Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Oriseka Užásné
To co je za stavebnici?
@ludmilaadamkova Já na ty dětské copánky taky nejsem, malá už si zvykla, on ji dost často ráno češe i tatínek, takže možná i tím vystřízlivěla…
@janickaIII Je to individuální. Nejstarší dcera je na začátku září, od pěti četla, počítala, vše ji zajímalo, byla jak houba. Učitelky v MŠ i PPP školu nedoporučily kvůli sociální nezralosti. Nakonec šla, jak měla, tedy v téměř sedmi a nelitujeme. Učitelky ve školce výborné, takže se ani ten poslední rok nenudila. Stále je taková víc dětská, nyní v sekundě na 8G. Jinak na zš děti ve třídě i o rok starší.
Prostřední je na konci srpna, taky četla, počítala, zvídavá. Doporučení školky i PPP jednoznačné, ať do školy jde. Teď je v první třídě, jasně nejmladší, ale není nejmenší, problémy s tím nemá. Kamarádky si našla a je spokojená.
Ji udělám normální pletenej
a budu se tvářit že je to Elsovskej ![]()
@ludmilaadamkova píše:
U nás se malá připravuje na oslavu narozenin… momentálně udělala přáníčko a teď po mě chce abych ji udělala Elsovskej copánekjá umím jen normální pletenej
Krasny. Ten Elsovsky copanek se da koupit uz hotovy a jen se pripbe na vlasy sponkou
. Ted jsem to u jedne holcicky videla.
@Oriseka píše:
Posilam nabytek, co predskolacek postavil z drivek. Ani by me nenapadlo, ze to takto muze drzet. Jinak tohle je taky dobra stavebnice-kousky dreva z obkladu(nema to trisky).
Krásné!
@Finkaa píše:
@Oriseka UžásnéTo co je za stavebnici?
@ludmilaadamkova Já na ty dětské copánky taky nejsem, malá už si zvykla, on ji dost často ráno češe i tatínek, takže možná i tím vystřízlivěla…
To prave neni stavebnice, ale obrouseny kousky dreva, co zbyly po obkladu steny. Na chate zas mame drevene trojuhelnicky, co se vyrizli z plotu, kdyz jsme ho delali. Taky dobra stavebnice.
@ludmilaadamkova píše:
U nás se malá připravuje na oslavu narozenin… momentálně udělala přáníčko a teď po mě chce abych ji udělala Elsovskej copánekjá umím jen normální pletenej
EU nás elsovsky je jeden, Annín jsou dva. Žádnou větší vědu do toho nezavadim ![]()
@Oriseka Jo to jsou nejlepší hračky a pak chtěj něco koupit na Vánoce, když to nejlepší na hraní, je to, co se doma najde ![]()
@Finkaa píše:
@Oriseka Jo to jsou nejlepší hračky a pak chtěj něco koupit na Vánoce, když to nejlepší na hraní, je to, co se doma najde
Pamatuji si kluci, kdyz byli mimina vyhrali z PET flaskou, pak hrnce, varecky, kelimky a treba prelevat vodu.
@Oriseka vím měly jsme ale on padá jak je těžký jak děti pak blbnout.
Na tomle videu to vypadá tak jednoduše
Dávají Krakonoše jdu do toho ![]()
@ludmilaadamkova píše:
@Oriseka vím měly jsme ale on padá jak je těžký jak děti pak blbnout.Na tomle videu to vypadá tak jednoduše
Dávají Krakonoše jdu do toho
Mam kluky, tak jsem cesani usetrena.
@Oriseka píše:
Posilam nabytek, co predskolacek postavil z drivek. Ani by me nenapadlo, ze to takto muze drzet. Jinak tohle je taky dobra stavebnice-kousky dreva z obkladu(nema to trisky).
To je super, moc šikovný klouček
![]()
@Oriseka píše:
Mam kluky, tak jsem cesani usetrena.
Já naštěstí taky.
Ale občas musím v práci učesat holčičky a to jsou potom výtvory k popukání ![]()
@berua13 píše:
Já naštěstí taky.
Ale občas musím v práci učesat holčičky a to jsou potom výtvory k popukání
Ja taky. Delam culik-stahnu gumickou. Na sobe umim i francouzky cop, ale nikomu bych to necesala.
@berua13 píše:
To je super, moc šikovný klouček![]()
Jak ho to i napadlo
. Fakt mu musim najit nejaky tvurci krouzek.