Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a dotaz, myslite, ze je nutny si davat makeup, kdyz jdu ven? Ja taky slysela, ze kdyz dam jen krem, ze se na to lepi castecky znecisteni, tak nevim.
Nekdo dava taky pudr, nekdo jen pudr. Nekdo zase, ze pudr ucpava pory, jak fakt nevim.
Me takovyhle veci moc neberou, na druhy strane bych se chtela k pleti trochu hezky chovat, tak poradte.
nejsem Pražačka,ale když jdu ven,tak dávám make-up i pudr. Make-up samotný se po čase dost leskne, ale jinak pleť spíš chrání. Pudr samotný prý ucpává pory.
Když někam jdu, tak se pokaždé namaluju, ale podkladový krém, pudr a make-up nepoužívám mám citlivou plet.
Nejsem z Prahy ![]()
Ale.....dávám pleťový krém, někdy i vyhlazující bázi pod make-up, make-up a na to pudr.
Dávám vždy krém a make-up. V Praze žiju celý život a v životě by mě nenapadlo nad tím takhle uvažovat ![]()
V Praze jsem bydlela 6 let a fakt je ten, že za tu dobu jsem bez pudru a make-upu z bytu nevylezla, teď bydlím druhým rokem na Vysočině a chodím i bez řasenky.. ![]()
Proč je to jen pro pražačky?
. Momentálně se mažu krémem proti mrazu
ale nejsem z prahy, tam se lidi asi malujou jinak
![]()
j.a.n.i1 píše:
Já nedávám nic, ani krém, takže nemám co řešit![]()
taky tak ![]()
taky nejsem Pražačka, ale bez make-upu nevycházím!!! Obličej si namažu krémem, v létě hydratační s ochraným faktorem a v zimě je lepší bez vody (voda na obličeji mrzne a způsobuje popraskání pleti) pak nanáším make-up v létě odlehčenej a v zimě nějakej hustší a přesně chrání pleť, a na něj pudr abych se neleskla
Samozdřejmě na tváře tvářenku … pro zdravý vzhled!!!
Kallkapa píše: nejsem z prahy, tam se lidi asi malujou jinak![]()
Pražáci jsou vůbec celí jiní ![]()
jinak žila jsem v Praze 16 let a malovala jsem se jen příležitostně. Normálně chodim normálně
![]()
Příspěvek upraven 06.02.12 v 10:01
no záleží, kam jdu… jestli někam do centra, k dr. nebo na nákup, tak jo. Když s prckem do parku, tak ne.
no ale tuhle mě balil na procházce jeden chlap, i bez make-upu
a to jsem si říkala, co na mně vidí… asi charizma ![]()
Black_Orchids píše:
no záleží, kam jdu… jestli někam do centra, k dr. nebo na nákup, tak jo. Když s prckem do parku, tak ne.
no ale tuhle mě balil na procházce jeden chlap, i bez make-upu![]()
a to jsem si říkala, co na mně vidí… asi charizma
Já teda Pražačka jsem, ale kdybych bydlela jinde, budu dělat to samé - zajímavá úvaha, řešit to podle místa bydliště
![]()
Make-up používám jenom když jdu někam bez dětí (pak i s podkladovým krémem a pudrem) - jinak jen tónovací krém.
Celý těhotenství jsem se nemalovala, make-up jsem měla na sobě jednou za život. Po těhu se zas malovat začnu, půjdu-li dál než před barák, ale make-up, ten tedy nee… Nadělá to víc škody než užitku, radši jen stíny, řasenku, zdravíčka..