Předškolák 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3181
17.11.23 11:40

@Oriseka Užásné :) To co je za stavebnici?
@ludmilaadamkova Já na ty dětské copánky taky nejsem, malá už si zvykla, on ji dost často ráno češe i tatínek, takže možná i tím vystřízlivěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
17.11.23 11:40

@janickaIII Je to individuální. Nejstarší dcera je na začátku září, od pěti četla, počítala, vše ji zajímalo, byla jak houba. Učitelky v MŠ i PPP školu nedoporučily kvůli sociální nezralosti. Nakonec šla, jak měla, tedy v téměř sedmi a nelitujeme. Učitelky ve školce výborné, takže se ani ten poslední rok nenudila. Stále je taková víc dětská, nyní v sekundě na 8G. Jinak na zš děti ve třídě i o rok starší.
Prostřední je na konci srpna, taky četla, počítala, zvídavá. Doporučení školky i PPP jednoznačné, ať do školy jde. Teď je v první třídě, jasně nejmladší, ale není nejmenší, problémy s tím nemá. Kamarádky si našla a je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.11.23 11:59

@Finkaa

Ji udělám normální pletenej :mrgreen: a budu se tvářit že je to Elsovskej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22539
17.11.23 12:00
@ludmilaadamkova píše:
U nás se malá připravuje na oslavu narozenin… momentálně udělala přáníčko a teď po mě chce abych ji udělala Elsovskej copánek :zed: já umím jen normální pletenej

Krasny. Ten Elsovsky copanek se da koupit uz hotovy a jen se pripbe na vlasy sponkou :lol:. Ted jsem to u jedne holcicky videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
17.11.23 12:02
@Oriseka píše:
Posilam nabytek, co predskolacek postavil z drivek. Ani by me nenapadlo, ze to takto muze drzet. Jinak tohle je taky dobra stavebnice-kousky dreva z obkladu :lol: (nema to trisky).

Krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22539
17.11.23 12:03
@Finkaa píše:
@Oriseka Užásné :) To co je za stavebnici?
@ludmilaadamkova Já na ty dětské copánky taky nejsem, malá už si zvykla, on ji dost často ráno češe i tatínek, takže možná i tím vystřízlivěla…

To prave neni stavebnice, ale obrouseny kousky dreva, co zbyly po obkladu steny. Na chate zas mame drevene trojuhelnicky, co se vyrizli z plotu, kdyz jsme ho delali. Taky dobra stavebnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
17.11.23 12:03
@ludmilaadamkova píše:
U nás se malá připravuje na oslavu narozenin… momentálně udělala přáníčko a teď po mě chce abych ji udělala Elsovskej copánek :zed: já umím jen normální pletenej

EU nás elsovsky je jeden, Annín jsou dva. Žádnou větší vědu do toho nezavadim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3181
17.11.23 12:11

@Oriseka Jo to jsou nejlepší hračky a pak chtěj něco koupit na Vánoce, když to nejlepší na hraní, je to, co se doma najde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22539
17.11.23 12:18
@Finkaa píše:
@Oriseka Jo to jsou nejlepší hračky a pak chtěj něco koupit na Vánoce, když to nejlepší na hraní, je to, co se doma najde :lol:

Pamatuji si kluci, kdyz byli mimina vyhrali z PET flaskou, pak hrnce, varecky, kelimky a treba prelevat vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.11.23 12:25

@Oriseka vím měly jsme ale on padá jak je těžký jak děti pak blbnout.

Na tomle videu to vypadá tak jednoduše

https://m.youtube.com/watch?…

Dávají Krakonoše jdu do toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22539
17.11.23 12:45
@ludmilaadamkova píše:
@Oriseka vím měly jsme ale on padá jak je těžký jak děti pak blbnout.

Na tomle videu to vypadá tak jednoduše

https://m.youtube.com/watch?…

Dávají Krakonoše jdu do toho :mrgreen:

Mam kluky, tak jsem cesani usetrena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
17.11.23 12:51
@Oriseka píše:
Posilam nabytek, co predskolacek postavil z drivek. Ani by me nenapadlo, ze to takto muze drzet. Jinak tohle je taky dobra stavebnice-kousky dreva z obkladu :lol: (nema to trisky).

To je super, moc šikovný klouček :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
17.11.23 12:53
@Oriseka píše:
Mam kluky, tak jsem cesani usetrena.

Já naštěstí taky.
Ale občas musím v práci učesat holčičky a to jsou potom výtvory k popukání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22539
17.11.23 13:08
@berua13 píše:
Já naštěstí taky.
Ale občas musím v práci učesat holčičky a to jsou potom výtvory k popukání :mrgreen:

Ja taky. Delam culik-stahnu gumickou. Na sobe umim i francouzky cop, ale nikomu bych to necesala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22539
17.11.23 13:09
@berua13 píše:
To je super, moc šikovný klouček :palec: :palec:

Jak ho to i napadlo :think:. Fakt mu musim najit nejaky tvurci krouzek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí