Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jogy píše:
Mna by zaujimalo ako to tieto ženy maju v sukromnom živote či im to neniči vztahy? Ci ich partnery to vedia ako reagovali ked to zistili a čim im to na priklad pri hadkach nehadžu na oči.
Rekla bych ze jim to davaji dost sezrat, me neco takoveho kdyby synove privedli domu, tak ji sezeru zaziva, delat to moje dcera tak ji nikdy v zivote nechci videt, pohrdam jimi..nikdo prostutku nenuti s pistoli u hlavy slapat, delaji to zcela dobrovolne ze zistnych duvodu, tak at si to vyzerou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@manzel40 píše:
Ahoj. Moje manželka se živila sexem, když žila s bývalým přítelem poté, co on přestal pracovat a neměli ani na nájem. Dělala to za jeho zády. Domlouvala se na chatu s muži, kteří chtěli mít aktuálně sex a pak za nimi jezdila. Dělali to buď u nich doma, nebo v autě. Spala s nimi výhradně s kondomem, ale dělala orál i bez kondomu a polykala. Vyprávěla mi, že kompletní akce od sehnání klienta až po odchod jí obvykle zabrala tak 2 hodiny a účtovala si minimálně 2000 Kč, spíš víc. Prý to byly v té době snadno vydělané peníze a rychle si na to zvykla, nicméně teď po letech se kvůli tomu necítí moc dobře. Vydělávala si prý kolem 50 tisíc měsíčně.
Pak dělala nějakou dobu v jednom známém pražském klubu, ale to jí moc neoslovilo a brzy toho nechala.
Od té doby, kdy mi to všechno řekla, se jí prý dost ulevilo a překvapilo jí, že ji za to neodsuzuju. Mě to přijde svým způsobem i dost atraktivní, že se o sebe (a o svého přítele) dokázala v nouzi postarat a že jí muži platili za sex. Od doby, kdy to vím, mě podobné životní osudy dost zajímají.Anonymní - Jsem zvláštníí:
Tvůj příběh je zajímavý, můžeme si popovídat?
Jo to je regulovana uchylka, ze te rajcuje ze tva partnerka pracovala jako devka, myslim ze kandualista, to opravdu nema s normalitou nic spolecneho, i kdyz zenska nema na na najem tak nemusi delat kurvu. A zivila tak pritele nemakacenko, no sila..hlavne ze ti partnerka pripada tim atraktivni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rybka
Tak já mám zkušenost tuto. Na chatu mě oslovil jeden týpek. On se líbil mě a já jemu ![]()
Kupoval mi boty, hadry, šminky,..občas mě vzal do kina, na večeři a na penzion
Takový kamarád s výhodami ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:to nema se spolecnici prece nic spolecneho
Tak já mám zkušenost tuto. Na chatu mě oslovil jeden týpek. On se líbil mě a já jemu
Kupoval mi boty, hadry, šminky,..občas mě vzal do kina, na večeři a na penzionTakový kamarád s výhodami
- Citovat
- Upravit
@Terezka s Denískem kdybys neměla chlapa, tak bys neměla ani ty děti, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostitutka s dokonalym vztahem
@Jogy Ahoj reaguji na tvuj komentar, jak to maji prostitutky ve vztahu. Tak ja se touto praci nepraci zivym 3 roky, s pritelem jsme to dali dohromady kdyz jsem zacinala, znali jsme se ale uz dyl. Toleruje mi to, a nevadi mu to, v hadce mi to nevycita. Neni semnou kvuli penezum, protoze sam si vydelava slusne penize. Jezdim do zahranici vzdy na tyden max dva v mesici a to jak se na sebe tesime a uzivame si spolecne chvilky je krasne. Neznam osobne nikoho stastnejsiho ve vztahu a celkove v zivote nez jsme my dva. Opravdu 3 roky a citim se jako bychom spolu zacinali. Jinak ja osobne jsem s praci zacala, protoze jsem se dostala do tezke financni situace, nepujcila bych si od banky nebo od nekoho znameho… a uz jsem u toho zustala. Sex me bavi, myslim ze mam prirozeny talent
Rodicum jsem to rekla, prijali to bez problemu, nejspis proto ze jsme byly nizsi vrstva, ted vidi jak se mam dobre a i oni se maji lepe… nepotrebuji kolem sebe davy lidi, mame partu asi 6ti velmi blizkych pratel, kteri to o me vedi a toleruji. Cestuji, uzivam si zivota a zatim to urcite nehodlam menit, je mi 22 let, takze casu na poradnou makacku a strasti bezneho zivota dost
. Co si o me mysli ostatni mi je jedno, nezajimaji me, proto bych predpokladala ze ani ja nebudu zajimat je ( Ale takto to asi nefunguje co
)
- Citovat
- Upravit
Jeste bych chtela dodat, ze ani sama ze sebe nemam zly pocit, nedelam nic cim bych ublizovala lidem- ba naopak
Navic delam tantricke masaze, muzi odchazeji stastni, zbavuji je stresu, chodi za mnou drtiva vetsina zenatych chlapu. Muzi sve zeny miluji ale zkratka jim chybi neco v postelove strance, at se vam to libi nebo ne tak kdyby nebyly holky jako ja tak muzi maji milenky, travi s nimi mnohem vic casu, stoji je vic penez a nakonec se zamiluji tak, ze to konci rozvodem. Takhle je to dane, sex a hybaj domu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Jogy Ahoj reaguji na tvuj komentar, jak to maji prostitutky ve vztahu. Tak ja se touto praci nepraci zivym 3 roky, s pritelem jsme to dali dohromady kdyz jsem zacinala, znali jsme se ale uz dyl. Toleruje mi to, a nevadi mu to, v hadce mi to nevycita. Neni semnou kvuli penezum, protoze sam si vydelava slusne penize. Jezdim do zahranici vzdy na tyden max dva v mesici a to jak se na sebe tesime a uzivame si spolecne chvilky je krasne. Neznam osobne nikoho stastnejsiho ve vztahu a celkove v zivote nez jsme my dva. Opravdu 3 roky a citim se jako bychom spolu zacinali. Jinak ja osobne jsem s praci zacala, protoze jsem se dostala do tezke financni situace, nepujcila bych si od banky nebo od nekoho znameho… a uz jsem u toho zustala. Sex me bavi, myslim ze mam prirozeny talent![]()
Rodicum jsem to rekla, prijali to bez problemu, nejspis proto ze jsme byly nizsi vrstva, ted vidi jak se mam dobre a i oni se maji lepe… nepotrebuji kolem sebe davy lidi, mame partu asi 6ti velmi blizkych pratel, kteri to o me vedi a toleruji. Cestuji, uzivam si zivota a zatim to urcite nehodlam menit, je mi 22 let, takze casu na poradnou makacku a strasti bezneho zivota dost
. Co si o me mysli ostatni mi je jedno, nezajimaji me, proto bych predpokladala ze ani ja nebudu zajimat je ( Ale takto to asi nefunguje co
)
Můžu se zeptat jak se pozná a podle čeho konkrétně víš, že jsi v té práci šikovná?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat jak se pozná a podle čeho konkrétně víš, že jsi v té práci šikovná?
Tak ze se mi klienti vraci, kdyz odchazi tak ne jeden rika, ze neco takoveho zazil poprve a taky mam jen kladne hodnoceni. Jsem hodne empaticka a dokazu vycitit co ktery clovek chce nebo potrebuje, takze vyjdu vstric snad kazdemu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: .......Sex me bavi, myslim ze mam prirozeny talent…
Po pravdě každá co má vedle zadku další diru má talent. Samozřejmě za předpokladu že ji sex baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jste šikovný, já bych to doma u přítelkyně opravdu nedal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@samá práce píše:
Po pravdě každá co má vedle zadku další diru má talent. Samozřejmě za předpokladu že ji sex baví
Taky moznost, ale nekteri hledaji vic… chce to mit i neco v hlave, umet jazyk, kolikrat to dobre zahrat, prijemny vzhled, postava a vydrz. Timto se to trosku zuzuje ![]()
- Citovat
- Upravit
@karlosvelky samozrejme, ja byt chlap rikam to same
Ale 100 lidi 100 chuti ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky moznost, ale nekteri hledaji vic… chce to mit i neco v hlave, umet jazyk, kolikrat to dobre zahrat, prijemny vzhled, postava a vydrz. Timto se to trosku zuzuje
A jak to probíhá, odchází od Tebe každý klient až po vrcholu?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A jak to probíhá, odchází od Tebe každý klient až po vrcholu?
Jeste se mi nestalo ze bych nekoho nuspokojila, snad jen impotenti, ale ti vetsinou nechodi za ucelem styku.
- Citovat
- Upravit