Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Kdybych měla normální dítě, tak si to užiju skvěle a hlavně u dítěte, kterému je 10. Bohužel u dítěte, co má poruchy, je to horší a ano, někdy to bude i o přežití.
@unuděná píše: Více
Nemobilní babička nezvládá to, že má dítě poruchu a dost spolu naráží.
On si hraje, ale je u toho hlasitý a potřebuje co 5 minut mi něco sdělit, ukázat, samozřejmě je to lepší, než to bylo. Ale vedle toho jsou výlevy, rev, scény, ubližování si.
Autista známých na tábor každé léto chodí. Vybírají ty, které jsou středem zájmů dítěte (koně, zvířata, vesmír atd.). Chodí jen na příměstské tábory. To je bez problémů. Pobytový by dítě nedalo. Jinak vím, že tráví léto na zahradě. Tu si koupili k bytu. A u rodiny různě. Jezdí na výlety.
Za mě je to sobecký. Ale když vám to tak vyhovuje? A kór když jste odkázaný sami na sebe ![]()
Bože, hrdinný anonym se dvěmi hlídacími babičkami za zadkem
![]()
Mám normální dítě, čas s ním si užívám, ale chápu že s nestandardním dítětem to taková pohoda nebude. Na hrdinku prď.
Jsi úplně vedle, jen mi přijdeš hrozně neempatická a nemám ráda anonymy, kteří se stydí za své názory a anonym zneužívají k provokaci ![]()
@Serpentini píše: Více
Tak tu komentuj pod svým pravým jménem, když nemáš ráda anonymy ![]()
Neempatická a navíc hloupá. Se pod to svoje blitíčko podepiš, srabe. Jinak porusujes pravidla webu.
Hloupá si ty, si naprosto stejně anonymní jako já, protože vystupujes pod nikem a ne vlastním jménem, které by umožnilo tě identifikovat.
Pravidla webu porušujes taky, protože srab je nadávky.
A svým blitičkem tady empaticky akorát tak plevelis diskuzí, protože jsi egoista a místo k tématu musíš zbytečně komentovat anonym.
Tak jsem se podepsala, jaky v tom teď vidíš rozdíl v tom, co jsem napsala?
Mělo to patřit k tomuto příspěvku, cituji než důležitě přepíšeš toho sraba.
@Alexandria Nixia píše: Více
U nás je to podobné. Babička rychle zavětřila, že je syn hyperaktivní, takže řekne, že by ho nezvládla a je vymalováno. A to je syn tvárný a nechá se rád zabavit. Pokud babička „hlídá“, tak to ve skutečnosti znamená pohrát si hodinku a konec. Na všechno chce asistenci rodičů, takže to pro nás žádná velká pomoc není.
Ono to je s babičkou u nás náročné, chtěla by hlídat, ale končí to často tím, že syn jde do afektu a ona mu vykládá, jak je hrozný.
Dovolenou si bere na společnou dovolenou.