Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nuklear90 píše:
Jak jsem slíbila, tak dávám foto mého výtvoru. Na příští rok si musím pořídit hladítko na fondám, ty hrbolky na dortu se opravdu nepovedly. Z marcipánové hmoty jsem nakonec vytvořila hromadu ozdůbek, které měly u malého největší úspěch. Upečeno ve čtvrtek, naplněno a potaženo v pátek a v sobotu ráno jsem zdobila.
pěkný a spočítala jsi si na kolik tě jen tak pro zajímavost vyšel?
@nuklear90 píše:
Jak jsem slíbila, tak dávám foto mého výtvoru. Na příští rok si musím pořídit hladítko na fondám, ty hrbolky na dortu se opravdu nepovedly. Z marcipánové hmoty jsem nakonec vytvořila hromadu ozdůbek, které měly u malého největší úspěch. Upečeno ve čtvrtek, naplněno a potaženo v pátek a v sobotu ráno jsem zdobila.
Super
máš spočítano na kolik vyšel?
Tak suroviny 700,–Kč, maliny, vajíčka jsem měla domácí. Nejdražší položky byly marcipán, mascarpone a máslo.
@nuklear90 píše:
Tak suroviny 700,–Kč, maliny, vajíčka jsem měla domácí. Nejdražší položky byly marcipán, mascarpone a máslo.
Dort dobrý, ale ty postavičky potřebují ještě hodně tréningu. Já bych lepší nezvládl, ale taky se to nepokouším vyrábět pro někoho.
@nuklear90 píše:
dort je nádherný, nevím proč jsi chtěla dort z cukrárny, když umíš upéct a nazdobit tak hezky ![]()
líbí se mi moc, a ty figurky máš suprové
@nuklear90 Šikulka, na amatérku dobrý
A upřímně prckovi je úplně jedno jestli má dort za 4 a půl nebo tenhle od maminky ![]()
@gabrriel Příští rok si na ně nechám víc času. Hlavně syn básní jen o dinosaurech, takže téma a postavičky budou jasné.
@stinga děkuju moc, ježek není nic moc, ale malej všechna zvířátka poznal a s marcipánovou hmotou (modelováním) se zabavil půlku dopoledne.
Ještě abych ti odpověděla. Minulý rok jsme žádné narozeniny neslavili. Dvě úmrtí na Covid v rodině hned na začátku pandemie. Letos jsme to malému chtěli vynahradit a já dost trpím na těhotenské nevolnosti. Proto jsme chtěli dort objednat.
Příspěvek upraven 18.10.21 v 09:48
@mojara Přesně, navíc pro něj pečení s maminkou byla zábava. Takže to bude naše tradice.
@nuklear90
Je pěkný, moc.
Jako umět takto péct, tak by mě ani nenapadlo objednat z cukrárny ![]()
@gabrriel píše:
Dort dobrý, ale ty postavičky potřebují ještě hodně tréningu. Já bych lepší nezvládl, ale taky se to nepokouším vyrábět pro někoho.
Ale houby s octem
krásný jsou.
@nuklear90 píše:
A kolik hodin jsi na nem pracovala?
Dort krasny, jsi sikovna.
@gabrriel píše:
Tak dělá ho pro sebe, ne
ne nikomu cizímu na kšeft, za me dobrý ![]()
@nuklear90 Upřímně? Vypadá to 100 krát líp
než to co vytvořili oni v cukrárně (jak jsi tu dávala fotku)