Přechod na DVB - T

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64933
2.12.19 20:21

@Komsomol to netuším já ani manžel, jestli to má nějaké T2. Pochybuju, kupovali jsme to v době, kdy se o tom ani nemluvilo o nějakém přechodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
2.12.19 20:22

Jinak stačí, aby byl na jednom programu biatlon, na druhém skkoky a je to dilema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
2.12.19 21:09

No. Tak bud si koupit krabicku, co ti udela dvbt 2 nebo si platit tu cca 100 Kc mesicne a budes mit internet. televizi i na ty stary telce. Resp. budes tam mit stejny programy jako na hlavni telce, ale budou fungovat nezavisle na sobe. Chapes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
2.12.19 22:55

Nechápu. Já na té televizi už mám programy přes i nternetoveho poskytovatele, za peníze. Nehodlám do toho investovat další paušál. Navic ani nevím, jestli jdou dva takoví poskytovatele do jedné televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
2.12.19 23:02

Pockej. Ja myslela, ze mate dve. Jednu na internet. televizi a druhou na klasickou antenu.
Tak rikam, ze oni ti udelaji i na tu starou. Odpojis antenu a pojedes pres internet. Jen dokoupis set-top-box.

Jinak kdyz mas pres internet, nemusis resit dvbt 2.
A jestli do ty stary nechces platit, tak dokoupis jen krabicku za cca 500 Kc a pojedes dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 13:19
@TopSecret píše:
No. Tak bud si koupit krabicku, co ti udela dvbt 2 nebo si platit tu cca 100 Kc mesicne a budes mit internet. televizi i na ty stary telce. Resp. budes tam mit stejny programy jako na hlavni telce, ale budou fungovat nezavisle na sobe. Chapes?

Ne z toho popisu to fakt nechapu? Krabicka predpokladam je tuner t2 a k cemu internet a stovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 13:21
@vokishka píše:
Jinak stačí, aby byl na jednom programu biatlon, na druhém skkoky a je to dilema :mrgreen:

To je takovy dilema, ze bych nekoukal ani na jedno. Na biatlon jen kdyz jede Wiererova nebo Vittozziova. Jinak je to nuda. Skoda ze nejezdi v plavkach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 13:22
@TopSecret píše:
Pockej. Ja myslela, ze mate dve. Jednu na internet. televizi a druhou na klasickou antenu.
Tak rikam, ze oni ti udelaji i na tu starou. Odpojis antenu a pojedes pres internet. Jen dokoupis set-top-box.Jinak kdyz mas pres internet, nemusis resit dvbt 2.
A jestli do ty stary nechces platit, tak dokoupis jen krabicku za cca 500 Kc a pojedes dal

Tady se ale bavime uplne o necem jinem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 13:25

Shrnul bych to asi takhle.

Musis si koupit ST box pro tv abys mohla chytat T2 z tv propojis kabel do pc a melo by to normalne bezet, ale fakt nevim co tam mas za tv kartu. A dale si koupit jeden ST box na druhy prijem abys mela obraz v obraze.

Nebo si koupit novou tv a nemusis resit tyhle veci okolo. Zalezi jakou tv bys nahrazovala. Jestli to ma smysl z pohledu financi nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
3.12.19 13:40
@Komsomol píše:
Shrnul bych to asi takhle.

Musis si koupit ST box pro tv abys mohla chytat T2 z tv propojis kabel do pc a melo by to normalne bezet, ale fakt nevim co tam mas za tv kartu. A dale si koupit jeden ST box na druhy prijem abys mela obraz v obraze.

Nebo si koupit novou tv a nemusis resit tyhle veci okolo. Zalezi jakou tv bys nahrazovala. Jestli to ma smysl z pohledu financi nebo ne

Vzdyt sem to psala. Musi si koupit set-top-box s DVBT2.
Pak sem psala, ze si muze tu internet. televizi dat i do te druhe, stare. Za tu cca 100 Kc mesicne.
Nevim, co je na tom k nepochopeni. :nevim:

A nechapu, proc mas v PC TV kartu, kdyz internetovou televizi muzes sledovat i v PC @vokishka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 13:45
@TopSecret píše:
Vzdyt sem to psala. Musi si koupit set-top-box s DVBT2.
Pak sem psala, ze si muze tu internet. televizi dat i do te druhe, stare. Za tu cca 100 Kc mesicne.
Nevim, co je na tom k nepochopeni. :nevim:A nechapu, proc mas v PC TV kartu, kdyz internetovou televizi muzes sledovat i v PC @vokishka

Jenze ona si musi koupit dva ty ST boxy a jeste poresit tv kartu. Jednodussi je koupit novou telku a tuhle strelit. Vyjde to cca na stejny penize.

Do jake druhe tv do riti? :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
3.12.19 14:23

@TopSecret psala jsem, že mám v počítači dvě televize. Jak ti internetovou, tak kartu. Oboje běžné používám naráz. A když už teda druhá televize, tak tu máme. Je se set top boxem, taky přes internetové ho poskytovatele. Nesnáším tyhle změny, sama komplikace. Jsme na optickém kabelu, obraz pěkný, nic nového nechci a nepotrebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 14:27
@vokishka píše:
@TopSecret psala jsem, že mám v počítači dvě televize. Jak ti internetovou, tak kartu. Oboje běžné používám naráz. A když už teda druhá televize, tak tu máme. Je se set top boxem, taky přes internetové ho poskytovatele. Nesnáším tyhle změny, sama komplikace. Jsme na optickém kabelu, obraz pěkný, nic nového nechci a nepotrebuju :lol:

Takze to vyresis dvema krabickama nebo novou televizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
3.12.19 15:07
@Komsomol píše:
Takze to vyresis dvema krabickama nebo novou televizi?

Nevím. Proto se ptám na rady. Já se trochu bojím, že do té telky nic už nenacpeme, že tam je zdířka jen pro tu anténu a nic navíc. On je to fakt starý typ, nedá se tam dát ani fleška, nic takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.12.19 16:06
@vokishka píše:
Nevím. Proto se ptám na rady. Já se trochu bojím, že do té telky nic už nenacpeme, že tam je zdířka jen pro tu anténu a nic navíc. On je to fakt starý typ, nedá se tam dát ani fleška, nic takového.

Tak kup telku a nemusis mit ST boxy. Zalezi co taky ocekavas od tv. Jestli ti staci nejaka obycejna, tak bych asi poridil rovnou tv misto krabicek. Pocitej, ze za jednu krabicku ten litr das urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák