Předem vybraný rodičák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
1.7.14 12:59

@anickadomnik hele odkecáváte se tady jen vy, jen tak dál a myslím, že v pravidlech je i to, že se má diskutovat k tématu, takže bacha na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.7.14 13:00
@nikoleta84 píše:
@hanka.br. já jsem tady začala vyrypovat?? Se vzpamatuj a bav se k tématu :potlesk:

Píšete nesmysly o tématu. Anonymní, která se ptá, není těhotná, jen jí končí rodičovský příspěvek 5 měsíců před 3. narozeninami dítěte- viz úvodní dotaz. Pak se ozvala 2. anomyní, která má situaci poněkud odlišnou s tím, že přemýšlí. Vy jste je zmotala dohoromady, poskytujete informace irelevantní a znovu jako u předešlých diskuzí urážíte všechny kolem sebe. Ano, brzy nastane stav, kdy všichni z vašich diskuzí zmizí (jak si přejete) a po dobu nemoci si budete povídat sama se sebou. To pak ale nenasbíráte dostatek materiálu ke své diplomové práci a titul magistra se oddálí. Myslete především na své zdraví a zdar své vědecké činnosti.

Příspěvek upraven 01.07.14 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.7.14 13:01

@werunkaw123 děkuji za zastání, s některými uživatelkami jsem se dost tvrdě neshodla v jednom tématu, které pak bylo néé kvůli mě, ale kvůli všem uzamčeno a od té doby at napíšu kamkoliv cokoliv, tak do mě šijí, takže asi tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.7.14 13:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
@werunkaw123 píše:
@anickadomnik není čas teď strašit v každé diskusi… ale to stále nemění nic na tom, že se tady na ní sypete jak slepice po flusu když zde nic špatného nenapsala :nevim:

Píše nesmysly, mimo téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@werunkaw123 to víš, už dva dny prudí a ráno nám kvůli ní zamkli diskuzi, ok sem to asi nepatří, ale už několik lidí jí hlásilo pro její vulgární útoky a admin reagoval napomenutím, nedivím se že ne všem je to po chuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.7.14 13:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
@nikoleta84 píše:
@blecha72 :poblion:

další z projevů inteligence :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
@blecha72 píše:
Píše nesmysly, mimo téma.

Nebyla jediná, která si spletla zakladatelku s druhou anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
1.7.14 13:04
@werunkaw123 píše:
Nebyla jediná, která si spletla zakladatelku s druhou anonymní

ale byla jediná chytrá a nastartovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291

@anickadomnik a ty jsi nebyla vulgárni?? ahaaa :mrgreen: hej, se úplně bavím, začínám už chápat, proč jen sedíš na pc, protože asi v reálu moc kámošem mít nebudeš, když jen rejpeš a lžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
@nikoleta84 píše:
@anickadomnik a ty jsi nebyla vulgárni?? ahaaa :mrgreen: hej, se úplně bavím, začínám už chápat, proč jen sedíš na pc, protože asi v reálu moc kámošem mít nebudeš, když jen rejpeš a lžeš :nevim:

zkopíruj mi sem jediný příspěvek kdy jsem byla vulgární a omluvím se ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
1.7.14 13:06
@anickadomnik píše:
ale byla jediná chytrá a nastartovaná
:mrgreen: však vy jste všechny taky dobře nastartované… škoda, že jsem propásla danou diskusi, už dlouho jsem zde neviděla uživatelku, která byť jediným příspěvkem v diskusi spustí takovou lavinu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.7.14 13:06

@anickadomnik nadala jsi mi že jsem tupá, neinteligentní atd, i to je dosti urážlivé, ale já se tady chtěla bavit o tématu které trápi zakladatelku, né o hovadinách nesouvisejících s tématem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
1.7.14 13:07
@hanka.br. píše:
@anickadomnik No to si vyřiď s inženýrkou, ta kam přijde, tak dští zlobu.

hele neco mi uniklo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat