Předražený dort, nebo jsem mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26858
25.9.21 20:41
@ka2ka píše:
Tak jsi měla jít jinam když neví cenu to je fakt opravdu inteligentní objednat něco co nevíš kolik stojí
jinak ano dorty jsou fakt drahý a dají spousty práce
zaplat a ber to jako ponaučení

Proc by platila? Cukrarne jeste zadne naklady nevznikly. Narozeniny ma dite az za mesic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.9.21 20:41

Drahý to teda je. Ty jsi chybu neudělala. Proběhlo normální vytvoření poptávky a cenové nabídky. Smlouvu jsi včas zrušila, Škoda jim žádná nevznikla, tak co řeší? Odepiš jim, že došlo ke zrušení objednávky a dort v žádném případě nechceš.

• Citovat
  • Upravit
1892
25.9.21 20:43
@cecetka píše:
Proc by platila? Cukrarne jeste zadne naklady nevznikly. Narozeniny ma dite az za mesic :nevim:

Tak zvláštní je že nezjišťovala cenu dopředu..
Přijde mi logické než objednám, tak zjistím cenu..

Což je i chyba na straně cukrárny, měli říct cenu.

Ale i tak.

Taky jsme objednávali dort a než vytvořili objednávku, tak se pořádně zeptali na cenu a až potom dort objednali, zálohu zaplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
25.9.21 20:45

Objednávka je zrušená, zálohu vrátili. Ze slušnosti bych odpověděla, že zálohu po zrušení objednávky už jsi převzala a novou objednávku dělat nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.9.21 20:46

Cena je mazec, ale klidne bych rekla, ze odpovida, bohuzel, jeste kdyz je z nejake cukrarny.. ja osobne bych tolik penez za dort nedala, deti maji dorty vzdycky kolem 1000kc, cca na 10 porci. Nechavam delat u jedne pani z mensiho mesta.. ( poucena od prvnich narozenin dcery - nechala jsem udelat dort v prazske cukrarne, za 2000 a pak jsem zjistila, ze sezenu o pulku levnejs na mensim meste) :))) mne tedy jima hruza i pri te tisicovce, jelikoz deti dorty neji :roll: a chteji proste jen hezky dort :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
25.9.21 20:48
@Euforia píše:
Cena je mazec, ale klidne bych rekla, ze odpovida, bohuzel, jeste kdyz je z nejake cukrarny.. ja osobne bych tolik penez za dort nedala, deti maji dorty vzdycky kolem 1000kc, cca na 10 porci. Nechavam delat u jedne pani z mensiho mesta.. ( poucena od prvnich narozenin dcery - nechala jsem udelat dort v prazske cukrarne, za 2000 a pak jsem zjistila, ze sezenu o pulku levnejs na mensim meste) :))) mne tedy jima hruza i pri te tisicovce, jelikoz deti dorty neji :roll: a chteji proste jen hezky dort :roll:

No já ti nevím, dort k narozeninám patří a kór pro dětičky..

Na tom bych úplně nešetřila, syn narozeninový dorty zbožňuje a taky je nejí..

Ale ta dětská radost v jeho očích je k nezaplacení a vždy vím že se do toho dát ty prachy vyplatilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
25.9.21 20:52

Jako že někdo platí takové peníze za hračky nebo snad ještě za výzdobu, to bych pochopila, ale za dort? Jakože se udělá hezká fotka a pak si to každej rozmatlá po talířku? Stejnou radost myslím udělá piškot s jahodami a marcipánovou liškou, pořizovací cena stovka. :lol: No, i tisíc by se mi zdálo až až, 4 tisíce za nevyzkoušené kdoví co, to fakt v žádným případě. Zálohu vrátili, takže ty teď už vůbec nemáš povinnost se s nimi bavit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
25.9.21 20:53

Napsala bych, že jsem objednávku zrušila a dort nechci. pěkný dort se dá pořídit i okolo pětistovky, na co takové serepetičky pro dvouleté dítě, má z toho rozum jak koza z petržele. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
25.9.21 20:55

No, cena je raketová, ale odpovídá potřebě hogofogo dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379

Ať už je to adekvátní cena nebo ne, já bych ji neplatila. Maximálně bych si třeba nechala vyrobit pár těch postaviček a nějak je naaranžovala na doma pečený dort. Dvouleté dítě snad není takový estét, aby mu vadilo, že dort není od profesionála.

Jestli dort chcete ukazovat nějaké velké společnosti nebo na netu, asi to podobné peníze bude stát v každém případě. Profesionální cukráři si ruční práci rádi nechají zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

My jsme tenhle potahovanej daly malé k prvním narozeninám a nikomu moc nechutnal ten marcipán je děsně sladkého k druhým jsem nechala udělat tvarohovej s želatinou a malinami a mělo to o mnoho větší úspěch. Faktem je že tyhle potahovány vypadají krásně hlavně na fotkách. Teď ke třetím narozeninám chce čokoládového tak nechám udělat mix bílé a mléčné čokolády a piškotu a navrch zase maliny.

• Citovat
  • Upravit
1614
25.9.21 20:56

Jednopatrový dort větší (16ks) se zdobením - různé marcipánové postavičky mě stojí obvykle okolo 1000…někdy víc někdy min podle toho jaký chci korpus a krém. Dort mi přijde předražený, ale nepíšeš z jakého jsi města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
25.9.21 20:57
@boball píše:
Napsala bych, že jsem objednávku zrušila a dort nechci. pěkný dort se dá pořídit i okolo pětistovky, na co takové serepetičky pro dvouleté dítě, má z toho rozum jak koza z petržele. :think:

Hlavně dvouleté dítě bude PAF z obyč dortu se svíčkami. Ono i pětileté, pokud ho nenavykneme na takovéto monstrózní dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.9.21 20:58

Ceny dortů jsou teď vysoké, dorty jsou drahé, ale za takový dort v dnešní době je ta cena odpovídající.
Já si teď objednala 30 zákusků na oslavu svých 45 do práce a bude mě to stát 2250,–. Přijde mi to hodně, ale mám jistotu, že budou výborné a krásné, je to i s dovážkou. Nicméně pro tak malé dítě bych takhle drahý dort nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
25.9.21 20:59
@Cuddy píše:
Hlavně dvouleté dítě bude PAF z obyč dortu se svíčkami. Ono i pětileté, pokud ho nenavykneme na takovéto monstrózní dorty.

Stačí na obyčejný dort koupit postavičky a ty svíčky je stejně zajímají nejvíc, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný