Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
2.7.17 10:37
@MartinKa36 píše:
Celej problem spočívá v tom že se jedná o neregulovaný business u hotelů máš hvezdičky a na booking com recenze, možná by stačilo aby spolecnice rozdavaly klientum vizitky s odkazem na FB s prosbou aby si je pridali do pratel a napsaly recenzi…

V tomhle vidíš problém? :lol: Stačí si zajít do podniku co je trochu na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 10:38
@terien píše:
V tomhle vidíš problém? :lol: Stačí si zajít do podniku co je trochu na úrovni.

nebo dostat kontakt od kamose :pankac: k nekterym tapkam se dostanes jen takhle. pres 3 osobu. zadnej net.inzeraty.ale to jsou megastar v oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 10:40
@Aenne píše:
Nechci ti brát iluze, ale je to to samé.
Ich klientela jsou vysoký manažment, šefovia, vplyvní lidi, kterí mají penize, moc a žádny charakter. Myslet si, že zrovna tahle sorta bezemočních lidi bude projevovat k prostitutke "uctu, nehu, pozornosť, slušnosť a lásku :) ", je víc než naivní. Nejvietší koncentrace úspěšných sociopatu a psychopatu se nacházi mezi bohatími lidmi.

to ja vim :nevim: me iluze fakt neberes.ja jen rikam, ze je na holce s kym pujde a s kym ne. co te na tom tak poburuje wogo.kdyz jde nektera s kazdym, jeji boj. kdyz ma nekdo staly klienty tak to je vyhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 10:48

A taky jsou holky, co maj 5,6 klientu a ti je v podstate vydrzujou. jezdi s nema na dovci, na pracovni chuzky, aby meli panove s kym po vecerech pichat :mrgreen: ty holky maj vzdelani, umej jazyky, dobre vypadaj. zadny chudery. kolikrat studujou vysokou. jako proc ne. a ti chlapi nejsou zadni hnusni humusaci. koupi ji kytku, darky. naoplatku za to, ze holka je vzdy po ruce a drzi pusu a krok. coz ony rady dodrzujou :pankac: ale to je fakt ten vysokej levl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 10:49
@Aenne píše:
Proč by mě to poburovalo? Mluvila jsem v rámci mé bývalé práce s desítkami prostitutek. Jen uvádim to ideálizováni do reálnejší roviny. Ješte jednou to zopakuju, normálni chlap na prostitutku nevyleze, všechno jsou to zoufalci, či už takoví, anebo makoví, idealizovat si, že luxusní prostitutce je jiná prostituce, je blbost na kvadrát.

nesouhlasm s tebou. jestli to nekdo vidi moc jednostrane, tak jsi to ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.7.17 10:49
@Aenne píše:
Tak z Jágra ta inteĺgence přímo srší…tak jako z vietšiny futbalistu a hokejistu :mrgreen:

Zrovna Jágr toho dokázal víc, než my všechny dohromady a rozhodně patří mezi „dobré partie“. A přesto si vybral holku s divokou minulostí ;) Růžička to samé. Stačí když ty holky nejsou úplně pitomý a můžou z toho vytřískat dost na to, aby si žily pohodlný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.17 10:50
@Bůča píše:
nesouhlasm s tebou. jestli to nekdo vidi moc jednostrane, tak jsi to ty.

To je známá soudružka…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.7.17 10:51
@terien píše:
Zrovna Jágr toho dokázal víc, než my všechny dohromady a rozhodně patří mezi „dobré partie“. A přesto si vybral holku s divokou minulostí ;) Růžička to samé. Stačí když ty holky nejsou úplně pitomý a můžou z toho vytřískat dost na to, aby si žily pohodlný život.

No přesně!

• Citovat
  • Upravit
2839
2.7.17 10:52

Ona neni prostitutka jako prostitutka. Luxusni spolecnice na urovni ma svoji stalou klientelu, nejde s nekym neproverenym, koho poradne nezna. Tyhle holky se maji top dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
2.7.17 10:53
@terien píše:
Zrovna Jágr toho dokázal víc, než my všechny dohromady a rozhodně patří mezi „dobré partie“. A přesto si vybral holku s divokou minulostí ;) Růžička to samé. Stačí když ty holky nejsou úplně pitomý a můžou z toho vytřískat dost na to, aby si žily pohodlný život.

Presne to jsem mela na mysli. Chlapum minulost baby vetsinou nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.17 10:53
@Aenne píše:
Proč by mě to poburovalo? Mluvila jsem v rámci mé bývalé práce s desítkami prostitutek. Jen uvádim to ideálizováni do reálnejší roviny.Ješte jednou to zopakuju, normálni chlap na prostitutku nevyleze, všechno jsou to zoufalci, či už takoví, anebo makoví, idealizovat si, že luxusní prostitutce je jiná prostituce, je blbost na kvadrát.

Na příkladu mého manžela jsem se ti snažila vysvětlit, že to tak vždy není, ale to je jak hrách na zeď házet. Samozřejmě že luxusní prostituce s inteligentní krásnou holkou je jiná než když týden nemytý rumun sbalí u cesty bezzubou šlapku s rozpíchanýma rukama.

• Citovat
  • Upravit
34473
2.7.17 10:55
@Aenne píše:
ach muj bože, co vám mužu na TOHLE odpovědet?…víte v čem je výhoda blbce? že si nikdy svou blbost neuvědomí, protože nemá mozkovou kapacitu na to, aby pochopil jak moc je blbý.

To myslíš Jágra nebo mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 10:55
@lauraka píše:
Ona neni prostitutka jako prostitutka. Luxusni spolecnice na urovni ma svoji stalou klientelu, nejde s nekym neproverenym, koho poradne nezna. Tyhle holky se maji top dobre.

tak tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 10:57
@terien píše:
:pankac: :pankac: :pankac: tak tak, brala bych to taky :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
2.7.17 11:01
@terien píše:

Ona ji zas tak divokou neměla, myslím že prostitutku nedělala. tančila u tyče pokud vím, to bych s prostitucí nesrovnávala. četla jsem s ní rozhovor a působí sympaticky, blbá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat