Předem vybraný rodičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nebudeš dostávat nic… ani z úřadu.. měla jsi si to spočítat dopředu kolik měsíčně brát aby to ti vyšlo do tří let věku dítěte… tohle vážně nepochopím
na co jsi jako myslela když jsis to vypisovala? jooo teď budu mít víc a tamtěch 5 měsíců se půjdeme pást nebo to nějak uděláme?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
Nebudeš dostávat nic… ani z úřadu.. měla jsi si to spočítat dopředu kolik měsíčně brát aby to ti vyšlo do tří let věku dítěte… tohle vážně nepochopímna co jsi jako myslela když jsis to vypisovala? jooo teď budu mít víc a tamtěch 5 měsíců se půjdeme pást nebo to nějak uděláme?
![]()
Klid matko, dychej
nekteri proste nepremysli, bud rada, ze bejsi v te skupine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
Nebudeš dostávat nic… ani z úřadu.. měla jsi si to spočítat dopředu kolik měsíčně brát aby to ti vyšlo do tří let věku dítěte… tohle vážně nepochopímna co jsi jako myslela když jsis to vypisovala? jooo teď budu mít víc a tamtěch 5 měsíců se půjdeme pást nebo to nějak uděláme?
![]()
A to jde vybrat najednou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den, prosím jak to je když si předem výběru rodičovský příspěvek, mám to na 3 roky, ale asi 5 měsíců už mi nic chodit nebude protože jsem si to vybrala, budu vůbec něco dostávat? Nebo se mám přihlásit na úřad abych vůbec měla z čeho žít dekuji
Po rodičáku je nárok na podporu. Momentálně je to 2× 3694 Kč, 2× 2955 Kč a 1× 2709 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rendag ne nejde… ale lze si navýšit částku za měsíc tak aby jsi vybrala těch 220tis před koncem RD… což znamená, že doma máš být do tří let věku prcka, ale peníze si vybereš stejně jako chytrá paní zakladatelka na 2,5 letech a pak nedostaneš nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joo, mám to stejně, ale jen o dva měsíce, ale já o tom věděla, měla jsem na léto už nastoupit do práce, tak jsem myslela že s tím nebude problém…ale jsem na rizikovým těhu, neplánovaně…takže taky přemýšlím jak to vyřešit…
- Citovat
- Upravit
@blecha72 ano, ale po rodičáku… ten jí, ale končí až ve třech letech dítka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Po rodičáku je nárok na podporu. Momentálně je to 2× 3694 Kč, 2× 2955 Kč a 1× 2709 Kč.
Příspěvek upraven 01.07.14 v 10:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den, prosím jak to je když si předem výběru rodičovský příspěvek, mám to na 3 roky, ale asi 5 měsíců už mi nic chodit nebude protože jsem si to vybrala, budu vůbec něco dostávat? Nebo se mám přihlásit na úřad abych vůbec měla z čeho žít dekuji
Ehm. Ale dovedeš si představit, že kdyby ti něco vypláceli, tak by to udělal každý - prostě si to vybral a zase přišel s nataženou rukou.
Ale nedá se říct, že by ti nedali nic. Zajdi si na socku, určitě dostaneš příspěvek na bydlení a třeba i něco dalšího, co já vím. Rozhodně ze státu ještě něco vyrazíš. Poradit by ti měla sociální pracovnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to mam o dva mesice kratsi, misto do rijna, jen do srpna.Ale deti jdou ibe do skoljy a ja do haku. Vedela jsem o tom a proto to tak mam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na úřad práce může jít i když je na RD, pokud nemá zaměstnavatele… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luc31 píše:
Na úřad práce může jít i když je na RD, pokud nemá zaměstnavatele…
Pokud nemá zaměstnavatele, není na rd. To je volno ze zaměstnání za účelem péče o dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit