Předražený dort, nebo jsem mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27684
18.10.21 09:06
@nuklear90 píše:
Jak jsem slíbila, tak dávám foto mého výtvoru. Na příští rok si musím pořídit hladítko na fondám, ty hrbolky na dortu se opravdu nepovedly. Z marcipánové hmoty jsem nakonec vytvořila hromadu ozdůbek, které měly u malého největší úspěch. Upečeno ve čtvrtek, naplněno a potaženo v pátek a v sobotu ráno jsem zdobila.

pěkný a spočítala jsi si na kolik tě jen tak pro zajímavost vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
18.10.21 09:07
@nuklear90 píše:
Jak jsem slíbila, tak dávám foto mého výtvoru. Na příští rok si musím pořídit hladítko na fondám, ty hrbolky na dortu se opravdu nepovedly. Z marcipánové hmoty jsem nakonec vytvořila hromadu ozdůbek, které měly u malého největší úspěch. Upečeno ve čtvrtek, naplněno a potaženo v pátek a v sobotu ráno jsem zdobila.

Super :palec: máš spočítano na kolik vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
18.10.21 09:11

@a12 @ka2ka hned to spočítám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
18.10.21 09:21

Tak suroviny 700,–Kč, maliny, vajíčka jsem měla domácí. Nejdražší položky byly marcipán, mascarpone a máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.10.21 09:25
@nuklear90 píše:
Tak suroviny 700,–Kč, maliny, vajíčka jsem měla domácí. Nejdražší položky byly marcipán, mascarpone a máslo.

Dort dobrý, ale ty postavičky potřebují ještě hodně tréningu. Já bych lepší nezvládl, ale taky se to nepokouším vyrábět pro někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
18.10.21 09:29
@nuklear90 píše:

dort je nádherný, nevím proč jsi chtěla dort z cukrárny, když umíš upéct a nazdobit tak hezky :palec:
líbí se mi moc, a ty figurky máš suprové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
18.10.21 09:29

@nuklear90 Šikulka, na amatérku dobrý :potlesk: A upřímně prckovi je úplně jedno jestli má dort za 4 a půl nebo tenhle od maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
18.10.21 09:35

@gabrriel Příští rok si na ně nechám víc času. Hlavně syn básní jen o dinosaurech, takže téma a postavičky budou jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
18.10.21 09:38

@stinga děkuju moc, ježek není nic moc, ale malej všechna zvířátka poznal a s marcipánovou hmotou (modelováním) se zabavil půlku dopoledne.
Ještě abych ti odpověděla. Minulý rok jsme žádné narozeniny neslavili. Dvě úmrtí na Covid v rodině hned na začátku pandemie. Letos jsme to malému chtěli vynahradit a já dost trpím na těhotenské nevolnosti. Proto jsme chtěli dort objednat.

Příspěvek upraven 18.10.21 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
18.10.21 09:40

@mojara Přesně, navíc pro něj pečení s maminkou byla zábava. Takže to bude naše tradice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
18.10.21 09:46

@nuklear90
Je pěkný, moc.

Jako umět takto péct, tak by mě ani nenapadlo objednat z cukrárny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148851
18.10.21 09:58
@gabrriel píše:
Dort dobrý, ale ty postavičky potřebují ještě hodně tréningu. Já bych lepší nezvládl, ale taky se to nepokouším vyrábět pro někoho.

Ale houby s octem :mrgreen: krásný jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
18.10.21 11:14
@nuklear90 píše:
Tak suroviny 700,–Kč, maliny, vajíčka jsem měla domácí. Nejdražší položky byly marcipán, mascarpone a máslo.

A kolik hodin jsi na nem pracovala?
Dort krasny, jsi sikovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
18.10.21 11:25
@gabrriel píše:

Tak dělá ho pro sebe, ne :lol: ne nikomu cizímu na kšeft, za me dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
18.10.21 12:23

@nuklear90 Upřímně? Vypadá to 100 krát líp :palec: :potlesk: než to co vytvořili oni v cukrárně (jak jsi tu dávala fotku)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný