Přecenila jsem tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
poletucha poletava
29.4.11 16:07
Peettrraa píše:
Zuzko, to teda nejsi. Až teď lituju toho, že sjem si tenkrát nepostavila hlavu a nešli jsem byslet jinam. To jsme si mysleli z hlediska úspor, že to bude lepší. Ale zase teď si říkám, čert vem prachy, hlavně mít klid. Jenže te´d jsme už do přestavby vrazili kolem 250tis. tak je to zase škoda, když tu máme vše nové. ale třeba na to stejně nekdy ještě dojde.

no to je prave ono taky prave jsme dali hodne do toho tomku a jen tak ho opustit ani nahodou ale ja si myslim ze tchyne cceka kolik toho jeste vydrzim zacina tak nenapadne a bude se to stupnovat no budu se snazit tole resit v pohode ale nevim ja jsem cholerik

• Citovat
  • Upravit
J.B.10
29.4.11 19:06

Ahoj,no ja bych to takhle nenechala teda.Manzela jsem si taky musela prevychovat,protoze byl vychovany v domneni,ze prvni v jeho zivote je matka!pak otec a sourozenci a az potom nekde jeho rodina.Bydleli jsme u nich,hadky na dennim poradku,manzel pak stal na me strane a to mu bylo vycitano jeste vic,ze nedrzi pri mame,ale pri me a tchyne me za to,ze jsem ji takhle prebrala synacka jeste vic nenavidela.Vydrzela jsem to dlouho,pak doslo jednou k tak ostre hadce,ze jsem ji i manzela poslala do prdele,at si tam zijou spolu,at si ho tchyne nastehuje treba do postele!Vseho samozrejme litovala,brecela,jak toho lituje,at se nastehuju zpatky,no predvadela divadlo.Nebyla jsem s manzelem pres rok,pak jsem dostala od mesta byt a jednoho dne mi prisla zase rozdavat rozumy.Tak jsem otevrela dvere a vyhodila jsem ji z bytu!Nesli jsme tam s manzelem necely tyden a pak prisla sama,jakoby nic a od te doby mam svatej klid!!!Od te doby muzu rict,co jsem s ni vyrazila ty dvere,ze je zlata!

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
29.4.11 20:04
J.B.10 píše:
Ahoj,no ja bych to takhle nenechala teda.Manzela jsem si taky musela prevychovat,protoze byl vychovany v domneni,ze prvni v jeho zivote je matka!pak otec a sourozenci a az potom nekde jeho rodina.Bydleli jsme u nich,hadky na dennim poradku,manzel pak stal na me strane a to mu bylo vycitano jeste vic,ze nedrzi pri mame,ale pri me a tchyne me za to,ze jsem ji takhle prebrala synacka jeste vic nenavidela.Vydrzela jsem to dlouho,pak doslo jednou k tak ostre hadce,ze jsem ji i manzela poslala do prdele,at si tam zijou spolu,at si ho tchyne nastehuje treba do postele!Vseho samozrejme litovala,brecela,jak toho lituje,at se nastehuju zpatky,no predvadela divadlo.Nebyla jsem s manzelem pres rok,pak jsem dostala od mesta byt a jednoho dne mi prisla zase rozdavat rozumy.Tak jsem otevrela dvere a vyhodila jsem ji z bytu!Nesli jsme tam s manzelem necely tyden a pak prisla sama,jakoby nic a od te doby mam svatej klid!!!Od te doby muzu rict,co jsem s ni vyrazila ty dvere,ze je zlata!

ty blaho tak to mas muj obdiv nevim co mam delat bud po dobrem nebo po zlem nevim no

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
29.4.11 20:31

Zuzko,
vypadas podle fotky hodne mlade a podle toho s tebou tchyne asi taky jedna a jak sama pises - zacina potichoucku a polehoucku.

doporucuji vsem videt film Tchyne a uzeny, kdy zarliva baba jedinacku rozestvala novomanzele a jemu nastehovala do postele pomocnici z domacnosti, aby ta ji potom z vlastniho baraku vyhodila do domova duchodcu…

nechci ti nijak radit, ale doporucuju se ohradit a nastavit mantinely co nejdriv - jednak kvuli tobe - vim o cem mluvim - ja pri spolecnem bydleni mela averzi uz jen na tchynin pozdrav :roll: ale hlavne kvuli male - ono to zacne blbyma kecama, ze kdyz budes mit doma bordel, tak ti ji vezme - tohle rict mne, tak ji ukazu dvere a stejne ti bude porad skryte naznacovano, ze ona je tam panem a doma a ty musis poslouchat a drzet usta a krok a byt dobra tak maximalne za inkubator 8-o nebo na uklizeni…

takze s babou razne promluvit, v klidu, bez scen a hlavne v pritomnosti dedka nebo manzela, aby to neprekroutila a nepouzila jeste proti tobe.

• Citovat
  • Upravit
7182
29.4.11 21:44
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Raduš.ka44 píše:
Prosím tě, proč pereš i čistý, vypraný prádlo, to mě zajímá? 8-o
NO JA JSEM UZ TAKHLE NAUCENA Z DOMU VIS proste to tak mam ale nez ze peru uplne vse jen to co proste dloho lezi ve srini

Áha.. Tak si pořiď vakuové pytle a to, co normálně dlouho leží ve skříni netknuté, pak nemusíš zbytečně prát.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
29.4.11 23:54
Raduš.ka44 píše:
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Raduš.ka44 píše:
Prosím tě, proč pereš i čistý, vypraný prádlo, to mě zajímá? 8-o
NO JA JSEM UZ TAKHLE NAUCENA Z DOMU VIS proste to tak mam ale nez ze peru uplne vse jen to co proste dloho lezi ve srini
Áha.. Tak si pořiď vakuové pytle a to, co normálně dlouho leží ve skříni netknuté, pak nemusíš zbytečně prát.. :palec:

no to me nenapadlo dik za radu hned zejtra naklusu do ramu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
29.4.11 23:59
Hanka1 píše:
Zuzko,
vypadas podle fotky hodne mlade a podle toho s tebou tchyne asi taky jedna a jak sama pises - zacina potichoucku a polehoucku.

doporucuji vsem videt film Tchyne a uzeny, kdy zarliva baba jedinacku rozestvala novomanzele a jemu nastehovala do postele pomocnici z domacnosti, aby ta ji potom z vlastniho baraku vyhodila do domova duchodcu…

nechci ti nijak radit, ale doporucuju se ohradit a nastavit mantinely co nejdriv - jednak kvuli tobe - vim o cem mluvim - ja pri spolecnem bydleni mela averzi uz jen na tchynin pozdrav :roll: ale hlavne kvuli male - ono to zacne blbyma kecama, ze kdyz budes mit doma bordel, tak ti ji vezme - tohle rict mne, tak ji ukazu dvere a stejne ti bude porad skryte naznacovano, ze ona je tam panem a doma a ty musis poslouchat a drzet usta a krok a byt dobra tak maximalne za inkubator 8-o nebo na uklizeni…

takze s babou razne promluvit, v klidu, bez scen a hlavne v pritomnosti dedka nebo manzela, aby to neprekroutila a nepouzila jeste proti tobe.
no asi si sni musim pormluvit protoze tohle uz prechazi vsechny meze je mi 22 ale tohle prece vubec nehraje zadnou roli jako jak si tohle muze dovolit jak ji mam slusne vysvetlit ze kdyz si tohle nechava libit jeji syn to je jeho vec ale ja si do zivota od ni kecat rozohdne nenecham ale cekala jsem ohle ze to prijde drive nebo pozdeji no pred jejim manzelem tohle resit nebudu protoze pred nim je dulezita jak prdel protoze kdyz tam jeji manzel neni tak vyskakuje a kdyz je dom tak drzi hubu a krok ale co se tyka meho problemu tak by si asi vyskakovala poradne pred pritelem tohle to resit no myslim ze by byla schopna ho poradne servat a on si tohle necha libit od ni proste nevim jak na to mam jit asi tak
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.4.11 10:32

Zuzko,
prave ze vek v tomto pripade hraje roli hodne - s tvym pritelem jedna jako s malym harantem a casem stejne bude jednat i s tebou…pokud se teda nechas.
Takze doporucuju co nejdriv a razne stanovit hranice.

Mimochodem obdivuji vsechny co se dobrovolne sestehuji s tchany - ja bych radsi platila najem nekomu cizimu nez bydlet s tchyni…a investovat do ciziho baraku svoje prachy - no to ani nahodou…

Hanka

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
30.4.11 10:43
Hanka1 píše:
Zuzko,
prave ze vek v tomto pripade hraje roli hodne - s tvym pritelem jedna jako s malym harantem a casem stejne bude jednat i s tebou…pokud se teda nechas.
Takze doporucuju co nejdriv a razne stanovit hranice.

Mimochodem obdivuji vsechny co se dobrovolne sestehuji s tchany - ja bych radsi platila najem nekomu cizimu nez bydlet s tchyni…a investovat do ciziho baraku svoje prachy - no to ani nahodou…

Hanka

no mi nebydlime primo sni ona bydli vedle v baraku ale i tak je to jako by bydlela u nas no ja uz jsem tak trosku koukala po bytech pocitam ze pristi rok uz tu nebudem

• Citovat
  • Upravit
1452
30.4.11 10:56

zuzko, hlavně neodkládej ten rozhovor, řeš to zavčasu, a jestli je podělaná z manžela, tak jí to vytmav klidně před ním a i před tvým manželem. Že si tvůj manžel nechá od ní s.át na hlavu ještě neznamená že ty musíš taky!!! Jednej rychle, jinak to bude horší a horší. Nemá cenu to v sobě dusit dlouhý čas a pak najednou vybuchnout, tam už často není cesta zpátky. Nešlo by, aby sis promluvila o tom osamotě i s tchánem? Problém je i vtom že se vídáte každý den, pak má pocit že může do všeho kecat.
Na vašem místě bych příště odjela ke svým rodičům bez toho, abych to tchánovcům složitě vysvětlovala. Prostě jsme se rozhodli, jedem, nashle, uvidíme se za 3 dny.
Mně jednou tak vytočila tchýně, že se mi vyhýbala týden, pak čuměla, když přišla na kafe a byla u nás moje mamka která za mnou jela 300km. Prý proč jsi mi zatajila, že tu máš mamku..Já ji říkám, však je to moje mamka přišla za mnou, proč bych to měla hlásit:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
30.4.11 12:55
burgundy píše:
zuzko, hlavně neodkládej ten rozhovor, řeš to zavčasu, a jestli je podělaná z manžela, tak jí to vytmav klidně před ním a i před tvým manželem. Že si tvůj manžel nechá od ní s.át na hlavu ještě neznamená že ty musíš taky!!! Jednej rychle, jinak to bude horší a horší. Nemá cenu to v sobě dusit dlouhý čas a pak najednou vybuchnout, tam už často není cesta zpátky. Nešlo by, aby sis promluvila o tom osamotě i s tchánem? Problém je i vtom že se vídáte každý den, pak má pocit že může do všeho kecat.
Na vašem místě bych příště odjela ke svým rodičům bez toho, abych to tchánovcům složitě vysvětlovala. Prostě jsme se rozhodli, jedem, nashle, uvidíme se za 3 dny.
Mně jednou tak vytočila tchýně, že se mi vyhýbala týden, pak čuměla, když přišla na kafe a byla u nás moje mamka která za mnou jela 300km. Prý proč jsi mi zatajila, že tu máš mamku..Já ji říkám, však je to moje mamka přišla za mnou, proč bych to měla hlásit:mrgreen:

no to je praavda asi si sni dneska promluvim mame tady puot tak jak budu mit cas a ona tam bude tak se sni pujdu projit a slusne ji to vysvetlit no to ona zase porad tika kdy prijede moje mamka ke me porad se me na to pta dokola porad se me pta nebo pritele ze jestli mi uz prisli penize a podobne proste se sere do veci po cem ji je uplne hovno

• Citovat
  • Upravit
8911
3.5.11 16:55

Zuzko, 100% souhlasím s Hankou1! Věk v tom určitě hraje roli - prostě s tebou jedná jako s malou holkou.

A ty sama píšeš, že jsi cholerik, ale na druhou stranu se neozveš hned, zavčasu a v klidu.

Ukaž jí, že nejsi malá holka! Ukaž jí, že umíš řešit problémy dospěle! Mluv s ní hned, po dobrém, ale jasně a pevně (bez emotivních výlevů). Nastav mantinely, slušně se ohraď vůči jednání, které se ti nelíbí, pomlouvání přes partnera netoleruj, řekni jí, že o tom víš a že pokud něco vůči tobě má, tak ať ti to řekne do očí.

Nechovej se jako malá/nedospělá holka a pak i ona se tak nebude chovat k tobě. Resp. jasně ji ukaž že jsi dospělá a přinuť ji, aby tě respektovala!. Určitě to zvládneš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
3.5.11 18:38
Wiolla píše:
Zuzko, 100% souhlasím s Hankou1! Věk v tom určitě hraje roli - prostě s tebou jedná jako s malou holkou.

A ty sama píšeš, že jsi cholerik, ale na druhou stranu se neozveš hned, zavčasu a v klidu.

Ukaž jí, že nejsi malá holka! Ukaž jí, že umíš řešit problémy dospěle! Mluv s ní hned, po dobrém, ale jasně a pevně (bez emotivních výlevů). Nastav mantinely, slušně se ohraď vůči jednání, které se ti nelíbí, pomlouvání přes partnera netoleruj, řekni jí, že o tom víš a že pokud něco vůči tobě má, tak ať ti to řekne do očí.

Nechovej se jako malá/nedospělá holka a pak i ona se tak nebude chovat k tobě. Resp. jasně ji ukaž že jsi dospělá a přinuť ji, aby tě respektovala!. Určitě to zvládneš! :palec:

ahoj,dneska jsem si sní pohovořila, protože měla zase problé . tak jsem za ní šla slušne jí to vysětlila.a co mi odpověděla že už se to nestane a podobně.jenze asi před hodinou zase příteli cosi říkala, a ten jí řekl že to nemá řikat mu ale mě. a taky jí řekl že uý toho má dost a tak se urazila a odešla. No tak nevím co mám dělat, protože už se ani semnou nebaví

• Citovat
  • Upravit
1452
3.5.11 18:51

super, to nevadí že se urazila,ona se zas odrazí..konečně si to řekla, a vidí, že přítel stojí při tobě, to jí štve z toho nejvíc 8-) jo a jak tu někdo doporučoval film Tchyně a uzený, tak si to stáhni z netu,fakt se s přítelem pobavíte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.5.11 19:11

Už jsem si začínala připadat divně, že to nedělám, že jsme prase.....
Ale omlouvám se, to je mimo téma.....

Zakladatelce radím, aby si to s tchýní vyjasnila slušně a hned

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová