Prášky na prsa

28.9.13 10:55

prášky na prsa

Ahoj :mavam: chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti, jestli už někdo používál Dekolen?? Co to obnáší a jestly se nemuže stát že když to prestanu brát že najednou budu mít věšáky, jestli to není navykové… Děkuji za názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
28.9.13 11:01

Hlavně budeš mít věšáky (pokud je už máš) i s Decolenem, protože samozřejmě nefunguje. Mám ho vyzkoušený a nic. Ale dalo se to čekat, sama bych za to peníze nedala, dostala jsem ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.13 11:08

No věšáky nemám nebo málinko mi vysí ale spíš jsou moc měký a chtěla bych je zpevnit, sice cvičim ale to není to co bych chtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
28.9.13 11:33

Zkoušela ho kamarádka, plus i nějaké jiné prášky a efekt to nemělo vůbec žádný. Nevrážela bych do toho peníze, to je můžeš rovnou vyhodit. Menší prsa se trochu dají zpevnit cvičením ale jinak pomůže tak akorát modelace od plastického chirurga, povolenou kůži prostě prášky nevytáhnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
28.9.13 11:51

Prášky na prsa jsou podle mě stejná blbost jak prášky na hubnutí no i když ty na prsa bude větší ;) jedině fakt to cvičení nebo plastika :evil: jsem zvědavá co bude u mě jak přestanu kojit myslím že si je do podprdy budu rolovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.9.13 11:56
@Irena Panggrácová píše:
No věšáky nemám nebo málinko mi vysí ale spíš jsou moc měký a chtěla bych je zpevnit, sice cvičim ale to není to co bych chtěla :nevim:

To, co způsobuje měkkost prsou, je vykojená mléčná žláza, tuk a povolená kůže, tudíž cvičením mnoho nezmůžeš. Ale práškama taky ne, je to blbost a tahák na peníze. Obávám se, že k pevnosti prsou pomůže pouze plastika… Anebo kvalitní spodní prádlo, které způsobí optický klam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.9.13 13:17

@Irena Panggrácová prsa se srovnávají rok po dokojení (nebo porodu) trvá to než se tam zase usadí tuk.

jinak decolen bych neužívala ani kdyby mi za to platili. obsahuje fytoestrogeny, což jsou látky podezřelé, že se spolupodílejí na vzniku rakoviny prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.9.13 13:23

Jestli někdo věří, že nějaké prášky změní tvar prsou, zpevní nebo zvětší, tak by měl jít k doktorovi přes hlavu.

• Citovat
  • Upravit
3429
28.9.13 13:28

@Irena Panggrácová Prášky na zvětšení prsou jsou opravdu blbost, v žádném případě to nefunguje. Ani cvičení ti moc nepomůže, protože prso je tvořené tukem, není tam co zpevňovat. Bohužel jediný zaručený způsob je plastika. Nebo by možná pomohlo trochu přibrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.9.13 14:16
@Z.jev píše:
@Irena Panggrácová Prášky na zvětšení prsou jsou opravdu blbost, v žádném případě to nefunguje. Ani cvičení ti moc nepomůže, protože prso je tvořené tukem, není tam co zpevňovat. Bohužel jediný zaručený způsob je plastika. Nebo by možná pomohlo trochu přibrat

Což by ovšem nebylo moc žádoucí, neboť žena zpravidla přibere naprosto jinde, než tam, kde zrovna chce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.13 17:06
@Z.jev píše:

zvětčit prsa určitě ne. jen jsem chtěla je zpevnit nic víc a kamarád mi poradil že jeho sestřenka bere dekolen a že prsa má pevnější po tom dekolenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
28.9.13 17:08
@KPKristy píše:
Což by ovšem nebylo moc žádoucí, neboť žena zpravidla přibere naprosto jinde, než tam, kde zrovna chce… :mrgreen:

Když přibereš pořádně zaručeně i ty prsa viset nebudou :mrgreen: a budou pěkně naducaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.9.13 18:56
@boball píše:
Když přibereš pořádně zaručeně i ty prsa viset nebudou :mrgreen: a budou pěkně naducaný :lol:

akorát možná budeš mít dvoje až troje pod sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.9.13 19:03
@boball píše:
Když přibereš pořádně zaručeně i ty prsa viset nebudou :mrgreen: a budou pěkně naducaný :lol:

To by bylo pěkně naducaný všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.9.13 20:19
@Irena Panggrácová píše:
zvětčit prsa určitě ne. jen jsem chtěla je zpevnit nic víc a kamarád mi poradil že jeho sestřenka bere dekolen a že prsa má pevnější po tom dekolenu

No vždyť píšu, že tam není co zpevňovat, protože tuk prostě zpevnit nejde. Decolen ti to určitě nezpevní, u kamarádovy sestřenky bych spíš řekla, že přání je otcem myšlenky. Ale klidně si to kup, koneckonců jsou to tvoje (vyhozené) prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková