Prášky na prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.9.13 20:26
@Irena Panggrácová píše:
zvětčit prsa určitě ne. jen jsem chtěla je zpevnit nic víc a kamarád mi poradil že jeho sestřenka bere dekolen a že prsa má pevnější po tom dekolenu

No, otázka zní „kdyby to bylo tak jednoduché a dala se prsa zpevnit práškama za několik stovek, podstupovaly by ženy plastické operace za deseti a statisíce v celkové narkóze s vidinou několikatýdenní bolesti?“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.13 08:35

Tak jsem se rozhodla že na to kašlu, nic kupovat nebudu, už jenom to že ty prášky mají vsobě látky který podporují rakovinu prsu, jak tady někdo psal, a vyhazovat peníze nebudu jen tak, to raději koupím něco dětem… takže děkuji všem za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.13 09:07

@Irena Panggrácová, ségra teď zkouší taky něco na prsa. Je to taky prášek, na název si nevzpomenu. Obsahuje jen samé bylinky a na prsa to samozřejmě vliv nemá. Ale o moc se jí zlepšila pleť, kůže po celém těle a vlasy. Je nadšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.9.13 21:00

@KPKristy jak se to jmenuje? To bych taky potřebovala :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 10:50
@KPKristy píše:
@Irena Panggrácová, ségra teď zkouší taky něco na prsa. Je to taky prášek, na název si nevzpomenu. Obsahuje jen samé bylinky a na prsa to samozřejmě vliv nemá. Ale o moc se jí zlepšila pleť, kůže po celém těle a vlasy. Je nadšená :D

fakt a mohla by jsi zistit název a cenu? byla by jsi tak hodná Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.9.13 14:12

@Verca1989 @Irena Panggrácová, takže dneska jsem letecky mluvila se ségrou, na název nedošlo, nicméně říkala, že to obsahuje fytoestrogeny, takže nic moc. Ale to obsahují asi všechny podobný preparáty. Na druhou stranu fytoestrogeny se užívají i jako alternativa hormonů v menopauze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková