Přecpávání novorozence MM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
17.10.15 02:16

@Ariadne : jeste jedna vec - ja bych se vykaslala na odkrkavani, hlavne treba v noci…podle mych zkusenosti to nema vliv vubec na nic, ani na bliti, ani na prdeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.10.15 03:23
@beruska9 píše:
@Ariadne : jeste jedna vec - ja bych se vykaslala na odkrkavani, hlavne treba v noci…podle mych zkusenosti to nema vliv vubec na nic, ani na bliti, ani na prdeni

To jsem si myslela taky, dokud jsem nenafasovala naší slečnu. Neodkrknutou ji tlacino břicho a místo spaní by řvala do dalšího kojeni.

@ZemanovaK Dávat miminu preslazenej granulovanej hnus, co nemá s čajem nic společného? UM na noc a svoje prso odsávat? Good luck at prezijete prvni rustovy spurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.10.15 08:44

@Svistice : tak kdyz rve tak jo…ale zakladatelka psala, ze usne a tim odkrkavanim se budi…takze za me - kdyz v noci usne, nechavam spat, kdyz je neklidny, davam odkrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.10.15 08:53

Taky jsem si vzpomela, ze se mi osvedcilo v te dobe kojit v pololeze tak, ze byl prcek jakoby na me na brisku - kolikrat jak se odpojil od prsa tak si rovnou odkrknul a mezitim si poprdel…vse v jednom :mrgreen: A jak mu to neteklo uplne samo do pusy, spis musel opravdu tahat proti gravitaci, tak se podle me mene precpaval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.10.15 09:13

@tatranka1 Zakladatelka je nastesti zkušená matka kojicka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
17.10.15 13:25

Stiham jen docitat :lol: um mu davat nebudu, na to jsem zaprisahla kojicka fanaticka :mrgreen:

Ted po o vzal na milost dudlik, perinku a houpu s bilym sumem, at zije Karp. :palec:

Zkusim kojim min po tech 2h.

• Citovat
  • Upravit
706
17.10.15 21:15

Heh, náš prcek do půl roka svou váhu ztrojnásobí :D No měl jen 2 kg (narodil se předčasně), tak to dohání. Dle grafů je stejně ve spodní části, takže není vůbec přepapaný. Jinak včera jsem byla s malým na návštěvě u miminka, které se narodilo v termínu, kdy se měl náš malý narodit a už vypadají stejně velký. Kojení je fakt zázračné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
17.10.15 22:31
@Dojcanis píše:
@Ariadne jn dotazek, kolik vazila pri porodu a kolik ma ted? :) jen me zajima, jestli takhle moc papeme jen my nebo ne :lol:

měl 3,5. ted má už přes 4,5

• Citovat
  • Upravit
15995
17.10.15 23:57

@martja_sgcz : muj nejspis taky, porodni vaha 2.38kg, dvojnasobek mel uz nekdy mezi druhym a tretim mesicem :mrgreen: Ono urcite zalezi na porodni vaze atd, schvalne jsem zkoumala percentilove grafy, me to zajimalo :mrgreen: a vypada to, ze u kluku je ten dvojnasobek „normalni“ urcite drive, nekde mezi 4. a 5. mesicem nejpozdeji, na holcici jsem nekoukala, ty pry obecne nabiraji pomaleji…takze ten pul rok je asi takova vseobecna horni hranice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
18.10.15 00:16

Nase tretatko se narodilo 3,4 kg a ve trech měsících mel 7,5 kg. Dr se smála, ze je obrik, ale o tom, ze bych ho mela (chudaka :lol: ) omezovat, nepadlo ani slovo. Jen nekojici švagrova se me ptala, proč ho nesidim vodou :roll:
Nekdy basti častěji, jindy si pospi, ale dávám, kdyz chce ;)
Dudla nechce, věcně ma v pusine narvany pěsti, palce zatim neobjevil :mrgreen:
Takze dudlikovy ditko závidím a preji klidne noci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí