Předražený dort, nebo jsem mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148550
27.9.21 23:24

@Baba ten vesmírnej :pankac: ten je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.9.21 23:27
@Anna766 píše:
@Baba ten vesmírnej :pankac: ten je.

Loni mel tenhle. Tema vesmir ho drzi asi od tri let. I nas pes se bude jmenovst Pluto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
27.9.21 23:29
@Baba píše:
Loni mel tenhle. Tema vesmir ho drzi asi od tri let. I nas pes se bude jmenovst Pluto :D

Pěkný, opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.9.21 23:36
@Bubla Bůčková píše:
@Cimada já to učím i děcko :D jsi „mámy kluk“ to je „táty tričko“ :think: jako jo, nejhorší je to moje modrej, dobrej, vejtah :mrgreen:

Ale jo, aspoň je to pestřejší. Nikdy nebude nikdo mluvit v rámci republiky úplně stejně. Ale správně ty výrazy nejsou, to bych jako učitelka češtiny netolerovala :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.9.21 23:38
@Bubla Bůčková píše:
@Cimada já to učím i děcko :D jsi „mámy kluk“ to je „táty tričko“ :think: jako jo, nejhorší je to moje modrej, dobrej, vejtah :mrgreen:

Můj tatínek nesnáší od Čechlů slovo „sejra“, to jde do vývrtky :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.9.21 08:07
@Cimada píše:
Můj tatínek nesnáší od Čechlů slovo „sejra“, to jde do vývrtky :D :D.

Ypsilon dlouhý ve slovech používám velice výjimečně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
28.9.21 09:51
@Cimada píše:
To je severní Morava. :D

díky aspoň někdo poznal, :) kde se to používá naprosto normálně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148550
28.9.21 09:54
@Cimada píše:
Můj tatínek nesnáší od Čechlů slovo „sejra“, to jde do vývrtky :D :D.

Jsem Češka jako poleno a slova sýr a rýže používám úplně běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
28.9.21 09:55

@nuklear90 buď ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo ten dort co jsi od nich měla je promiň strašný oproti té předloze. Dort si udělej sama a pro příště se mrkni na fc či se poptej v okolí kdo péče a nech si upéct od někoho jiného, ale od nich ne

• Citovat
  • Upravit
385
28.9.21 10:19
@martina.se píše:
Cena bývá 500-800 za kg :think:

Dceři jsem začátkem září objednávala v cukrárně dort cca 3 kg, jednopatrový, bez potažení modelovací marcipánovou hmotou, bez postaviček, navrchu jen čokoládové figurky a kousky sušenek, trubiček a pod.jak se to teď dělá a vyšel mě na 700 Kč.
Jako 4000 Kč bych za dort nedala, vždy vybírám max. do 1000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
28.9.21 10:32
@Bubla Bůčková píše:

ja taky, mluvím a i píšu hodně nespisovne :mrgreen: jakože bych rekla to je sestřina kniha, to vůbec, je to ségry knížka :lol: a abych dítěti rekla podej mi bratrovu bundu :mrgreen: bych si připadala divně, reknu mu podej mi bráchy bundu :mrgreen: zní mi to líp a je mi fuk, že to není cestinarsky správně..
stejně jako bych nerekla auto je modre, kabát je modrý..ale auto je modrý a kabát je modrej :mrgreen:
samozřejmě když píšu nějakej ofiko mail atd. spisovne psát umím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
28.9.21 10:34
@Baba píše:
Loni mel tenhle. Tema vesmir ho drzi asi od tri let. I nas pes se bude jmenovst Pluto :D

to by se mu líbil náš kruháč :mrgreen: v noci i svítí, ale to jsem zatím naživo nevidela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
28.9.21 11:01
@Anna766 píše:
Jsem Češka jako poleno a slova sýr a rýže používám úplně běžně.

ja téměř vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
28.9.21 11:26
@smajlik345 píše:
kaj ideš :mrgreen: @Dara90 rozsviť už jsem velmi dlouha neslyšela :-D u nás jedině rožni, zhasni

Zítra idu do doktora. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
28.9.21 11:57
@cascades píše:
Zítra idu do doktora. :pankac:
:mrgreen: já idu taky do doktora tento týden :mrgreen: Přátele co nejsou odtud z toho šílí. :mrgreen: Jestli mu snad lezu dovnitř či co, že se říká k doktorovi.
Ale učitele ve škole to neřešili a to jsme měli třídní co učila češtinu. Vždy jsme řekli idu do doktora a bez problému :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný