Předem vybraný rodičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hanka.br. já jsem tady začala vyrypovat?? Se vzpamatuj a bav se k tématu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. vidíš a z toho to vzniká pak si nemaj lidi o inženýrech myslet, že jsou to blbci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to tu je zas za melu? uživatelku neznám sice, ale nějak nechápu vaše komentáře? Však nic špatného nenapsala než jste se do ní nahrnuly ještě ke všemu úplně mimo téma diskuse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik není čas teď strašit v každé diskusi… ale to stále nemění nic na tom, že se tady na ní sypete jak slepice po flusu když zde nic špatného nenapsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik hele odkecáváte se tady jen vy, jen tak dál a myslím, že v pravidlech je i to, že se má diskutovat k tématu, takže bacha na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikoleta84 píše:
@hanka.br. já jsem tady začala vyrypovat?? Se vzpamatuj a bav se k tématu
Píšete nesmysly o tématu. Anonymní, která se ptá, není těhotná, jen jí končí rodičovský příspěvek 5 měsíců před 3. narozeninami dítěte- viz úvodní dotaz. Pak se ozvala 2. anomyní, která má situaci poněkud odlišnou s tím, že přemýšlí. Vy jste je zmotala dohoromady, poskytujete informace irelevantní a znovu jako u předešlých diskuzí urážíte všechny kolem sebe. Ano, brzy nastane stav, kdy všichni z vašich diskuzí zmizí (jak si přejete) a po dobu nemoci si budete povídat sama se sebou. To pak ale nenasbíráte dostatek materiálu ke své diplomové práci a titul magistra se oddálí. Myslete především na své zdraví a zdar své vědecké činnosti.
Příspěvek upraven 01.07.14 v 13:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 děkuji za zastání, s některými uživatelkami jsem se dost tvrdě neshodla v jednom tématu, které pak bylo néé kvůli mě, ale kvůli všem uzamčeno a od té doby at napíšu kamkoliv cokoliv, tak do mě šijí, takže asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
@anickadomnik není čas teď strašit v každé diskusi… ale to stále nemění nic na tom, že se tady na ní sypete jak slepice po flusu když zde nic špatného nenapsala
Píše nesmysly, mimo téma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 to víš, už dva dny prudí a ráno nám kvůli ní zamkli diskuzi, ok sem to asi nepatří, ale už několik lidí jí hlásilo pro její vulgární útoky a admin reagoval napomenutím, nedivím se že ne všem je to po chuti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit