Obecní byt v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.18 14:27

Praha 14 - byvalo to formou loterie, najemne nijak vysoke, ale pri splneni podminek celkem sance byla. Ale stav tech bytu vetsinou hruzostrasny.
Bechovice - vyberko obalkovou metodou, maji byty i v novostavbach, zajem nijak obri, cca 3-4 zajemci na jeden byt. Nekdy jeden. Minimum 100kc/m2. Ale ted uz chteji tusim I kauci.
Totez Praha Dubec, ale tam je bytu velmi malo a najemne trzni.
Praha 15 jich ma celkem dost, ale musis tam mit trvale.
Kdysi jsem chtela na Stodulky, tam to byvalo celkem realne.

• Citovat
  • Upravit
4367
27.2.18 16:42

Vyhráli jsme na P15 na podzim obálkovou metodou.
Podmínky: min. 12 m trv. pobyt na MČ P15, potvrzení o bezdlužnosti k MČ P15, potvrzení, že nevlastníme žádnou nemovitost, složení dvou nájmů jako kauce. Poté dokládáte, že váš průměrný příjem činí min dvojnásobek nájmu nebo 1,5 násobek v případě manželů za posledních 12 měsíců.
Na každý byt se hlásilo 6-15 lidí. Jedna paní před námi vyhrála po 3. letech zkoušení a my napoprvé. Což jsem uvěřila až když mi předali klíče-fakt klika.
Cena je přes 90/m2 + služby cca 1000/osoba. Plus elektřina samozřejmě.
Tato mč vždy vyvěšuje výběrové řízení na netu a vývěsní desce a je tam asi 14-21 dní lhůta na dodání všech razítek a potvrzení a složení kauce na jejich účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.2.18 19:49

Kamaradka uci na Praze 6, zazadala v kvetnu a od zari bydli v 1+1, krasny, nove zrekonstruovany bytecek. Plati najemne za metr, 100 Kc, byt ma cca 48 m ctv. +energie. Znami pracuji pod magistratem, cekali asi 8 mesicu, maji take krasny zrekonstruovany byt, Cerny Most, cena za metr asi jen 65 Kc, je to 2kk, nevim, jak velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný