Předem vybraný rodičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@blecha72 já nečtu vše a v té jedné jsem napsala současně s váma, takže tak…spíš vás i mě zajímají stejná témata, ve kterých se ale nikdy neshodneme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikoleta84 píše:
@werunkaw123 ty jo 13530 příspěvků, to čumím![]()
![]()
![]()
Pár let tady jako já a budeš na tom stejně, ne-li hůř ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul píše:
Tak ja ti to muzu shrnout. Vsechny jsme slepice, ktere nemaji zadny zivot. Spousta z nas jsou zlatokopky se zazobanymi manzely. @nikoleta84 je nemocna, proto je na netu, jinak zije velmi bohaty zivot, velice se diky nam bavi a dela vyzkum pro svou diplomovou praci. Na jakykoliv negativni komentar reaguje, ze se s nami nebavi, ze mame prazdny zivot. Jo a zapomnela jsem, ze ma srdce na pravem miste.
wau děkuji za výklad
někdo něco doplní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
Pár let tady jako já a budeš na tom stejně, ne-li hůř
Ne, ona se vyléčí z chřipky, dopíše diplomku a na nás slepice se může vybodnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 jo prý z pěti matek na RD jsou minimálně dvě alhokoličky a jedna závislá na netu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik píše:
@werunkaw123 jo prý z pěti matek na RD jsou minimálně dvě alhokoličky a jedna závislá na netu![]()
A ona to tu přišla zkoumat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik píše:
@werunkaw123 jo prý z pěti matek na RD jsou minimálně dvě alhokoličky a jedna závislá na netu![]()
a sakra… teď k jaké skupině se zařadit ![]()
Příspěvek upraven 01.07.14 v 13:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikoleta84 píše:
@werunkaw123 tak na to asi nebudu mít čas![]()
![]()
v klidu… nejsi tu ani měsíc a už máš skoro 300 mě trumfneš já ti věřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 to těžko, v pondělí mažu do práce a pak už se na net dostanu tak na půl há denně a to si asi budu číst jiný věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se zase něco dozvěděla a už musím mazat, škoda… určitě bych se ještě pár důležitých informací dočetla, ale vsadím se že večer to tu už nebude..
Tak se dámy mějte krásně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit