Předem vybraný rodičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@anickadomnik hloupost, na pracáku může odmítnout dvě práce, pokud odmítne 3., vyřádí ji z evidence…pokud nemá pro dítě hlídání, těžko může pracovat, nikdo ji nemůže nutit…navíc, kdo zaměstná matku s malým dítětem???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Umíte číst? Zakladatelka je na rizikovém těhotenství/dalším/ a nemůže nastoupit do práce. Takže ji UP bude asi těžko něco nabízet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 některé asi číst meumí, to je normálka
hlavně ji hned pořádně zdupat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikoleta84 píše:
@anickadomnik hloupost, na pracáku může odmítnout dvě práce, pokud odmítne 3., vyřádí ji z evidence…pokud nemá pro dítě hlídání, těžko může pracovat, nikdo ji nemůže nutit…navíc, kdo zaměstná matku s malým dítětem???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikoleta84 píše:
pouze říkám že pokud se jde někdo nahlásit na úp tak podepisuje papír že do práce nastoupit může
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 píše:
Umíte číst? Zakladatelka je na rizikovém těhotenství/dalším/ a nemůže nastoupit do práce. Takže ji UP bude asi těžko něco nabízet
Ja bych řekla, že jsou to dvě tazatelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 píše:
Umíte číst? Zakladatelka je na rizikovém těhotenství/dalším/ a nemůže nastoupit do práce. Takže ji UP bude asi těžko něco nabízet
Zakladatelka není na rizikovém, to byl druhý anonym - někdo jiný, kdo jen psal, že má taky vybraný rodičák dříve, ale jen o 2 měsíce
- Citovat
- Upravit
@mag tak nevím, jakto, že mě to na ÚP takhle řekli?
Každopádně ji nic nenabídnou, úřednice tam ani nemají možnost někomu hledat job, protože nemají z čeho vybírat, už neplati povinnost, že firmy musí nabídky práce dávat na ÚP. Já hledala práci dlouho a nakonec jsem našla sama, pracák mi nabídl tak dvě pozice za 10 měsičně a to jsem odmítla a nevyhodili mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikoleta84 píše:
@blecha72 chřipka týden, za to blbost je nekonečná že
Už teď máš od adminů podmínku, na to nezapomeň. Vypadá to na další uzamčenou diskuzi kvůli tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. no s tou diskuzí jste mě trochu nakrkly, sotva tu chvíli nejsem tak se hned nemám kam vrátit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik No to si vyřiď s inženýrkou, ta kam přijde, tak dští zlobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit