Pořád si umývám ruce, přeháním to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
27.9.12 11:23
@omites píše:
tam psali vyložené omývat ten nábytek :mrgreen: prach utírat určitě jednou za den. To by si tady zgustli :P

A kdo to má stíhat při děcku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2144
27.9.12 11:24

Moc Vám všem děkuju za názory a rady, už má malá na sobě bodýčko a polodupajdy ze včerejška a kupodivu nevypadá, že by z toho měla psychickou újmu :mrgreen: Ne ale vážně, jsem ráda, že jste mi napsaly, jinak bych jí tou přehnanou péčí mohla ještě uškodit :( Dík moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.9.12 11:39

No ahoj, já si také myla ruce pořád, jako magor a pak jsem si narušila ten ochranej film nebo jak se tomu říká na jedné ruce a jak jsem šla třeba mýt nádobí, tak jsem pak ty ruce měla rozežraný a musela na kožní… :zed: :zed:

já teda mažu proti opruzeninám, když je to za potřebí, myslim, že při každém přebalování to neni potřeba, to mimi si také musí vytvořit samo ňáké ochranné látky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.9.12 11:40

Jo, to je fakt, v porodnici měli nějaký desinfekční mýdlo a za ten týden mi úplně rozežralo hřbety na rukou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.9.12 11:41

@mona.k.79 A jak jí mám teď přestat mazat? Nenamazat jí třeba jen jednou denně a pak postupně ubírat? Kdybych teď přestala hned, tak se jí určitě udělají opruzeniny, nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.9.12 11:50
@celipipka54 píše:
@mona.k.79 A jak jí mám teď přestat mazat? Nenamazat jí třeba jen jednou denně a pak postupně ubírat? Kdybych teď přestala hned, tak se jí určitě udělají opruzeniny, nebo ne? :nevim:

no nevim, já malou teda preventivně nemazala.. jen když bylo fakt zapotřebí(začali příkrmy, měnila se moč…) ale musíš to vyzkoušet..
hele a pokud vím, i když je dítě opruzelý, tak se maže 1 až 2× denně nee?? podle toho co používáš..
*podle mě je nejlepší IMAZOL. ten namažu ráno a večer a většinou druhý den je po opruzeninách.. ale mazat ho při každym přebalování je podle mě nesmysl..
*no každá maminka jinej názor, ale myslim že je to zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.9.12 11:56

@mona.k.79 Já měla názor takovej, že v brožurce bylo, mazat při každým přebalování, tak jsem mazala :roll: Zkusím postupně ubírat a snad se neoprudí a ještě si s tím ta její pokožka poradí. Achjo, to jsem to pohnojila :( A ještě, to jí mám utřít, nechat oschnout a zabalit, nebo jenom přebalit? Utírat jo, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.9.12 12:06
@celipipka54 píše:
@mona.k.79 Já měla názor takovej, že v brožurce bylo, mazat při každým přebalování, tak jsem mazala :roll: Zkusím postupně ubírat a snad se neoprudí a ještě si s tím ta její pokožka poradí. Achjo, to jsem to pohnojila :( A ještě, to jí mám utřít, nechat oschnout a zabalit, nebo jenom přebalit? Utírat jo, ne? :pankac:

normálně jsem jí sundala špinavou plenu, otřela a když byla opruzelá, tak mázla a při dalším přebalení to samý ale bez mazání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.9.12 12:23
@celipipka54 píše:
@palapa No to mi ani vadit nebude, já vím, že se ušpiní a tak. Já jsem právě fakt nevěděla, že to tak přeháním, já vim no, mladá a blbá a mám první mimi :nevim:

Je mi 23, rocno holcicku a nerikam o sobe mlada blba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.9.12 12:25

@palapa Tak asi nejsi :kytka: Mě je 22 a né že bych byla úplně blbá, ale dělala jsem to špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.9.12 13:56
@celipipka54 píše:
@palapa Tak asi nejsi :kytka: Mě je 22 a né že bych byla úplně blbá, ale dělala jsem to špatně :nevim:

Nepodceňuje se, nedělala jsi to špatně. Jenom prostě jinak, podle svého nejlepšího svědomí. Je hodně matek, co to takhle dělá. Ale fakt to není potřeba to tolik přehánět no. Určitě nejsi mladá blbka, prostě se to učíš, tak jako my všechny. Já měla třeba malého dlouho v posteli v zavinovačce a pak jsem si nemohla zvyknout, že vedle mě spí jen tak, bez té ochrany :-D. Hold rostou a my si to ani neuvědomujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.9.12 14:13
@celipipka54 píše:
@palapa Tak asi nejsi :kytka: Mě je 22 a né že bych byla úplně blbá, ale dělala jsem to špatně :nevim:

Ale vubec nikdo nerekl, zes to delala spatne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.9.12 17:00

Hele jako přeháníš to, ale co - miminu to neublíží a ty budeš klidná. U druhýho to tolik hrotit nebudeš.
prostě prvomatky jsou opatrnější, než vícematky - je to normální. tak ať se chovají jak chtějí -dokud nezačneš sterilizovat samotné dítě, je to u mě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.9.12 19:52
@omites píše:
Nepodceňuje se, nedělala jsi to špatně. Jenom prostě jinak, podle svého nejlepšího svědomí. Je hodně matek, co to takhle dělá. Ale fakt to není potřeba to tolik přehánět no. Určitě nejsi mladá blbka, prostě se to učíš, tak jako my všechny. Já měla třeba malého dlouho v posteli v zavinovačce a pak jsem si nemohla zvyknout, že vedle mě spí jen tak, bez té ochrany :-D. Hold rostou a my si to ani neuvědomujeme
To je pravda, furt to byl takovej malinkej uzlíček a teď jí měl manžel na klíně a já čučela jak puk. Najednou jsem viděla, jak je už veliká :mrgreen:
To snad vyrostla přes noc ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.9.12 19:53
@Rebrambora píše:
Hele jako přeháníš to, ale co - miminu to neublíží a ty budeš klidná. U druhýho to tolik hrotit nebudeš.
prostě prvomatky jsou opatrnější, než vícematky - je to normální. tak ať se chovají jak chtějí -dokud nezačneš sterilizovat samotné dítě, je to u mě OK.

To nééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky