Pražačky, když jdete ven, dáváte vždy make-up?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
6.2.12 11:20

Já teda docela zírám kolik je tady holek, co neoužívají nic jinýho než krém 8o To fakt jste všechny takový krásky s úžasnou pletí, že chodíte takhle bez ničeho? Já teda nevim, ale nemám v okolí žádnou kamarádku, která by byla s pletí na tom tak, že by nechodila nalíčená včetně make upu. Znám jednu která teda se nelíčí skoro vůbec a taky je to znát teda. Sice má perfektní postavu, ale prostě ten celkovej dojem, působí neupraveně. To je ale mimo téma, tak se omlouvám zakladatelce, jen mě to udivilo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 11:22
tasa píše:
Barusak78 píše:
Já makeup vždy do práce. Jsem bledá a hlavně nemám tak sjednocenou plet a stíny a tužka na oči na mě bez makeupu vypadají divně. Ted co jsem doma tak jsem přešla na tonovací krémy. DM má v té svojí řadě Balea výborný.
Co je to tonovaci krem? Neco jako krem, ale nema kryci funkce makeupu?

Je to krém, ale je „trošku hnědy“ :lol: a nekryje tolik, ale hezky sjednotí a je takový lehčí než makeup. A ten od Balea mi přijde, že i trošku zmatnuje, že se mi kolem oběda neleskne nos jak prasátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
PETRUCHA píše:
Já teda docela zírám kolik je tady holek, co neoužívají nic jinýho než krém 8o To fakt jste všechny takový krásky s úžasnou pletí, že chodíte takhle bez ničeho? Já teda nevim, ale nemám v okolí žádnou kamarádku, která by byla s pletí na tom tak, že by nechodila nalíčená včetně make upu. Znám jednu která teda se nelíčí skoro vůbec a taky je to znát teda. Sice má perfektní postavu, ale prostě ten celkovej dojem, působí neupraveně. To je ale mimo téma, tak se omlouvám zakladatelce, jen mě to udivilo. :oops:

Myslim, ze mam dobrou plet, ale kdybych mela blbou, stejne bych asi chodila bez makeupu. jsem na to lina. Jedinej duvod,proc o tom uvazuju je ten, ze kdyby chozeni bez nej vadilo, ze bych si ho zacala davat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726

Proste bych se premohla, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.12 11:23

Já neříkám, že nepoužívat krémy. To je 100% základ a bez toho opravdu ani ránu! Jistě, že krém je základ. Ano make-up není nutný, pokud má někdo krásnou pleť, od přírody a nepotřebuje zvláštní péči. ale kolik takových lidí je? Navíc krém vyživuje pleť a chrání, ale dostává se do pokožky. Make-up zůstává na ni a večer při odlíčení makeupu stíráš i prach ulpěný na něm. Vůbec se do kontaktu s pokožkou nedostane. A tím chrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.2.12 11:25

No tak mě trvá komplet namalování tak 5 minut, pokud je to všední den. Večer když někam jdu tak max. 15 minut. Já jsme teda všeobcně línej tvor na skoro všechno, ale přece si namalovat ksichtík není zase takovej výkon, to prostě dám. Samozřejmě že ne každej den, když jsme doma s dvěma nemocnýma děckama tak na to prdím. Ale jakmile jdu ven, třeba na nákup tak se prostě namaluju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.2.12 11:25
Black_Orchids píše:
no záleží, kam jdu… jestli někam do centra, k dr. nebo na nákup, tak jo. Když s prckem do parku, tak ne.
no ale tuhle mě balil na procházce jeden chlap, i bez make-upu :mrgreen: :mrgreen: a to jsem si říkala, co na mně vidí… asi charizma :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak já používám kombinaci make-upu a pudru v jednom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 11:32
PETRUCHA píše:
Já teda docela zírám kolik je tady holek, co neoužívají nic jinýho než krém 8o To fakt jste všechny takový krásky s úžasnou pletí, že chodíte takhle bez ničeho? Já teda nevim, ale nemám v okolí žádnou kamarádku, která by byla s pletí na tom tak, že by nechodila nalíčená včetně make upu. Znám jednu která teda se nelíčí skoro vůbec a taky je to znát teda. Sice má perfektní postavu, ale prostě ten celkovej dojem, působí neupraveně. To je ale mimo téma, tak se omlouvám zakladatelce, jen mě to udivilo. :oops:

Já znám docela dost co se nemalují vůbec a vlastne nijak ani nepečují. Jednou za týden namažou krém a ani to kolikrát ne a doma jen jednu vyschlou řasenku používanou jen jednou za rok na ples. Nemyslím, že je to o tak kvalitní pleti jako, že někomu to prostě nepřijde a třeba myslím, že hodně jich třeba ani neumí dobře použít, zvolit dobrou barvu a tak. Nebo jako ztráta času, no. Mě se líbí být upravená a namalovaná jsem trošku hezčí, tak to dělám, no :mrgreen: Stejně jako někomu nevadí chodit doma ve vytahaných teplákách s dírou a triko čím víc X tím líp…a někdo i doma chce mít na sobě triko přiměřené velikosti a tepláky bez vytahaných kolen…každý to má jinak. Já se třeba i na doma trošku voním, někdo ani deodorant nepoužije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
6.2.12 11:33
Barusak78 píše:
PETRUCHA píše:
Já znám docela dost co se nemalují vůbec a vlastne nijak ani nepečují. Jednou za týden namažou krém a ani to kolikrát ne a doma jen jednu vyschlou řasenku používanou jen jednou za rok na ples. Nemyslím, že je to o tak kvalitní pleti jako, že někomu to prostě nepřijde a třeba myslím, že hodně jich třeba ani neumí dobře použít, zvolit dobrou barvu a tak. Nebo jako ztráta času, no. Mě se líbí být upravená a namalovaná jsem trošku hezčí, tak to dělám, no :mrgreen: Stejně jako někomu nevadí chodit doma ve vytahaných teplákách s dírou a triko čím víc X tím líp…a někdo i doma chce mít na sobě triko přiměřené velikosti a tepláky bez vytahaných kolen…každý to má jinak. Já se třeba i na doma trošku voním, někdo ani deodorant nepoužije.

Aspoň někdo se o sebe stará i doma. :D Už jsem si tu připadala jak exot. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 11:34
K-a-č-i-k píše:
Black_Orchids píše:
no záleží, kam jdu… jestli někam do centra, k dr. nebo na nákup, tak jo. Když s prckem do parku, tak ne.
no ale tuhle mě balil na procházce jeden chlap, i bez make-upu :mrgreen: :mrgreen: a to jsem si říkala, co na mně vidí… asi charizma :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jinak já používám kombinaci make-upu a pudru v jednom :palec:

A co máš za značku? A jsi spokojená. Mě hrozně vysušovalo plet právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.2.12 11:38
Veverysek píše:
Barusak78 píše:
PETRUCHA píše:
Aspoň někdo se o sebe stará i doma. :D Už jsem si tu připadala jak exot. :mrgreen:

Teď si připadám trochu jako cuchta, když to tak čtu. Doma chodím čistá, voním se, vlasy si myju denně, tričko převlíkám několikrát za den podle toho, jak mě děti zprasí, tepláky mám bez děr a vytahaných kolen, třeba někam na cvičení mezi lidi bych si je klidně taky vzala… Ale prostě jsem hodně snědá, pleť mám krásně čistou, … tak nepoužívám makeup, jen řasenku.
Ale tedy to skoro vyznívá, že kdo nemá mezi lidi makeup, je cuchta, která o sebe nedbá :nevim:

Mmch, i kdybyste si to o mně myslely, stejně v tom budu pokračovat ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 11:38
Veverysek píše:
Barusak78 píše:
PETRUCHA píše:
Aspoň někdo se o sebe stará i doma. :D Už jsem si tu připadala jak exot. :mrgreen:

Neboj nejsi. :lol: Také se starám. Mě to prostě přijde normální už od mala. Třeba moje mamka je také vždy upravená i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
6.2.12 11:39
PETRUCHA píše:
Já teda docela zírám kolik je tady holek, co neoužívají nic jinýho než krém 8o To fakt jste všechny takový krásky s úžasnou pletí, že chodíte takhle bez ničeho?

To nejsem ani omylem.

Ale nepovažuju to za důležité. Pokud jdu s dětmi do parku, na hřiště nebo do obchodu, tak takovéhle věci fakt neřeším - samozřejmě že nejdu v teplákách ani s neumytou hlavou, ale jestli mám zrovna perfektní pleť, na tom mi život fakt nestojí. Make-up a vůbec dekorativní kosmetiku používám, když jdu někam bez dětí - do práce, na večer, atd. atd., případně když jdu s dětmi na nějakou výjimečnou akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 11:42
bumbinka píše:
Veverysek píše:
Barusak78 píše:
PETRUCHA píše:

Teď si připadám trochu jako cuchta, když to tak čtu. Doma chodím čistá, voním se, vlasy si myju denně, tričko převlíkám několikrát za den podle toho, jak mě děti zprasí, tepláky mám bez děr a vytahaných kolen, třeba někam na cvičení mezi lidi bych si je klidně taky vzala… Ale prostě jsem hodně snědá, pleť mám krásně čistou, … tak nepoužívám makeup, jen řasenku.
Ale tedy to skoro vyznívá, že kdo nemá mezi lidi makeup, je cuchta, která o sebe nedbá :nevim:

Mmch, i kdybyste si to o mně myslely, stejně v tom budu pokračovat ;) :mrgreen:

Jé, to se omlouvám, to tak vůbec nemělo vyznít. Právě naopak. že každý to má jinak a jak jemu vyhovuje. Nejsi žádná cuchta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.2.12 11:42

Barusaku já s to právě myslím taky, že to nebude tou kvaltou pleti , ale spíš leností, nebo někdo prostě nemá potřebu. Jen mě pak zaráží, že tady všichni strašně hlásali jaká je pipka Hanychová, když řekla do televize, že hpodně matek se o sebe nestará a choděj neupravený. Vždyť má evidentně pravdu. Ale nechci nikoho urazit, je to jen můj názor.
Já to taky dělám proto, že vím, že jsme v make upu prostě hezčí, upravená a líbím se nejen manželov, ale samozřejmě i jiným ldem. Mě se taky jedná líp s upravenýma lidma, ať už v práci nebo jen na nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová