoufalky, co si jinak neumely vydelat, protoze je k tomu nikdo nevedl, doma je nikdo nemel rad, casto je zneuzivali v detstvi. Nejake hloupe luxusni umelotiny z bulvaru, hracky hokejistu a fotbalistu, to je jina kapitola.
Predstavy o tom, ze budu mit privat a tam mi budou chodit normalni chlapici, protoze to je asi normalka si platiit prostitutku, a ja se budu mit dobre… no a ted tu o Karkulce
luxisni tapiny se zoufalcema nechodi a maj to osefovany, maj domluvu s taxikarema, v pripade nouze bouchace na telefonu, kterej ji dojede zacnranit kdyby neco, vzdycky se hlasi misto kde se bude vyskytovat, presna adresa. jak dlouho se zdrzi. vzdycky ji veze na misto taxik nebo jejich sofer. nikdy nesedne neznamymu chlapovi do auta. jejich chlapi jsou dlouhodoby zakaznici. ty zas vidis tapiny jen jako hnedozuby chudery u silnice
ta prace ma vic stranek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@bizon85 mýlíš se, moje životní reálná zkušenost! Dělala jsem to, a momentálně mam rodinu ( manžela 7 let + 3 děti ) muž o tom všem věděl na začátku dokonce jsem to ještě i dělala při našem vztahu a můj muž má vysokou školu, velkou prosperující firmu a od te doby co jsem přestala dělat toto jsem doma a věnuji se rodině a žijeme vážně spokojeně.
kdyz se na to kouknes s odstupem, vyjde tveho manzela souloz levneji u tebe jako manzelky nebo u tebe jako placené společnice…
Příspěvek upraven 02.07.17 v 10:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No tak jasně, že nebyl ve veselé situaci. Zaplatil si co potřeboval a dostal to, protože ta holka tam byla od toho. Nic víc od té situace asi člověk čekat nemůže. Nebo máš jiný nápad jak to vyřešit?
nekterym se ani nepostavi, jak dojde na vec. nekdo chce fakt trochu nehy a vykecat se. dobytci co ji chtej brutalne znasilnit a natrhnout ji anal jsou hovada, co daj petikilo nejake te hnedozubce.ty lepsi slapky maj fakt staly klienty. znaj je a vi co cekat, plus, reknou si to mezi sebou. stejne jako chlapi na nornikovi
ale tam jsou fakt dobytci k zbliti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
luxisni tapiny se zoufalcema nechodi a maj to osefovany, maj domluvu s taxikarema, v pripade nouze bouchace na telefonu, kterej ji dojede zacnranit kdyby neco, vzdycky se hlasi misto kde se bude vyskytovat, presna adresa. jak dlouho se zdrzi. vzdycky ji veze na misto taxik nebo jejich sofer. nikdy nesedne neznamymu chlapovi do auta. jejich chlapi jsou dlouhodoby zakaznici. ty zas vidis tapiny jen jako hnedozuby chudery u silniceta prace ma vic stranek.
Nezapomen, že pak musíš něco dát taxikáři, něco ochrance a moc Ti toho už nezbude.
Navíc to jsou drbny, musíš pak počítat, že to pak bude vědět kdekdo, musela bys do jiného města aspoň nebo do ciziny, ale tam zas může být ještě horší taxikář než zákazník, než je poznáš.
Ti taxikáři to je taky pěkná sebranka, možná horší než zákazníci a budou Tě mít v hrsti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Nezapomen, že pak musíš něco dát taxikáři, něco ochrance a moc Ti toho už nezbude.
Navíc to jsou drbny, musíš pak počítat, že to pak bude vědět kdekdo, musela bys do jiného města aspoň nebo do ciziny, ale tam zas může být ještě horší taxikář než zákazník, než je poznáš.
Ti taxikáři to je taky pěkná sebranka, možná horší než zákazníci a budou Tě mít v hrsti.
vim svoje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
nekterym se ani nepostavi, jak dojde na vec. nekdo chce fakt trochu nehy a vykecat se. dobytci co ji chtej brutalne znasilnit a natrhnout ji anal jsou hovada, co daj petikilo nejake te hnedozubce.ty lepsi slapky maj fakt staly klienty. znaj je a vi co cekat, plus, reknou si to mezi sebou. stejne jako chlapi na nornikoviale tam jsou fakt dobytci k zbliti
Celej problem spočívá v tom že se jedná o neregulovaný business u hotelů máš hvezdičky a na booking com recenze, možná by stačilo aby spolecnice rozdavaly klientum vizitky s odkazem na FB s prosbou aby si je pridali do pratel a napsaly recenzi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
kdyz se na to kouknes s odstupem, vyjte tveho manzela souloz levneji u tebe jako manzelky nebo u tebe jako placené společnice…Příspěvek upraven 02.07.17 v 10:27
Trošku trapný ne
Když už jsme u toho, tak dráž vyjdou určitě rodiny než prostitutky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Celej problem spočívá v tom že se jedná o neregulovaný business u hotelů máš hvezdičky a na booking com recenze, možná by stačilo aby spolecnice rozdavaly klientum vizitky s odkazem na FB s prosbou aby si je pridali do pratel a napsaly recenzi…
no trosku to tak funguje na nejakych tech webech a nabidkou tapin ne? tam myslim hodnoceni je. ale to jsou privaty a night cluby. a masazni kluby
a stripterky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit