Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A další blivajz pro hodně lidí - smetanová omáčka ze zelených fazolových lusků. Ale já to miluju. S vařeným vajíčkem a bramborama. Mňam. ![]()
@Máca9312 píše:škoda drahého telecího na guláš.
Holky myslíte, že můžu udělat guláš i z telecího masa?Ve vaření jsem totální začátečník, tak se omlouvám za hloupý dotaz
@marcela74 píše:
A další blivajz pro hodně lidí - smetanová omáčka ze zelených fazolových lusků. Ale já to miluju. S vařeným vajíčkem a bramborama. Mňam.
místo vajíčka kus flákoty a místo brambor knedlík ![]()
@marcela74 píše: škoda drahého telecího na guláš.
to mě napadlo taky, že je to škoda, ale už jsem se bála, že bych byla za rypnu ![]()
@marcela74 píše:
@K-Black
spíš jsme mimo téma
mě to nevadí, to já jsem pořád ![]()
@marcela74 píše: škoda drahého telecího na guláš.
Já dělám řízky z vepřový panenky bo panenka je vječně v akci (pjěkná bjěhna a ne panenka
) a řízky jsou z ní lahodný.
@marcela74 píše:
A další blivajz pro hodně lidí - smetanová omáčka ze zelených fazolových lusků. Ale já to miluju. S vařeným vajíčkem a bramborama. Mňam.
myslíš stručí? bléééé ![]()
@marcela74 píše:
u nás doma se tomu říká prívarok a jíme to ke karbanátkům, s bramborem žádný knédl, žádná omáčka ![]()
Nějakým záhadným způsobem se mi v tlakaci povedlo spálit guláš, černé dno, omáčka taková zauzena. Maso. chuťově naštěstí ok. Je nějaká šance to napravit?
Přijde na to jak moc je to připálené
pokud hodně, tak to bude cítit a bude to hořké
pokud jen tak lehce, tak prostě jen podlít a odvařit a dovařit
Holky, dělala jsem guláš a je prostě asi moc paprikovej.. co se tím dá dělat?
Těžko říct, zkusit ho nastavit? přidat trochu protlaku/kečupu na zjemnění? na slanost platí vyvařit bramboru, která na sebe sůl na nachytá, možná to platí i o paprice..
My vždy doma vaříme buřtguláš podle receptu ze stránky https://mlsnavarecka.cz/…s-s-chlebem/ a vždy si skvěle pochutnáme. Vyjde to na pár korun a máte jídlo pro celou rodinu. Dokonce i dětem to chutná a to už je co říct. Jako levnou variantu jídla pro hodně lidí a nasycení můžeme doporučit. A když buřtguláš nedojíte, váš mazlíček se o to určitě velmi rád postará
.