Pracují lidé v kancelářích, nebo jen ti „rukama“?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mango_Lassi píše: Více
jo, na tu romskou běžkyni jsem si včera vzpomněla
, nevím už jaký to mělo podnět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Tak v porovnani s kolegynami som bola lava. Neslo mi to tak, ako by malo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxy ivka píše: Více
U nás klasickou TV sleduju děti, i ty si na ni pouštějí YouTube.
Popravdě mě moc nezajímá, jak žijí sociální případy, navíc si myslím, že to je hodně pod tlakem produkce. Ale samozřejmě, nežiju ve vakuu, tak vím, že ten pořad existuje.
Nedávno jsem četla https://www.seznamzpravy.cz/…-soud-273139
- Citovat
- Upravit
No, ti holt na tom trhu příliš neuspějí, i když treba jo, pokud budou v necem jinem vynikat. Ale holt kdo ma nízké iq a obě ruce levé, tak na tom prostě bude hůř nez ostatní, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nenakreslím pořádně ani stromek a na rozdíl od tebe mám problémy ty dárky i jen esteticky zabalit. Je super, že dcerka ráda kreslí
, moje zas převzala po mě tu vášeň pro hudbu. Na matiku je zas manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to četla, je to fakt strašné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, když se nerodis blby, tak blbý zůstaneš, jo, podnety se to muze o neco zkorigovat, ale chytřejší nebudeš. Nicméně to neznamená, ze se nic nenaučíš, neco jo, ale jen neco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě je otázka, jak moc tam s rodinami manipulují, aby se na to vůbec někdo díval. Tím pádem nevím, jak moc, co tam ukazují, odráží skutečnou realitu… Asi nejsem cílová skupina těchto pořadů ![]()
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše: Více
To je široká debata, nicméně někteří mají vysloveně odpor k učení, ne, že by na to vyloženě neměli, chybí tam spíš motivace, než inteligence.
- Citovat
- Upravit
Možná to není tak extrémní a je to zahuštěné do těch pár dní, ale samozřejmě, že tyto sociální skupiny existují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše: Více
u nás by ti to nevadilo, u nás potřebuješ trochu technického myšlení a spoustu fyzické síly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Jenže dost často to „on je blbý“ znamená jen, že vyrůstá ve špatném prostředí a nedostane. Tchyně má jen ZŠ, protože byla ze 4 dětí, doma málo peněz, škola jí moc nešla (tipla bych si, že má ADHD) a tak ji hned po ZŠ poslalli rodiče makat. Ani učňák jí nedovolili. Přitom je to inteligentní ženská, kdyby dostala šanci, byla by z ní třeba skvělá učitelka v MŠ, zdravotní sestra… jenže údajně „byla blbá“
U svých dětí pak dbala na vzdělání a ty teď jsou na vcelku vysokých pozicích a spokojení. Přitom třeba mého manžela chtěli u zápisu poslat do zvláštní školy, protože byl údajně pomalejší a navíc z dělnické rodiny, takže z něj stejně nikdy nic nebude. No, je ![]()
- Citovat
- Upravit
To nepopírám, ale to nic nehovoří o tom druhém konci Gausse…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
existují a myslím, že žijí tak, jak je tam prezentováno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit